![]() |
Koji je ping točan tab, net grpah ili konzola-ping? pošto su mi sva tri različita
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Huh? o.O
Pa kad je novi Big Bang lan? Da niste malo zabrijali? :D |
Ma ja sam generalno za neki LAN... Steam name: "Just_Skilled" dodajte me pa da halamo bilo online bilo uživo...
|
"Counter-Strike: Global Offensive očišćen od varalica. Opet"
http://www.tportal.hr/gadgeterija/ga...lica-Opet.html |
Ma samo tako Valve, šalji sve na VACation :D
|
Ociscen od varalica, pa opet na sale da ti isti mogu kupit nove accounte a da ne potrose puno...
Matchmaking je totalna steta, a cicija sam kupovat esea-u svaki mjesec... |
Uvijek ih bude, jednostavno je nemoguce to izbjeci kod FPSa. Ali bar Valve sada radi puno bolji posao s VACom nego do nedavno.
Sto se tice ESEA, ne znam, meni se oni bas ne svidaju otkad su imali bitcoin incident, a i admini su im dubrad. |
Za Božić sam si kupija CS GO pa se malo igram nakon duuuuge pauze. Prije sam dosta igra 1.6, Source malo.
Fora mi je ovaj matchmaking ali nakon 2-3 partije u Competitive dobijem dan "hlađenja" dok iskalkulira rank.... Malo glupo, da li to kasnije bude maknuto? Competitive mi je jedino dobar jer je 5v5 i ljudi igraju donekle timski a ne onaj casual di ima svakakvih debila i puno više igrača u timu. |
nedavno su uveli to da na novom accu mozes dnevno samo 2 gejma odigrati jer se dogadalo da ekipa na saleu od 75% kupi 10 accova za nikakve novce, wallhack+aimbot u 2 dana dode do global elite ranka i onda trola ove likove visokih rankova. dok dobije ban, samo uzme drugi acc i s njim ponavlja to sve, jedno mjesec dana zabave za mindfucked covjeka.
|
A debilane. Ali moj steam acc ima valjda 10g pa mi baš i nije jasno zašto se za mene to aplicira :D
|
nebitno kolko je steam acc star, gleda se datum kupnje igre. je debilana, ali barem je djelomicno pomoglo u smanjenju broja gamadi.
|
Ima li kakvih dobrih servera sa lokalnom ekipom?
|
|
Slabo, ima slovenski pub od dvadesetak slotova ako ti se to pere, imas srpske zgubidane di se precesto peru random mape iz njihovih kucnih radinosti...
|
93.103.128.120:27015
|
Citiraj:
Da, nađe se uvijek debila, kao i na cesti :D Sve u svemu, "Just_Skilled" slobodno me dodajte... (klikni!) Nadam se da radi linkić... |
|
ma ajde idi mi dođi mi. well worn?
|
Field Tested
|
Bome nice, vidim da je trenutno oko 120€ :D
|
Iz kutije ili? :O
|
Da iz operation Phoenix :D
|
zna netko neki server di bi se dalo igrat 5v5 sa istim pravilima ko competitive, ali da naravno nije competitive..to je daleko najzanimljivije, a competitive igram uglavnom samo kad frendovi mogu :D
|
Pa zasto jednostavno ne igras competive sam? Kolko znam tog bas i nema mislim da je bilo nekih sa 12slotova a slicnim setupom ali je problem sta se vecinom igra 3v4 i takve gluposti pa je bolje competive igrat.
|
Tek sam krenuo, nemam rank pa mogu samo 2 dnevno, a kad igram competitive igram sa debilima koji ne shvaćaju niti osnove igre i onda je totalno ne zabavno.. Tako da kad se skupi nas 3-4 pa nešto uspijemo i dogovorit preko teamspeaka bude skroz zanimljivo i zabavno :D
|
ja kupio igru na popustu, dropalo mi u prvih 10tak sati dva chroma case-a, prodao to i otplatio igru :D
zarazio sam se naveliko ali ima dosta cheatera jos uvijek, i prodaju vac-free wall hack za 4 dolara :D |
Citiraj:
|
Ma jasno je to meni.. Ali kad uletim u ekipu di frajer namjerno svoje napada i namjerno flasha svoju ekipu onda nije zabavno.. I onda još dođe s frendom da ih ne možeš kickat.. Tak da onda igram s tim frendovima al posto su oni silver elite onda obično jedva skupim neutralan omjer ili negativan.. A recimo sad odigrao competitive sa "svojim" rankom i natucao 37 killova u 20 rundi pa mi ni to nije zabavno.. Ali igra mi se jako sviđa.. Treba imat skilla a ne oni mahnito napuhavanje kao u codu i slično :D ugl, na steamu sam isto hedgehog pa me slobodno dodajte da zaigramo :)
|
Također na steamu Dottore46
|
Citiraj:
|
kažem, nemam rank :D počeo sam igrat prošli tjedan, treba 10 mečeva pobjedit da dobiješ rank a max 2 pobjede dnevno možeš..trenutno imam 9 pobjeda..neću bit silver 1 pretpostavljam :D ali silver 2,3,4 vjerojatno..jbg, tek krećem :D
|
dmg here, prilence ili prileee je steam, crveno plava cs promod slika na avataru, možemo bacit koji pce mix. Imam i strumfa sa malo nižim rankom, mg2, ako treba :)
|
Citiraj:
|
Ima netko sa accountom na negdje gold nova 1,2,3 da želi zaigrat samnom i 2 frenda tu i tamo? :D obično navečer bacimo koju partiju
|
Ulovili smo danas i malo skinova :D http://prntscr.com/5xi61p
|
ulovili su ih i steel, swag, azk i ostatak ekipe :D al je bilo smijeha jucer navecer :D
|
Nazalost nisu jedini koji su to napravili, ali su zato posluzili kao dobar primjer ostalima. :D
Otkad su dodali te skinove, kvaliteta igre se totalno srozala. |
Krenio danas igrati. Izgleda da me čeka podosta čitanja foruma,jer nemam apsolutno pojma o ičemu..rankovi,ranked matchevi,ovaki onaki,onaj market,prodaja šta kako.. :D
anyway steam: baggi777 pa tko želi ;) |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:09. |