|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
X-240 mi lovi radio stanice diljem svijeta
Naime kupio sam Logitech X-240 2.1 zvučnički sustav. Po noći (ali samo po noći) dok igram nekaj na kompu, začujem iz zvučnika čudne glasove ![]() Gledam koji vrag, kad ono Voice America. Pa se prebaci na neki iračko-pakistanski, pa mi malo lovi ruski, pa sim pa tam... Meni to malo čudno, pogotovo kad uzmem u obzir činjenicu da su to zvučnici i da nemam radio prijamnik u njima ![]() Help? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
yep, događa se. Posebno kad su stišani do kraja ili poglašnjeni do kraja a ništa ne svira. Nemožeš tu ništa previše, poglasniš malo volume na zvučnicima i smanjiš u windowsima. Događa se i na x530 seriji i još nekima.....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Uselio mu se BigBrother u zvučnike i špijunira ga, hehehe ![]() Lovi ti WoA vjerojatno na srednjem valu. Probaj nekako oklopit zvučnike. Najprije s vanjske strane i uz pomoć npr. kuhinjske al. folije. Trebaš eksperimentirat i tražit šta (jel treba ovaj glavni s ispravljačem ili ovaj mali sa kontrolama ili pak spojne kabele) i kako oklopit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Piši Logitechu. Obzirom da su se pokazali vrlo susretljivi nekima na ovom forumu, možda tebi pošalju nove i bolje zvučnike. Ili se žali da hvataju samo Voice of America, a ti bi neku stanicu s boljom mjuzom. ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
kako su mene oni mali po 50kn logitech zasrali jednu noc, neki poljaci pricaju cijelo vrijeme a ja u mraku i nista ne kuzim. zvuci mi kao radio ali pobogu uopce nemam radio u sobi. vec sam pomislio da su ljudi stvarno u pravu i nisam normalan ![]() kasnije skuzim da dolazi iz zvucnika. naravno kada sam to sutra pricao ljudima nitko mi nije vjerovao i gledali su me kao ludjaka. nist novo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ah to je vec stara vijest ![]()
![]() |
#10 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
meni je to radio jednom prilikom neki stari radio kazetofon, no dok je bio potpuno ugašen ![]() hvatao sam nekog lika kako priča na telefon ili radio stanicu... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|