|
30.04.2022., 00:03 | #2 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Imao sam prvi SE, a sada imam SE 2020 kojeg sam kupio tu na Tržnici. Zaključak je pogođen u sridu. Iz istih razloga imam SE 2020. Prema recenziji čini mi se da je SE 2022 zapravo 2020 sa dvije generacije novijim procesorom, 5G radijom i boljom kamerom. Što je bolje na kameri od 2022 modela? Bolje procesiranje slike/videa? Zanima me jer stari model poprilično dobro snima 4K video @60fps. Stabilizacija videa je meni osobno jako dobra. Downside je da objektiv kamere na starome ima osjetan focus breathing što nekada smeta. Kako je 2022 model s time? |
|
|
Oglas
|
|
02.05.2022., 14:06 | #3 |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Prenosim Sanjin odgovor "Da, bolje procesiranje slike i videa je u novom modelu, ostalo hardverski sve isto. *Što se tiče "focus breathing" promjena, nismo testirali kamere postavljanjem uređaja na stativ i testirali objektive kako bi vam dali precizne rezultate mjerenja. Ipak se ovdje radi o kompletnom uređaju gdje su kamere samo jedan segment, a ne o DSLR i ini kamerama za progesionalce. Tijekom testa nisu nam bile vidljive promjene u tolikoj mjeri da utječu na konačni rezultat. Uostalom, problem ako i kada postoji, moje se riješiti postprodukcijom i montažom " |
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|