|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
SteelSeries STEELPAD 5L
Samo bi želio istaknuti jednu "malu" negativnu stvar u svezi sa gore navedenom podlogom! Kao korisnik (i gamer) već sam promijenio već barem tucet gamerskih podloga (u šali bi se moglo reći da imam mali fetish prema miševima i podlogama :P). Te bi moja subjektivna ocjena za podlogu bila 10.5 od 10, da nema jednog malog problema. Nakon par sati intenzivnog rada na računalu (a ljeti još i manje) naravno da se dlanovi malo oznoje (ne, nemam 130 kg) ... i tu nastaju problemi. Naime ako je podloga imalo vlažna, miš više nego osjetno trza pri radu! Možda ostali miševi nemaju tih problema ali sa Logitech MX Revolution i Logitech G7 podloga je nažalost neupotrebljiva za dulji rad (ili gemjanje)! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
He, he morali bi pitati Zrinku jel zalijevala stol dok je isprobavala podlogu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
lol, ne nisam zaljevala stol ![]() ...nisam naišla na taj problem, no vjerujem da je moguć... kada sam testirala podlogu još nije bilo ovako vruće i ruke mi se nisu uopće znojile koristila sam podlogu 8 dana i svaki dan sam se igrala jedno 3-4 sata...i ništa mi nije trzalo no, kao što sam rekla, tada još nije bilo ovako vruće ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ja je imam,i bas suprotno,znoje mi se ruke po ovim vrucinama,ali mis ide po podlozi ko prije,nema trzanja onog mis je razer copperhead
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mene zanima jel ide to na prodaju na tržnicu i jel može jedna potpisana od članova PCE recezent teama? Ako može da cijena ne bude prevelika ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
mrzi zimu
|
ovak, ja jako dorbo poznam Berena i vjerujte mi na riječ on je to pitanje postavio ne iz provokacije nego je zaista želo da nešto preporučite... on topic: meni se podloga pokazala kao jako dobra jedino sto mi je malo prevelika ![]()
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
bilo bi ok kad se vec testira podloga da je isproba netko, po mogucnosti vise osoba, ko igra neki fps pa uz to navede na koliko dpi-a, sens,acc...igra pa da kaze dojmove da li podloga pase ili ne za takav stil igre. tako se vec dobije neka dublja slika te podloge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
na gotfragu imate puno mousepad testova http://hardware.gotfrag.com/portal/reviews/ Citiraj:
inace ako gledas stranice od proizvodaca podloga oni vec napisu specifikacije podloge |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
mrzi zimu
|
...podlogu sam testirala igrajući far cry, doom 3 i world of warcraft, isto tako sam ju testirala i kao "radnu" podlogu... veve je točno rekao ono što sam ja mislila reći ![]()
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ako se navedu sve postavke misa i sam model misa onda citatelj zna koji tip igranja pisac preferira, a pisac moze napisati da li ta podloga pase ili ne za taj tip igre. npr, netko zeli ukrotiti misa sporijom podlogom a netko ce mu zaljepiti nove capice da se moze pomicati blagim puhanjem u misa. tako ako pisac voli ovaj brzi stil igre moze dati neki zakljucak tipa "ne podloga ipak pruza previse otpora" ili "pruza blagi otpor, mogla bi se svidjeti i speed i control gamerima" itd.... jer bez toga ostaju samo informacije s ambalaze. a to sto pise na stranicama proizvodaca uvjek uzmes s rezervom jer npr meni ona razer mantis speed pruza preveliki otpor a zove se speed omg. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Kao gejmer meni najbolje odgovara func f30.r, probao sam gro podloga i definitivno najbolje rjesava onaj problem sa znojenjem. Naime probal sam i mantisa ali jednostavno kad se znojis nema sanse. Pranjem se rjesava donekle taj problem ali podliga vishe nije onakakva kakav je bila ko nova. Nedostakat funca je pak kaj je to "plasticna" podloga pa malo ubija zglob na ruci :-( no i to sam rijesio tak da sam ispod stavio mantisa a na vrh funca tak da mi zglob lezi na mantisu a mis na funcu :-)) i da func ima odlican tracking cak bolji od mantisa :-))
![]() |
#20 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Malo kasnim jer do prije par dana sam bio ograničen s neto. Iskreno. Ova podloga mi liči na malo veći perilek od Vilede zaljepljen na komad plastike od karnistera. ![]() Preporuka za dobru teflonsku podlogu za miša. Kupite najjeftiniju ravnu teflonsku tavicu i izrežite dno. ![]()
![]() |
#21 |
mrzi zimu
|
a nije bas tako aemdejac...pretjerujes ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|