![]() |
Citiraj:
Ugl posto vozim renault 5, nije samo renault 4 :D :chears: |
Citiraj:
Hvala |
Citiraj:
|
Meni takoder radi hybrid shutdown i na pcu i na lapu ( intel) , dok sestri na friskoj instalaciju 8.1 na amd apu ne radi hybrid shutdown i morao sam ga ugasiti. Sad dali ne radi opcenito na amd ili je moj slucaj izoliran , nebih znao.
|
Citiraj:
|
zato kazem, moguce da je kod mene izolirano :)
|
jel moguce kako fino syncati Google calendar i taskove sa 8.1? ja nikako da to odradim kako valja...
|
Nakon recoverya kroz pc settings, metro aplikacije koje su bile prikazivane na hrvatskom jeziku (po defaultu), sada se prikazuje na engleskom.
Prilikom instalacije (recovery) sam dobro postavio na početku jezične postavke. Jel netko zna kako promijeniti da se te aplikacije prikazuju na hrvatskom. EDIT: samo se od sebe sredilo, sinkroniziralo. nije mi nikako jasna ta sinkronizacija na win8. |
Za onih četvero ljudi koji koriste Windows tablete - touch gestures u desktop aplikacijama.
Ovo je jedna od "kako sam mogao živjeti bez toga" stvari :) |
Pozdrav, instalirao w 8.1 i mislim da imam problema s grafičkom nVidia GT 740M kada odem u screen resolution - addvanced settings stoji sljedeće :
http://forum.pcekspert.com/data:imag...BJRU5ErkJggg==http://s8.postimg.org/avvayhb0h/image.jpg drivere za grafičku sam sve instalirao http://forum.pcekspert.com/data:imag...AASUVORK5CYII=http://s13.postimg.org/b25vki3lf/image.jpg što napraviti da pod adapter type stoji nvidia |
Instalirao si desktop drivere. Trebaš samo mobilne drivere.
|
OK mu je sve. Intelov iGPU je primarni, a GT 740M se uključuje (automatski) po potrebi. U nVidia Control Panelu može podesiti koje aplikacije koriste 740M.
|
Citiraj:
|
Pitanjce, ima tko prijedlog za software s kojim bi customizirao
instalacijski medij? Nešto kao nLite/vLite/7Lite itd, ali za W8.1 x64. Hvala |
nije vlite?
|
Ne radi.
Našao sam WinReducer 8.1, OK je, dodao sam 900+MB updatea, napravio image, ali i dalje nakon instalacije u virtualci nema te update, nego hoće da ih opet skidam... Dodao sam Firefox i Winamp, promijenio Wallpaper, i tako neke sitnice, da vidim dali program išta odrađuje, i da, odrađuje, integrirao (ISO se povećao za cca 800MB nakon integracije updatea), ali svejedno nakon instalacije ih nema, dok Firefox, Winamp i wall ima. |
M$ će besplatno ponuditi 'W8.1 with Bing'?
http://www.theverge.com/2014/2/28/54...ing-experiment |
Ili po dosta nižim cijenama, kao što je nekad nudio Windowse XP na netboocima.
|
Pozdrav
Pitanje : dal je normalno da kad je dual boot(win7 i win8) da kad se izabare win7 da se kompš prvo restarta pa tek onda uđe u win7?Dok za win8 uđe odmah pri selekciji? Hvala |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nek me ispravi netko ako sam u krivu. |
tako je, čim je vidiš u device manageru - uključena je u BIOS-u. Inače, možda je pod stavkom switchable graphics ;)
|
Koristim 8-icu od najranije alfe takoreci i nisam znao da je moguce umjesto sifre accounta pri paljenju kompa (koja je u mom slucaju dugacka) upisati kratki 4-znamenkasti PIN.
I jos k tome da se tad ne treba lupiti enter vec ulazi automatski nakon upisivanja. Koje otkrice! :D |
a možeš i imati šifru, ali namjestiti da automatski uđe u windowse, pričali smo o tome ovdje prije koju stranicu; ukucaš netplwiz pa tamo možeš sve ;)
|
Ili imas face recognition software :p
|
Windows 8.1 Update
Skinite ovaj zip, ekstraktirajte ga i pokrenite .reg file koji se tamo nalazi. Nakon toga restartajte komp i provjerite jel vam se pojavio u Windows Updateu ovaj update: Update for Windows 8.1 for x64-based Systems (KB2919442) – (S14 Prerequisite v01.0008) Time ćete nadograditi vaš komp sa RTM (finalnom) verzijom Windowsa 8.1 Update 1. EDIT: Ako to ne radi onda evo vam direktni linkovi: Ovakav način updejtanja nije 100% siguran i to činite na vašu odgovornost. |
Problemi sa instalacijom 8.1
Imam regularno kupleni Windows 8. Sistem me stalno gnjavi da napravim upgrade na 8.1.
Pokušavam u trgovini po tko zna koji puta skinuti upgrade. Po savjetu Microsofta isključim Norton antivirus. U nekoliko navrata, pri prvim pokušajima, preuzeo je otprilike 1/4 . U zadnje vrijeme možda 1/5. Svaki puta rikne sa istom greškom: Windows 8.1 Ova aplikacija nije instalirana pojedinosti: Windows 8.1 zbog nečega se nije uspio instalirati.Pokušajte ponovo. KOD pogreške 0x80072ee2 Pisao sam već i Microsoft Hrvatska ali odgovora naravno nema. Ima li netko savjet. Hvala:wtf2: |
skibi s neta iso sliku windowsa 8.1 i to instaliraj, aktiviraj s kupljenim kljucem. najjednostavnije i bezbolnije.
|
Jel imao tko problema sa blank screen-om prilikom pokretanja windoza 8.1??
Cudan problem, znaci komp odvrti onu počenu sliku od windosa i onaj krugić se vrti, a nakon toga blank screen - ne vidim ništa nit kursor ni ništa, mogu jedino poslati preko power tipke komp u stand-by, i kad ga ponovo upalim onda se windozi butaju do kraja... wtf? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:15. |