|
![]() |
#2 |
Guest
|
Zašto se u zaključku kao pozitivna strana kartice ističe igrivost na 4k kad to uopće niste testirali? I zašto nema grafova sa VSR-om, iako tvrdite da ste to testirali? Ne tvrdim da je zaključak loš i da je kartica loša za 4k, nego da ovakav način izlaganja nije ispravan. Ako tvrdite da je nešto istina onda bi za to trebali ponuditi dokaz. Evo i smajlić u nadi da ovo nećete shvatiti kao osobnu uvredu, već kao savjet kako unaprijediti kvalitetu članka. ![]() Penryn je zadnji dao kritiku na neki članak bez smajlića pa su se svi odmah uznemirili. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Isprobao sam nekoliko igara, baš kao i kod (Fury X testa), i utvrdio kako je pad performansi identičan razlici između Fury X i Fury kod 1440p testova, te kako su (ti) naslovi sasvim igrivi (a to je vidljivo i po testovima na netu). 4K monitor nemam u labu, a karticu sam imao prekratko da bi kvalitetno testirao VSR. Čim dobijem ponovno karticu i nadam se na malo duže vrijeme napravit ću detaljne VSR testove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zmaj od Bosne
Datum registracije: Dec 2011
|
Odličan review. Iako nisam siguran koliko je pametno kupiti ove high end kartice sad kada znamo da uskoro stiže 16nm, HBM2 itd. koji će pomest pod s ovim što imamo danas. Treba se strpiti još malo dok ne izađe pascal i arctic island i onda u kupovinu. Dosta je bilo 28 nm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ove potrošnje što navodite, to je potrošnja cijelog sistema bez monitora? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
All-rounder
Datum registracije: Sep 2013
|
Cijela konfiguracija, piše na drugoj stranici. Neobični su mi komentari, malo biased zvuče ponekad. U Civ5 je razlika 1.45 frameova, 0.98%, i "GTX980 je jednostavno brža.". U CoH2 je razlika 1.13 frameova ili 0.97% i "Fury marginalno brža od GTX980." Nije ništa krivo napisano, ali izvađeno iz konteksta... I te razlike manje od 1% ja ne bih uzimao kao prednost, to je statistička greška i podjednak rezultat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Ovaj Tri-X cooler je preseksi :P |
![]() |
![]() |
|
|