![]() |
Citiraj:
Inače ako je P5Q DELUXE 1649kn a P5Q3 DELUXE/WIFI-AP 1849kn nije mi jasno kako je to 150% razlike u cijeni? Možda imaš nešto pametnije za preporučiti, nekako mi se ovo činilo najbolje? |
P5Q3 verzija ima i WiFi karticu.
|
Da, to mi je super stvar. Taman mi treba još jedna za drugi komp tako da ne moram kupovati.
|
Citiraj:
Ali opet kontam,kingmax 4GB DDR2=280kn,4GB DDR3=550kn.Od volje ti.Nije 150%,ali 100% jest.Malo sam pretjerao. |
imam ja P5Q premium isto sam se dvoumio oko te vifi ali nema velike razlike cak je ovo obicna bolja....
|
DDR2 je P5Q premium, ova je DDR3
|
di da nabavim najnoviji modani bios za P5Q?
EDIT: nasao... |
jer može link otkud nabavljate te modane biose meni bi trebao za p5q-e ili ih skidate sa službenih str?
|
|
hvala...prije ću ipak probat bios sa službenih str verziju 2001....ak se nebude ok ponašal onda sprobavam taj moddan.....
hvala bullet na linku |
modani bios ti može donijet samo više stabilnosti jer to nije onako modano kao što većina misli tj nema drastičnih promjena, samo poboljšanja u stabilnosti i opcijama ;)
|
ok..sutra mi dolazi ta ploča pa ću onda testirati s origigi biosom i onda taj moddani....barem ću imati vremena cijeli dan za to :D jer ujutro pišem probnu državnu maturu i onda poslije testiram svog wolfija na toj matičnoj :D
|
to si uzeo onu s izgubljenim racunom iz ADM-a za 800kn? :D
|
tj dog. smo se za zamjenu pa mi se isplatilo...
|
nekako mi smrdilo ujutro da bi ti to mogao ugrabiti :D
odlicna ploca, da nisam prije par dana uzeo EP45-UD3P ja bi ju uzeo sigurno (i imao ju po drugi puta :) ) |
eh...a ja bi uzeo tu GB da nisi ti :D ali opet ova mi se čini ljepšom :D sad malo baš gledam tvoj review od te ploče
|
A i ime Asus zvuči nekako jako i seksi, dok Gigabyte je nekako okruglo i dječje i totalno neozbiljno :D :D :D
ok, on topic. Što se tiče modanih BIOS-a, ja koristim 1701m već neko dulje vrijeme i nisam uočio pad stabilnosti od dana kad sam ga postavio. dok su npr. official 1701 i 1901 na istim postavkama radili probleme i smrzavali mi ploču. |
Citiraj:
http://slike.hr/slika/21127th.jpg evo danas stigla matična....naravno bios mi je dosta nepozant jer ima hrpu opcija naspram ga p35 ds3r... :D al dobro...naučit će se i to :D za početak tražim kak da mi se isključi ono sranje da mi automatski smanjiva frekvenciju procesora :D EDIT: riješeno :D |
Pogle mi u sign ;)
Olakšat ću ti ovaj put, al ni ja ni max ni timmy nismo pisali revjue za P5Q seriju da stoje ne čitani, EIST (SpeedStep) i C1E |
evo uspio sam FSB 570 postignut...ali trebalo bi to još ići kad sam vidio da od timmy-a poteže preko 600
pa ako mi može netko još pomoći oko, postavki bios je 2101 Citiraj:
|
timmy je imao Deluxe verziju ploce...
ja sam svoju P5Q-E uspio nategnuti maksimalno na 605MHz FSB-a (nestabilno doduse), a na 600MHz sam mogao vrtiti super pi i ostale benchmarke |
onda sam ju ja i čak solidno potegnuo sad ću sprobat max fsb sa max multijem 9.5 :D
|
sa mnoziteljem 9.5 neces isprobavat max FSB ploce nego ces isprobavat max takt procesora
|
:D hvala na ispravku netočnog navoda :D
|
kako nikako ne uspijevam dobiti preko 4.4ghz proc :D sad bi lagano trebal pomoć na koje vrijednosti da stavim ovo a da ide proc barem na 4.4-4.7
jer probao sam sve živo i nikako da naštimam...trenutno je ovako pa ako ima sugestija što bi bilo dobro promijeniti Citiraj:
http://slike.hr/slika/4515th.jpg |
jeno pitanjce vezano konkretno za p5q-pro /deluxe
govori mi frend neki dan kao da az te dvije ploce je najbolje stavit graficu na najnizi utor jer bolje radi,reko sta bolje radi....nije reko sta al vazno da je reko da bolje radi,kao da na asus plocama moras tako....heheheh meni malo smjesno....pa ono reko da pitam sta kazete vi na to i ima li cega u tome...... |
Malo smješno? Presmješno :D
Samo pogledaj propusnost trećeg slota i bit će ti jasno da su to čiste nebuloze :) |
reko ja odma:D
|
Koji modani bios je najbolji za P5Q Deluxe ?
Proc E8400. Imam bios "2201" i ne vidim nikakve baš promijene u odnosu na one sa asusove stranice. Ne ide preko 4.0 Ghz da ga hebes. Nije da se bunim ali svejedno pitam ... :D |
Očito radiš nešto debelo pogrešno, a nema veze s verzijom BIOS-a...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:44. |