![]() |
Hocemo veceras opet opaliti koju?
|
Ja sam za... ali dajte na HC.
|
Citiraj:
Slažem se, treba samo reci Icy-u jer on pravi server. |
ja za inace nik mi je PrerijskaV hihi.. malo san neuigran.. i btw moze li kako smanjiti respawn..
|
Respawn je takav bio zbog HC-a...
Pogledat cu dal mogu smanjt. |
Citiraj:
znaš da se tipkama w,s,a i d možeš pomaknuti sa spawna? |
Ako vas fali eto i ja, rekreativac u COD-u, vam se pridružim da popunim broj.:D
Nik je risto a u cod2 risto podvoznjak. |
ajde javite kad se igra pa da i ja dodjem malo nabijat. moze se smanjit respawn. najbolje nek si skine on modern rcon i tamo mozes vrlo lako tweakati server. POZZ ajde me dodajte na xfire: brodjo. netko od ovih sto ce igrati
|
Kad cemo? :D
|
Ajde Texx diži server ako možeš, i stavi HC, pa da se napucavamo :D
|
Citiraj:
hih ma znam .. ali eto gustan.. ma inace i ja igran ko kamikaza.. ali et da se upoznan s igracima pa cu pocetiu koristiti w s a d.... a cek sto ti nisi jucer bio obrezan par puta.. hmmm:roller: |
Podigli smo dva nova public servera, gotovo uvijek ima ljudi na njima.
Call of duty 4 213.202.104.42:28961 Call of duty 2 213.202.104.42:28960 Ima i statistiku koju mozete pratiti ovdje. http://www.rabbits-clan.com/index.ph...mid=62&lang=hr |
jel opet padaju kao onaj promod vas? :D
|
Ne, sad smo promijenili hosta. Ovo je najbolji Hrvatski provider (barem kako se do sada pokazalo) tako da nebi trebalo vise biti problema :) , ping nebi smio skakati i problemi sa promodom bi trebali nestati.
Zasada u ovih 48h sto su gore sve funkcionira savrseno. |
vidim i da ste stavili promod 4.21 a ne 4.22 koji je prije bio. Valjda je ovaj bolji i bez onoliko crusheva
|
Krivo si procitao 4.31 to je zadnji i aktualni mod.
|
veceras malo na zekonje onda? cod4 :) da malo zalegnem :D
amd? :D EDIT: zekoti puni, psmtr :D pikiram sad mjesto :D |
evo jos jedan srvr, modani ace mod, free for all, ako ste zainteresirani navratite, svi su dobrodosli, sve je dozvoljeno
217.163.28.213:28960 |
dobar server, zasada se ne rusi svako malo kao sta je bilo prije, samo je nedostatak sta je uvijek pun :D
|
uf, ekipa je prenapeta :) malo mi je prebrz tempo :D
|
fato moras im malo pokazat kemp pozicije, pa ce svi usporit tempo :D
|
ma joj katastrofa kako neznan pucat :D svi samo skacu nekuda :D
|
Di se kampa:D
|
pa pokusavamo napraviti guzvu, jel vidite da se trudim... :)
trpamo jos mapa na njega, biti ce nas par svako vece na njemu, nadam se da ce biti i ljudi, mod je stvarno ok kome pase malo brze... |
Na kojim serverima igrate? Da vas vidim malo:D
|
Citiraj:
|
Recite server i ja dolazim :)
|
213.202.104.42:28961 -> Kicka me punkbuster... Ne znam zakaj...
EDIT: Ajde svi tamo! EDIT: I dalje me kicka... Nes corrupted memory/file. Jebemu, nis od toga. |
updateaj PB
|
A zasto nema Claymora?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
amdejac mora da si tuzan...:roller: |
Citiraj:
Stvarno me je rastužilo, a tako sam se veselio. P.S. A jel bi bilo ikako moguće barem jedan Claymor, ako već nemogu dva. :p |
ovako imam problem sa cod 4,na svaki server koji idem dode awaiting connection i 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 i pise tim out,moze netko pomoci,probo sam ono /reconnect al isto opet
|
Malo vise informacija daj, koji patch, original ili ne serveri i igra itd.
Upisujes i port pored IP-a? Firewall namjesten? |
oko firewala nisam nista dirao,port upisujem,frendu radi sve a meni ne neznam zasto,imam patch 1.6 i 1.7
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Malo sam danas upucavao G3 sa prigušivačem. Poginuo sam samo 6 puta jer više nisam imao metaka. :D http://files.myopera.com/Amdejac/alb...740/Kemper.jpg Ajde Fato stigni me. |
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:05. |