![]() |
jel moze bilo kakav wifi ruter ili je bitno da nije brendiran, odn da nema recimo firmware od t-coma.
kak mislis oni ga stave u bridge mod? moram njih zvat da mi to prebace? |
Citiraj:
|
Cijene su isle sad gore zbog pdva .
And next month.. stize promjena paketa :) |
Citiraj:
Zivi bili pa vidjeli. |
Citiraj:
|
Nema se tu sta vise mjenjati za 2u1, vjerojatno promjene paketa za 3u1.
|
novi programi, novo sučelje, dodatni paketi sa i bez media centra i slično ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja ne mogu niti osam :(
|
Onima kojima parica to dozvoljava mogu slobodno podici brzinu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dosla najavljena promjena u 2u1 i 3u1 paketima. Cak me i privlaci ovaj 2u1 maxi+, 12Mbit za 200kn :D
edit: uspostava poziva sa 8lp na 15lp :fuming: |
:baad: koja glupost. Ja sam očekivao povečanje brzine na 12 Mbps,tako da budu konkurentni Bnetu a kad ono....:finger:
Iznenadila me i ta uspostava poziva. Sad za par tjedana kad istekne ugovor,adio. Prvi put u 5 godina da su me razočarali s novim paketima. |
Citiraj:
|
Hmm, a oni su rekli da ce s optikom doci iduce godine na Maksimir, cisto sumnjam.
|
Nece se oni sljedecih 5 godina pomaknuti iz Utrina.
|
biseraj....
jučer sam dobio "specijalnu ponudu samo za mene" :D o uštedi 800 kn, ako potpišem ugovor na 24 mjeseca. Netko je već bio pisao o tome prije, to oni rasture po računima ili kako, ne sjećam se više? |
400kn prvih 6 mjeseci,i ostalih 400kn nakon 18mjeseci kaj prodje.Tak su mi rekli kad sam zvao,jer sam u ponedjeljak dobio isto to. I da,biseri su samo takvi jer su poslali ponudu za stare pakete koje vise ne daju,nego su novi aktualni.
|
Citiraj:
|
Meni su rekli kad sam zvao da to kaj su mi poslali su stari paketi i da na netu pogledam za nove ili da mi pošalju na mail. Mislio sam prijeci na h1 ali kako sam čuo dosta negativnog o čekanju, na kraju sam odlučio raskinut 3u1 s kojim nisam bas zadovoljan i prijeci na 2u1 za 168kn,na dvije godine pa prvih 6mjeseci bude 84kn.
|
Pa naravno da su ti tako rekli jer su noviji malo nepovoljniji pa bi im vise pasalo da uzmes novi. Moraju probat uvaljat nekome ponudu ;)
Nazovi ponovo pa pitaj. Sto se tice 3u1, za to ti nemogu 100% tvrditi da je tako, ali za 2u1 sam zicer. A postoji jos mogucnost da ako si trazio da te prebace sa 3u1 na 2u1 da tada neces moci na stari paket jer se racunas kao ''novi'' korisnik 2u1 usluge. |
I novi i stari paketi su mi jednako nepovoljni kad je 3u1 u pitanju. Ovaj 2u1 mi je nekak optimalna opcija, znam da cu bit novi korisnik, tak su mi i rekli.
|
Frend u zg je korisnik gotovo otkako su se pojavili na tržištu i nikada nije dobio neku specijalnu ponudu ili slično. Nije zadovoljan njima. Router im svako malo kenjka, EPG im je spor, a radio, YouTube i Facebook su smijeh. Kužim ja da su oni najmanji i najslabiji, ali jebiga...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam na Vrbanima, nisam nezadovoljan, no imam dosta prigovora.
Uzeo sam 24 konekciju, i normalno da nisam ocekivao da ce bas ici do maximuma. Ispocetka je islo odlicno, oko 16mbit sam uredno imao. Nakon toga jedan period me spustilo na 5. Par dana muke sa centralom, pa su kao sredili. Diglo se na 11. Ali kad vec znam da moze 16, onda zelim 16. Samo sto sam stalno na putu pa ne stignem ih zivkati redovito. No i to ce se uskoro promjeniti, volje vec sada imam, nakon blagdana ne pustam ih na miru. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:00. |