![]() |
Ne znam kako to da Rijeka kod kuće sa igračem više ne može uspostavit inicijativu na terenu. Kao da su prepustili Hajduku da vodi igru i otišli se branit. Sve u svemu, Hajduk je zasluženo pobijedio, samo je igra s obje strane bila pregruba.
|
Citiraj:
Citiraj:
Sta bi vi da Rotor odma na pocetku prvenstva odlipi 20 bodova na tablici od sviju pa da mozete mirnije spavat preostali dio? Ali ako vas takva liga veseli uzivajte :suicide: |
Ooooooo nanana :D
Kako su ga fino dobili na kraju! Napokon je prekinut i taj niz protiv kobne Rijeke... Sad se lakse dise pred kup, a i Europsku ligu. |
Citiraj:
Ionako se samo prvi pamte:D |
Citiraj:
|
Na silu 3 vrijedna boda
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali zabranjena je diskusija na forumu oko takvih stvari (pogotovo politickih) pa se sad ne mogu "kreativno" izrazavat. Da se razumimo nije ni Ajduk cviće ali ja cu to bar priznat, a neki se drze ko da je sve oko Dynama svetinja :D i zasluzuje vjecno bit prvi. "Yedes" ligu gdje je napetost ravna 0 (ko da mora uvik Dinamo ili npr. Hajduk bit prvi, ali ne "yedu momci nego novci"). "Dabog" da Zagreb - Split odigrali za prvaka pa nek bolji pobjedi :roller: |
Citiraj:
I da, meni je drago kad Dinamo završi prvenstvo sa 20+ bodova ispred Hajduka. |
Citiraj:
To opet ne znaci da ce Rotor bit prvak vec samo ispred Hajduka, uostalom u mom quotanom postu pise 20 bodova ispred ostatka lige a ne Razbojnika :) |
Ajde bez flejmanja, ako hoćete srat jedan po drugom slobodno se preselite na index...
|
Citiraj:
Dakle, navijaj za svoj klub, ali poštuj protivnika. I klub se zove Dinamo, a ne agregat, rotor i koje kakve druge kreativne podcjenjivačke izmišljotine. Za to postoji forum Slobodne. @Jelc, sorry, morao sam. |
Ma nema problema ja se ispricavam, vidim da nisi mislija ozbiljno. I moj post na papiru izgleda flejmerski priznajem.
Sve ok, ma bolje se bavit hardwareom nego balunom. Pozdrav i ajmo clockat umisto navijat :) Sorry Jeltz na OT |
Citiraj:
|
Otkada to Armada pjeva: "Jedna će Torcida, plakati ovu noć..." ???? jel imaju oni ijednu svoju pjesmu ili su sve prepjevali od BBBa/Torcide? :D
btw, u subotu sam bio na svadbi,tako da nisam ni znao za rezultat dok nije došao na tu svadbu jedan od igrača Karlovca i rekao mi da su dobili jedva jedvice :D i da stvar bude bolja, na svadbi je bend svirao pjesmu "Jedna će mandolina..." ...mladoženja BBB, tast stari Dinamovac...that went well :D :D :D |
Hebate kak su Riječani tukli jučer Hajdukovce to nije malo :D (doslovno) A za rezultat da ne pričam, mogli su se bodovi podjelit, al mislim čemu kad je ionak Hajduk već osvojio prvenstvo :D :D :D
Citiraj:
|
Citiraj:
btw, ne sviram po svadbama, ako si na to ciljao ;) imam puno rodbine i još više prijatelja. i ako Bog da, ovo je zadnja ove godine. bilo ih je pun klinac zadnjih 12 mjeseci :D |
Ne može Rijeka bez Štroka dobiti ni Lučki radnik, a kamoli Hajuka. Nažalost to je naša realnost. Igrač više, a Hajduk radi presing na našem terenu. Bio na tekmi i atmosfera je bila odlična, pun stadion, brdo torcide, prava derbijevska.
|
Na tv-u se vidilo da je atmosfera bila odlična i da nisam za hajduk, bilo bi mi žao šta ste izgubili
|
Citiraj:
|
Naravno :D
Kako Tičinović igra, trebat će nam na zimu sigurno :)? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koliko sam ja čuo, pjevala je Torcida....čekaj me, čekaj Splite :D
|
Citiraj:
A moram priznati da se kazne ne sjecam.:nono:Ko ce ga znat :) |
Neće Ajduk daleko sa ovakvim golmanom. Pa svaka jaca lopta mu ispada iz ruku.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
U tom slučaju su kažnjeni igrači i direktor :)
|
bilo je govora o tome da će se kažnjavati ko stigne, no izgleda da niš od toga.
|
http://sportske.jutarnji.hr/poklepov...istiv-/887929/
ništa novo,sudac je za sve krive...koji su likovi dinamo će opet bit prvak 6. put pa neka hajdukovci i dalje govore šta hoće |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:11. |