![]() |
Da, krene gore i onda okrene nazad dolje..
|
Bar je lipo gledati ovo zelenilo, makar kratko trajalo
|
Citiraj:
Sent from my Apollo Lite using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
A ovo sto gledas je cijena prikazana u USD. znaci ako je coin bio 0.00001 BTCa on e i dalje tolko BTC-a al vrijedi 50% manje USD. Nadam se da sam bio dovoljno jasna (mada ni meni nije jasno sto sam sve napisao :) |
To se gotovo nikad ne događa. Kod većeg pada BTC-a, pada i preko 90% altcoina. Ne samo u odnosu na USD(T), nego i u odnosu na BTC. Dokaz tome ti je crvenilo na svim marketima, ne samo na USD(T). U tom slučaju onaj koji ima većinu u altovima puno više gubi, a ako se uplaši pa ide izlaziti u tether, onda još više gubi. :)
|
Kad je najbolje izaci u tether?
|
Zasto bi isli dolje kada je trend prema gore. Pogledajte weekly. Neznam kad je market izgledao na duzim chartovima kao gausova krivulja, sto bi znacilo da BTC dugorocno samo ide gore. A ovo sto pada kao sad ovo su u biti vrata da se kupi BTC. naravno ne vrata za obicne smrtnike jer oni kupuju na vrhu, nego vrata za ove velike ribe koje se zele ukrcat na voz a jos nisu stigli. KAd se vrata zatvore vjerojatno cemo ici prema 20k i probit je. Naravno tocne datume nemam jer bih onda bio bogat covjek, ovako sam samo siromah koji gleda te grafoce i place kos vi drugi, haha
|
Citiraj:
Citiraj:
|
1 privitaka
Izgleda da sve ide po planu. Bull trap tocno na 50% retracementa (11600) i onda drop nazad na 127% na ~8500. Pitanje je koliko ce biti jaki nalet i koji ce otpor biti.
|
Ja isto nemogu nista uhvatiti, jer sve se uvijek dogodi dok spavam. I onda se probudim i vec je val gore ili dolje krenuo zestoko... Pa onda hodlam kak i svi ostali.
A za bull trap neznam, mislim da je bolje trazit bearish trap kad je bullish trend. |
Citiraj:
|
sto mislite o icx. isao all in na njega. 24. 1. je neki mainnet pa onda je plan izac malo prije s nekim profitom ako btc ne zezne sve. ili mi je bolje se vratit u usdt pa.cekat da se unormali btc
|
Citiraj:
Puno ti hvala na postovima i ovakvim analizama, jako pomaže nama koji učimo, a želimo trgovati na pravi način. |
ovaj tip za iduci pad do 8500 nije moj, prenosim ga s drugog foruma gdje su puno iskusniji i slazem se s njime, isto tako nisam kupio, tj. jesam ali trenutacno tredjam ne uzimam long poziciju. Moguce da bude zatisje dan dva. Probajte iskoristit priliku danas za swinganje dok je btc u kanalu od 10.5 do 11.5 k, s time da cekajte potvrdu promjene trenda nemojte ganjat 10.5 jer svaki tren moze bezveze roknut dole.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Preporuka svima koji su u kesu sad, a malo bi trejdali. Nikako nemojte ulazit u altcoine koji nisu u USD paru jer ako postavite stop ordere vracate se u btc/eth a ako burza pada, pada sve osim USD. :-D imate hrpu atova u USD svi dobri, preporuka danas XRP ima jace oscilacije od BTC-a znaci veca zarada po dipu a dobra je likvidnost.
|
Ne znam u koju temu da napisem...
Nekidan na localbitoins odlucio prodati 0,03 btc preko payoneer. Nadjem nekog lika i pokrenem trade. Lik je bio online u tom trenutku i nakon nekoliko minuta od pocetka trejda, lik je nestao. Nakon 90 min je trade automatski ponisten i prodao dalje nekom drugom. Naravno, poludio sam, ostavio sam mu negativan feedback i blokirao ga. Lik mi se javi 2 dana nakon toga, ostavio i on meni negativan feedback i posalje mi poruku: until you remove your feedback and block Im leaving mine. Your move Znaci, blackmail... prijavim ga za nefer negativan feedback i dobijem ovaj odgovor: Citiraj:
Sta da radim? |
ako sada probijemo 11100 izlazimo iz wedga i padamo dole na 9k sto znaci faza 3 pocinje. 9k sigurno 8.5k vrlo vjerojatno 8 mozda
|
:beer:
|
ne vjerujem da ce ici vise dolje :)
|
Citiraj:
Bl@de :respekt: |
Borba kod OK korala :D
|
da li tko prati XRP? do koliko bi mogao pasti, 1$?
|
Ja sam uzeo nesto ripplova,ima šanse da se vrati na 3$ ili ce ispod 1$?
Mogu li staviti sell order na binance da me proda npr ako padne ispod cijene npr sad je lupam 15000 i kupio sam ga na 13000 i mogu li stavit da ako padne ispod 13100 proda? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
XRP ti je precjenjen, pogotov kad je bio na 3 $, trebala bi doci sad nekoliko ludih vjesti da ga toliko digne.
Moj osobni stav da sve sto je tjekom ovog bulltrapa raslo ko ludo, islo je na zavrsni pump & dump i nema sanse da se tamo vrati. logika mi je ta, ako ekipa ocekuje danji pad cijena a trenutno je oporavak trzista ( bull trap ) tj. false reversal, iskoristit ce taj optimizam neiskusnih da dodatno pogurnu gore i onda kod finalnog dumpa jos bolje otresu. No to je moj stav ne mora tako biti ali mi je logican. |
Ja sam skužio da se ne snalazim baš najbolje u izlascima u tether, odlučio sam se zasad samo "igrati" u ETH - BTC paru, tu se usitno nešto dade napraviti
|
Citiraj:
za pocenike , ovo je super situacija za nabildati btc brojcano. trgujte sa orderima od 10-20 potrfolijai stavgite razmake svako 1-2posto razlike cijene gore ili dolje |
Ajde molim te detaljnije upute za nas "suckere", ja imam nešto sitno pa trgujem sa "svih" 100%, recimo prodam ETH na 0.093 pa kupim na 0.089. Isplati li se to (razmišljam kad skupim nešto više investirati u neki solidan bot kao što je leonArdo)
|
Citiraj:
prevelik ti je rizik trgovati sa 100% jer ako ode u drugom smjeru trend ona pusis lipo... s druge strane dobijas lipo. kako ja radim evo trenutno situacija btc/usdt nek je trenutna cijena 10000 $ stavim 5 ordera za buy i to po 10% 50% od portfolia jednu na 9900 pa na 9800 pa onda 9600 i zadnju stavim 20% na 9300 te ostavim 40 % ako ode bas doli onda cekam stabilizaciju i kupim nize. kada ide gore samo u suprotnom smjeru tako, i cekas da se orderi popune ako bas ode u krivom smjeru ne gubis 10-20 od svojih 100% vec od 20-ak % koji su ostali zaglavlenji |
Hvala ti, sutra ću to probati testirati.
|
Citiraj:
|
Izlazim u usdt ocekujem poslije podne pad..
|
I meni isto ovo nekako klimavo izgleda :)
|
Ja sam vec sinoc izasao, da mirnije spavam :)
|
Ovo bas smrdi :)
|
A kak i di vi to vidite? Ako bi neko dobar malo pojasnio?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:56. |