|
22.07.2011., 10:45 | #2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Dobar članak, jedino mi kartica estetski nije nešto, odnosno plavi PCB mi baš i nije legao. Malo glupo zvuči, ali kada sam kupovao novu grafu, upravo mi je ta razlika presudila između SOC-a i Lightninga. Dobro, i godina dana dulje jamstvo kod MSI-ja... |
|
|
Oglas
|
|
22.07.2011., 11:51 | #4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
22.07.2011., 13:26 | #5 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Jedna greskica za sad Citiraj:
22.07.2011., 13:56 | #6 |
BSD
Datum registracije: Sep 2007
|
Brutalan komad hardvera, sto je je. Jedini pravi koknurent joj je evga classified sto se tice regulacije i tih stvari, mislim da lightning nije toliko "jak".
23.07.2011., 12:01 | #7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Krivo misliš. Ako gledaš samo regulaciju, Lightning ima 16 faza (12 za GPU i 4 za memoriju) u odnosu na SOC (12+2). Naravno, nije sve u fazama, jer gledajući po netu, SOC ide prosječno malo više, ali sve ovisi od primjerka do primjerka. Osobno, imao sam dvojbu između SOC-a i Lightninga i na kraju sam se odlučio za Lightning koji se malo manje grije (ruku na srce, na stocku radi 18 MHz sporije od SOC-a), možda ima malo bolji i tiši hladnjak (opet, ima lakši posao nego SOC-ov hladnjak) i manje troši od generičkog 580 GTX-a. Da ne govorimo o godinu dana duljem jamstvu. A za ekstremno OCanje (čitaj: warranty void), ima više opcija. |
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|