|
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Dok se klikne na 6. i 7. sliku na drugoj stranici dobije se 404: page not found. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Super članak, još bolje kućište. Samo pitanje, da li se mogu prednja vrata otvoriti "do kraja", odnosno da vrata budu paralelno sa lijevom stranicom kućišta kad su u tom skroz otvorenom položaju. Što se tiče ovog minusa zbog nedostatka cijevi za vodeno. Pa iskreno, to baš i nije nedostatak jer te rupe nekoristi gotovo nitko. Nepamtim kad sam zadnji put vidio neki sistem koji je koristio te rupe, odnosno da je imao hladnjak vani, a da nije bio neki showcase. Pogotovo kad se radi o kućištu te veličine, i u koje doista stanu 2 radijatora i dva loopa bez problema. Da negovorim kako na većini kućišta koja imaju te rupe, iste obično budu premale za iole deblje cijevi, a ove tanje bez problema idu i kroz mjesto za kartice. Toliko EDIT: +1
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 28.11.2012. u 15:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Hoćemo ovakve testove na PCE!!! ![]()
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
možda krešo u toplesu... jab gledo takav test ![]() inače se slažem za ovo sa rupama + danas se praktički nikome ne da zayebavati sa komponentnim sistemom vodenog kad ima ovih integriranih + ta igra dosta košta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ma nemaju rupe toliko veze s integriranim il komponentnim vodenim, već nitko, al nitko više nestavlja radijatore van kućišta. Baš mi još treba hladnjak van kućišta da bude još veće i teže kad je full setup unutra, a i hladnjaci se lako oštećuju pa je bolje da su unutra. Ako ljudi uspiju utrpat sve u mATX, ITX kućišta, nema potrebe za tim rupama. No kad se već spominju, analogijski, što te rupe vrijede LC Power kućištima kad opet unutra neide vodeno ![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 28.11.2012. u 16:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Zaljubljen sam u ta Fractalova kućišta, imam sad Define R3 mini i kad bi uzimo novu konfiguraciju s midi kućištem bez razmišljanja bi uzeo ovo tj. vjerojatno i hoću u nekoj skoroj budučnosti. Elegancija i kvaliteta vidljiva na svakom milimetru. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Hmmm, falilo je ovakvih kućišta. Jednostavan, čist dizajn. Vanjskim izgledom podjseća na Antec P18x. Ulazi na moj spisak poželjnih. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Nije loša ideja, već smo razmišljali ranije u tom smjeru. Nego, znaš neku koku koja se kuži u HW i da dobro zgleda? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Adrenaline junkie
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() Hahahahah, pa poznam te i ja ![]() Istina, malo ju poducimo i pred kameru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
Citiraj:
Moralo bi bit tu kroz koji tjedan. Iz fractala su mi rekli prije 10 dana da sad traze jos jednog dobavljaca i da bi proizvodi uskoro trebali tu a iz m san-a su mi prije 2 tjedna rekli da ce za 3 tjedna imat informacije o dolasku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
jel se pod proizvodi misli i na napajanja ili samo kucista?
![]() |
#23 | ||
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Ajde, nećemo dalje, ima ovde i maloljetnih, a i onih sa slabim srcem. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Inače fenomenalno kućište, bar ovako na prvi pogled, možda zamijeni CM690 kojem ne fali ništa, osin šta mi je već iskreno dopizdija ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nelogičnost. Str. 2 ispod 2 slike. Govori se o rupama na matične na kućištu, a u zgradi stoji: "(uključujući i one na koje montiramo SSD)". Kakav sad SSD? Kakve on ima veze s rupama za matične? O rupama za SSD piše niže dole kad se govori o kavezu za hardove.
![]() |
#29 |
Administrator
|
Pupo je objasnio, ali i sve lijepo pise u clanku. Imas 26 mm i dva mjesta za SSD-e ispod MBO. Zadnje izmijenjeno od: krešo. 29.11.2012. u 10:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
|
Citiraj:
Sta se tice diskova, 2 ssd-a se mogu montirat izad a kad se skinu oba kaveza za diskove mozete jos jednog zavidat naopako ispod 5.25 bayeva,vidio sam to u jednom videu. Tako da cu ja sebi skroz maknit kaveze, stavit ssd tu ispod i wd green-a s adapterom u 5.25 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|