|
20.12.2007., 15:14 | #1 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
Najbolja kombinacija dviju sata DVD pržilica?
Kao što kaže u naslovu zanima me koja bi bila najbolja kombinacija sata DVD pržilica. Cijena nije upitna jer su snimači jako jeftini. Čitajući thread o najboljoj sata dvd pržilici ostao sam zbunjen tako da uvažite otvaranje novog threada.
20.12.2007., 15:21 | #2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ove dvije iz siga, preporuka. Uvijek sam imao 2 prže i nastavljam s tim.
Oglas
|
|
20.12.2007., 15:28 | #3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Osobno nisam imao iskustva sa SATA pržama, ali vidim da ljudi hvale Samsunga 203. Isto tako, dobra se pokazala i Asus prža (izrazito tiha). Svaka prža ima prednosti i mana: Pioneer ima odličan zapis, ali je glasan; LG je tiši, ali ne podnosi najbolje Ritek (Traxdata) medije, neke verzije imaju problema sa prženjem cd-a na brzini većoj od 16x; Lite-On je brz, ali zapis nije pretjerano kvalitetan; NEC je jeftin, ali je zapis bože-sačuvaj;...
20.12.2007., 15:32 | #4 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
Znači preporuka je Samsung 203 i Pioneer DVR - 212.
20.12.2007., 17:25 | #5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bolje Samsung 203 + LG H62N/H66N, mediji s Ritek slojem su ionako smeće gdje god ih snimio.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|