![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
edit: evo sad isprobo na 920 isto uredno otvara, ali desktop verziju... na 820 forsa mobilnu verziju... |
Obrisa sam history (cache) i opet isto.
Čak je i sa UC browserom isti problem... Ne kužim. Proba sam m.njuskalo.hr, ali me uvik baca na defaultnu stranicu koja se ne čini da je mobilna, vjerojatno zato ima problema, a neznam kako forsat mobilnu. BTW, u IE mi je mobile po defaultu uključen. |
evo malo sam izdebugira. Problem je sa 1020 dev romom. Ima novi engine za javascript. Testni, koji radi bolje. :D
|
Aha, super radi :D
|
|
Zeljan malo bolje kamere (trenutni vlasnik L620) da li cu osjetit da predjem na L920 pomak malo veci, i da li se isplati kupti je za 950KUNA sa 1.5 godina garancije?
|
Uzimaj bez puno razmišljanja. Čudna mi je samo ta cijena od 950 kn za 6 mjeseci staru 920. 1950 već izgleda realnije.
|
Cekaj izadje me 340KM znaci ja mnozio sa 3 :P, ajd ok i da je sa 4 opet 1200Kuna :D. Kako god uzimam kroz par dana. Ocekujem kameru uveliko bolju.
|
Dobra je kamera ali kad zumiraš i postaje zrnata.
|
pa ko normalan koristi digitalni zoom?
takve stvari ostaviš za cropanje u fotošopu ili nekom sličnom alatu :) |
Jarane ja skacem sa L620, znaci da predjem na L920 bit ce :OOO hehe.
|
Jel je to u pitanju nadoplata, 620 + 1200kn ili? Jer cijena je predobra.
I razliku ces osjetiti definitivno. |
Ne vec me izadje (sad sam u konvertertu gledo) 1326Kuna sama nokia bez doplate (u BiH su prilicno jetfine vec 3mjeseca).
|
Ako sam dobro shvatio, Microsoft povećava sa 7 na 20Gb prostora na cloudu?
http://www.theverge.com/2013/12/21/5...ws-phone-users |
Na godinu dana, da.
Da li je tko u skorije vrijeme rješavao kakvu offline navigaciju na wp? Može i na pm :) |
Citiraj:
Ili 45gb ako ste old school Skydrive korisnik kao ja :fiju: :D |
Citiraj:
|
Meni se još nije povećao Skydrive. Zna li netko zašto? Jel bi trebao dobiti nekakav mail za to ili?
|
izgleda da to vrijedi samo za WP8 korisnike?
super je što pod "loyal user base" ne smatraju i nas koji su krenuli sa WP7, mamu im :D no ok, na samo godinu dana mi ionako ne znači puno.. |
Lumia 1320 kreće u prodaju
http://conversations.nokia.com/2013/...-begin-week-2/ |
Citiraj:
Citiraj:
kak i sam kazes, ovaj bonus je ionak samo na 1god... kom treba vise od 7GB, taj si je vec kupio dodatni prostor ;) |
Ja imam 60gb na dropboxu, još da naprave dobru db integraciju.
|
Nisam ni ja dobio dodatnih 20gb, ionako je privremeno (na godinu dana)...
|
Deal Alert: Black Nokia Lumia 520 available for Ł69.95 at Amazon UK
evo ako nekom treba gancika nova L520.. sa postarinom u HRV Ł78.82 (723KN)?! (samo je crna Ł69,95, ostale su oko Ł100-120, al posto se maska ionak slobodno mjenja moze i crna ;) ) |
Po iskustvima s neta i WP7 korisnici će dobiti 20gb prostora.
I da, ja još nisam dobio. |
Evo jedan video od prije koji dan...
http://sdrv.ms/1g7rivT Nek još riješe smooth zoom i EV lock kad bi ubacili bilo bi izvrsno :) |
Citiraj:
Za skydrive, mogu dat i 50giga gratis kad su shebali app za desktop za win8 :fuming: |
Citiraj:
|
Ok, super. Onda mene nešto podešanja hebu. Budem se poigrao malo više s tim. tnx
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:06. |