![]() |
Citiraj:
|
Nažalost i Secure Boot je veselje samo po sebi.:)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Musk se s tim pro-gamer pričama sjebal onog trena kad nije skužil s kim točno ima posla, pa nije dugo trebalo da mu cijeli Internet rastavi sve (1 - 2) na sastavne dijelove. Nakon toga su samo nastavili dalje s ostalim poslovnim poduhvatima koje Musk uvijek ponosno ističe i non-stop naglašava, pa je ko bi rekel ispalo da tip laže čim zine. PR bajke o uspješnom geniju i gameru su svih ovih godina bile OK štivo, dokle god se nije upustil u političke vode (1 - 2), samo da bi ga naposljetku potjerali podvijena repa. Obzirom na aktualnu Epstein situaciju dobro bude, ako se Musk jednog dana ne probudi mrtav ili slučajno padne kroz prozor prilikom logiranja na popularnu društvenu mrežu, jer zamjenu su mu već našli.
Citiraj:
|
On bi možda mogao ispasti iz SpaceX rakete. Ili nastradati u brutalno gorećoj Tesli.
|
:):D Ništa čudno ne bi bilo.
|
Citiraj:
|
Privatnost i sigurnost podataka i korisnika
[QUOTE=The Exiled;3813501]Nažalost i Secure Boot je veselje samo po sebi.:)
Citiraj:
|
Citiraj:
https://msrc.microsoft.com/blog/2025...ve-2025-53770/ |
Citiraj:
Amerika : Kina nas hakira, kmeee. Također Amerika : How the NSA Hacked Huawei: Operation Shotgiant - https://www.youtube.com/watch?v=aQNgelm7JeE |
Citiraj:
|
Citiraj:
Možemo očekivati porast cijena grijanja, pogotovo što zaštićene cijene traju do 30.09.2025. i onda pred zimu ide udar. |
Citiraj:
Hovewer... Citiraj:
|
Citiraj:
a) pajdo ih je prijavio jer su mu poslali lozinku u tekstu b) Agencija za maglu i patente je kaznila stetnika, koji je radnju (ili nedostatak iste) napravio protiv ostecenog, direktno c1) naknada za prouzrocenu stetu pajdi i ostalima na HEP toplinarstvu - 0 c2) primitak u drzavni proracun - 320k c3) predpostavka - nitko u HEP Toplinarstvu nece snositi posljedice Nastavno na tvoj stos kojeg sam citirao - pajdo je zavio u crno sve korisnike HEP Toplinarstva jer imaju 320k manje u kasi pa sad to mogu prebiti jednio preko onih kojima su zapravo nastetili. |
Privatnost i sigurnost podataka i korisnika
Citiraj:
Falilo je njima po nekoliko redova veličine više između prihoda i rashoda. Ovo neće ni primjetiti da im fali :D Ali da, nitko neće odgovarati imenom i prezimenom. |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Pa da firma propadne i ljudi izgube posao?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Romaneskno. Citiraj:
Stvarno nije tesko doci do te informacije; a s obzirom da su prethodne dvije godine imali vise poreza na dobit nego sto im je iskazana kazna, mislim da ih to nece tako jako zaboljeti. A core business im je ionako jedino drzavni aparat. O tempora, o mores... |
Par loših vijesti nažalost:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
U ovom trenu bih rekao da je AUR koncept ionako možda malo problematičan što se sigurnosti tiče (kao i bilo koji drugi 3rd party repo bilo koje distre) ali ako me sjećanje ne vara - nije prvi puta. |
In other news: the water is wet.
|
Citiraj:
|
Meni su rekli da sam na Linuxu siguran jer se nitko ne trudi pisati malware za njega s obzirom da ga malo tko koristi...
Želim refund. |
Citiraj:
|
Penzići na Windozama: svako malo nešto
Penzići na Linuxu: sve štima To je bilo prije 10ak godina. Sad s legalnim ažuriranim Windozama nema zime. Familiji stavljam Mint i konfiguriram auto update. Ne cimaju me da im nešto šteka osim da nemaju “Vord i Eksel” :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da nisi programer. :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:59. |