|
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kakav je po pitanju treskavosti/trešnje? Meni je čak i ergotron za jedan jedini monitor prilikom nehotičnih udaraca nogom po nozi stola dobio drhtavicu. Meni prihvatljivo vrijeme prigušenja trešnje monitora je 1 sekunda, pa bih te po tome molio da usporediš, znači od kad tresneš nogom, ne prejako, pa dok se potpuno ne smire svi monitori ![]() Svaki aftermarket stalak sa zglobovima koji sam dosad vidio, a postavlja se na stol pati od ovog problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Tek kad jace zatresem stol pocnu titrati, ali vrlo lagano i brzo se umire (stol je vrlo masivan). E to pitaj moju zenu, a o ukusima se moj Syss ne raspravlja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Može biti da je i do stola, ali i duljina ruku koji drže i broja zglobova. Daj ak ti nije teško video napravit pa opalit nogom po stolu nekom jačinom ko kad bi s 11m puknuo loptu prema golu bez vratara da taman uđe. ![]() I fotku stola okini, da se vidi ta masivnost. Thx ![]() Ima žena dobar ukus za tapete. ![]() E da, kad sam spomenuo stalak sa zglobovima, aftermarket, dopuna 1: za jedan monitor sam mislio. Onda se pospješuje sila x krak zbog nepostojanja ravnoteže koju rade dva monitora ![]() I daj pofotkaj s boka dok su monitori namješteni koliko (ni)je otklonjena nosiva šipka u odnosu na vertikalu. EDIT: i da prostiš, al ovaj dio s USB hubom podsjeća na gnjurac, što ti žena nije primjetila oto?
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 24.11.2014. u 17:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Baš pogledao recenzijicu i odmah idem pogledati i Z1 Pro model i sve super, sve 5, ali za tu cijenu, su mogli ubaciti i mogućnost montiranja na zid. To nebi smjelo biti teško, jer sve što bi bilo potrebno jesu dvije vodilice za cijev koje se učvrste u zid, i eto ti veselja. Šteta. Ovako tražim dalje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|