![]() |
A šta sam ja rekao :D
Kod mene je brzina ista.. a i parametri. Nego,.. http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/d/1...hbG0ifQ%3D%3D/ |
Citiraj:
:goood::goood: Nemogu docekati :/ |
I tako, prošlo promo razdoblje i sada u 2014-oj godini AMIS-u plaćam 180 kn mjesečno za internet brzine 8 (O-S-A-M) mbita a upload niti 1MB....katastrofa....
|
Zvuci mi i dalje jeftinije od ostatka.
|
Citiraj:
A koliko ti mislis imati upload-a na adsl-u? 10-15-20Mb? Ponuda/cijene ce biti korigirane u nadolazecem tjednu, barem po info sa foruma... Amis je do sada bio a nadm se da ce i ostati najpovoljniji ISP... (Moje osobno misljenje) |
I da nije najpovoljniji, rado bih placao vise jer daju daleko najkvalitetniju uslugu, a imao sam posla i s T-Comom, Iskonom, Optimom i H1. I jedini nude toliki upload na ADSL-u, barem kada sam zadnji put gledao. (EDIT: sada je 768 kbps max, cini mi se da je prije bilo i 1 Mbps u nekim paketima. Svejedno, i ovih 768 je uglavnom vise od konkurencije.)
|
Citiraj:
Dakle H1 ima za 200kn 20/2. Vipnet ima za 90 kn 14+ MB Btnet ima 2play start za 100kn (famoznih 8MBita) Iskon-ov duo hit za 170 kn nudi 10 MB Čak i smrdtCom ima za 180 kn 14+ MB Pa ovako gledajući nije baš amis povoljniji od drugih... Gotovo da se i ne isplati moj paket već onaj koji nudi 12 MB za 200kn. E sad..naravno da nije sve u brzinama. Amis-ova veza je stabilna, korisnička služba je ok što se nemre reći za dosta drugih providera. Međutim stvarno je žalosno da ljudi koji su od prvog dana na AMIS-u a nemaju pristup optici ili im je centrala predaleko za VDSL i imaju o-s-a-m MB za 180 kn mj. Nije mi to neki deal. I koja je to fora samo 6mj po punoj brzini. Drugi put ću razmisliti jel mi to dovoljno (uz onaj popustić) da ostanem na amisu i produljujem ugovor. O telki ne treba ni trošiti riječi, programi samo odlaze....doduše mene 3u1 paketi niti ne zanimaju... No kako saznajem slijede novi 2u1 i 3u1? paketi pa bumo vidjeli. |
Vipnet je 290 kn za 14 Mbit, H1 je VDSL koji ce uskoro sluzbeno i Amis nuditi (iako H1 ne bih ni da nude 100/100 optiku za 10 kuna), a za ovaj Btnet nisam cuo (koliko vidim, dostupnost im je ogranicena). Nisam nasao 180 kn 14+ paket na T-comu. Dakle, Amis je, ako uzmemo paket od 200 kn, malo skuplji za uglavnom veci upload i/ili download. S obzirom na kvalitetu usluge (za 2u1 pakete), mislim da su i dalje najbolji izbor za onoga kome su dostupni.
|
Citiraj:
Citiraj:
I ja mislim da je amis najbolji u HR ovak sto citam, ali eto bas me zanima sto ti to tako nevalja kod h1. |
Citiraj:
|
Cudno da nisi nista iznio u h1 temi (osobne probleme, ovo rekla-kazala nista). Evo ja sam vec godinu i vise, sve super.
|
To je bilo prije nekoliko godina. Nisam ni znao da tema postoji, a i jako rijetko sam na forumu.
Ha, cuj, kada tokom duzeg razdoblja cujes vise rekla-kazala o nekima, a i osobno imas losa iskustva, onda nije tesko povjerovati da gdje ima dima, ima i vatre. Za Amis, recimo, se (relativno) dosta mogu cuti problemi s 3u1, ali s 2u1 su ljudi uglavnom jako zadovoljni. Opcenito mi se cini da je 3u1 problematicniji kod svih. Ja koristim njihov 2u1 prakticki od kad su poceli s radom. Nikada nisam potpisivao ugovor jer nisam htio biti vezan u slucaju bolje ponude, tako da sam lojalan najboljoj ponudi, ne pojedinoj tvrtki. Ne moram ni napomenuti da do sada nisam ni pomislio na prelazak. Da ne dobivam redovito racune, prakticki ne bih bio ni svjestan koji mi je ISP, sto je za mene najveci kompliment. Ista iskustva imaju i prijatelji s 2u1. S druge strane, imao sam ili jos uvijek imam i T-Com, Iskon, H1 i Optimu. Sa svima je bilo nesto, vise ili manje problematicno, ali H1 je bio definitivno najgori. |
Jos mi nisi reko sta ti nije valjalo kod h1 :)
|
Citiraj:
|
Slicnih problema sa H1 imao i ja (samo fiksna linija), trazio raskid ugovora a oni to rastegnuli nekoliko mjeseci, a cijelo to vrijeme naplacivali pretplatu, makar se fiksni telefon uopce nije koristio i nije bilo potrosenih inpulsa, a kad su konacno ukinuli liniju cca 10-tog dana u mjesecu od njih dobio racun kao da je telefon bio aktivan cijeli mjesec, nakon par dana dopisivanja na kraju su uvazili i ispostavili racun za tih 10 dana, same muljaze, jedva ih se rijesio.
|
NEWS:
100/100 Na optici 12mj. + Moze se dobit HP tablet. FTTH Povećanje brzine na 100/100 Mbps (za amis1-ftth, amis 2u1-ftth i amis 3u1-ftth korisnike)50,00 kn (40,00 kn) DSL Povećanje brzine 20 Mbps/768 Mbps( za amis1, amis 2u1 i amis 3u1 korisnike)20,00 kn (16,00 kn) http://www.amis.hr/jesen2014ftth/ :goood: |
Hmmm... A o VDSL-u ni V. Steta...
A kad ce postojecim korisnicima povecati brzine? Ili moram produljiti ugovor da dobijem 10Mb? (Preselio sam se tak da sam ostao bez VDSL-a na postojecem prebivalistu :( ) |
Moras nazvat i zatrazit da te stave na taj paket.
VDSL ce bit objavljen kasnije |
Citiraj:
A koliko je to kasnije? Par tjedana/mjeseci? :D Jako je tesko kad covijek padne sa konja na magarca VDSL->ADSL (barem sto se upload-a tice...) ;) |
Da li je u cijenu paketa ukljucen najam Amis TV HD MediaCentra? Nigdje ne vidim taj podatak, a prije je bilo navedeno da se on posebno naplacuje...
|
|
Opet pregledao i nigdje ne vidim taj podatak!?
|
Amis stvarno ima FTTH? Svaki korisnik svoju liniju do centrale?
Sto je sa starim paketima? Onima koji sada imaju 20 Mbit ADSL 2u1 za 260 kn ce se smanjiti cijena na 200 kn ili...? Zna li se kada ce informacije od VDSL paketima? |
Pa kaj su oni normalni? Pa ovo je skuplje nego kaj je bilo?!
Sad imam ovo: 3u1 MAXI: - više od 70 tv kanala - MediaCentar i amisTV aplikacije: YouTube, RadioBox, Facebook, Novosti, Vremenska prognoza - usluga snimalice - do 20 Mbps/768 kbps (min. 14 Mbps) - neograničen internet promet - besplatni razgovori unutar fiksne nacionalne mreže - 10 e-mail adresa, 200 MB mailbox prostora 150 MB web prostora za 299kn (-25% kao pogodnost dok traje ugovor), dok po novom ovo isto stoji 309kn (doduše, unutra je i mobia TV koja mi ne treba) Jedino "dobro" je što mogu uzeti 2u1 (internet+TV) jer mi telefon uopće ne treba za 279kn. Uglavnom, veliko razočarenje :( |
Citiraj:
|
Tak da jer bi mi inace bilo skuplje nego prije...
|
Ima li tko amis u Rijeci (optika i to)?
|
Nema nitko.
http://www.amis.hr/optika_cjenik.php Citiraj:
|
Radujte se optikaneri .... stize vam nesto sutra :)
(citaj: stari ftth korisnici) |
"Nismo zaboravili ni postojeće korisnike! Svim postojećim FTTH korisnicima će se bez naknade povećati brzina na 100/100 Mbit/s u trajanju od 12 mjeseci. Povećanje brzine će biti napravljeno tijekom sutrašnjeg dana". :fiju:
|
Baš super, za one na optici svakakve pogodnosti, još da im je više od 2% grada pokriveno optikom...
|
Postoji li negdje plan izgradnje njihove opticke mreze?
|
sad je pitanje jer tih 20 kn plus za "do 20 mbita" vrijedi i za nas na starim 2u1 paketima...ako da, onda super.....Isto tako sad je pitanje kako će se kalkulirati, što je s onima koji su do sada imali onaj neki maxi paket koji je bio do 20mbita a za 260 kn??
|
@gnujko
Vezano za DSL: Stari paketi ostaju iako vam istekne ugovor. Nove pakete necete dobit nikakvom automatikom . Da bi iskoristili povoljnije cijene morate zatrazit novi ugovor ako za to imate mogucnosti. |
Citiraj:
|
Stari korisnik kojem je istekao ugovor može dobiti povećanje brzine za 20kn
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Posalji im upit email-om i objasni im situaciju. Napisao sam vec prije kako su meni izasli u susret i potpisao sam novi anex ugovoru... |
Citiraj:
|
Ja bum iz kože iskočio od ljubomore!
Imat 100/100 za 50kn godinu dana pffffff :zdero::zdero::zdero: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:41. |