![]() |
Citiraj:
311 eura do kuce u Osijeku. Citiraj:
Ja cu vjerojatno ici na 3080 founders ako nebude dizajn hladnjaka da je svaki vent sa svoje strane. Ako bude, onda dual slot s najvise garancije. |
Samo da se i ja pohvalim:
August, 20 2020 07:41 Local time | Clearance event LINZ - AUSTRIA Uskoro ce T1 biti u rukama :) |
hahaha, koje nabrijavanje! :D ko da meni dolazi, majke mi!
Xulos-ov pogotovo. :D |
Steta kaj opet idem malo vidjet sta ima u dalmaciju, pa ce slaganje morat cekat sredinu rujna, taman da ampere sjedne :)
|
Aha, evo ga ide po dozu korone 😂
Ranije htio napisati u temi da se samo dvoje kolega dopisuju, neka se sami prepoznaju 🤣 |
Nadam se da kraj neće biti kao u onoj temi o zadaći iz zaboravio sam čega, neko crtanje.
|
Haha, teh. crtanje, bravo
|
Citiraj:
|
I dalje stoji na u Linzu.
8 dan stoji i ne mice se, grrr |
|
Šta ti je plan, šta ide unutra?
|
|
haha, svi pratimo iste teme :D
|
Koliko vidim planiras puknut 3080 unutra, jos uvijek se nadas da ce biti 2slot kartice?
|
|
Cukurek.
Sta ce covjeku vise, jos neka 3090 pod vodom i miran si do ryzen 4 :) Nego nije ti prema dolje kuler okrenut? |
Nije, vecinom ide prema gore, jos pogotovo sto je ovaj chipset hladnjak predimenzioniran za tu plocu jer su u sendvic jos stavili i hladenje m.2 diska pa nemos vent stavit. Ako mislis na vent, okrenut je prema dolje, vuce kroz hladnjak prema ploci. Tako i mora biti po noctuinim spec.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uf bas je morao, a taman sam se ohladio da cu radit custom loop u T1 |
74mm je, tako da nema mjesta u T1. Uf :)
|
Koliko sam shvatio, 74mm je bez fittinga, odnosno jos je vise s njima, cak i low profile koolance.
Inace fora stvar, svidja mi isto ko i Iceman i te integracije DDC pumpa. |
Citiraj:
|
Kaj lose je? Ja isto imam 3700x da uparim sa njime.
|
Lose je da, tj nije za 3700x, u doti imam spikeove i preko 82c a to je previse jer vidim da spusta frekvu.
|
Cudno mi je to puno, meni black ridge uredno drzi ryzena 1700. Znam da se zen 2 grije vise, ali ipak je to 65w procesor :S
|
Uf 82c u igri je puno previse. Jel si maknuo foliju sa baze? :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Bas me zanima kako ce biti u T1, DHL i dalje se teli u Austriji.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:47. |