|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Problemcic
Kada mi se digne sustav izbaci mi na desktopu sljedece errore u onoj kucici crvenoj.... 1.Cannot the find file instit.bat (or one of its components).Make sure the path and file name are correct and that all reqired libraries are available.... Lupim ok i dode.... 2.could not load or run instit.bab specified in the win.ini file ENTER 3.cannot find the file scrsvr.exe (or one of its componenets) ![]() mi moze netko pomoci?
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Giga, giga pokupio ci crva, koje se iz nekog razloga ne pokreče.... Imaš sreče, barem mislim. Efo kako ga ukloniti http://www.k7computing.com/Newsinfo/Opaservh.htm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
|
Skinuo sam trial verziju Vx2000 Plus scannera sa neta i napravio update.Pokrenuo scan i napravio sve kako tamo pise. Izbrisao ono iz Win.ini i izbrisao te crvice i sada mi se vise nista ne pojavljuje kada dignem sustav,ali jos uvijek ne mogu izbrisati jos dva filea.Oba se nalaze u windows direktoriju jedan je speddy.bat to je valjda onaj sa nacrtanim kotacicem,a drugi je speedy. pif ima onu ikonicu msdos. Vx2000 mi napise da ih ne moze izbrisati a kada ih ja hocu rucno izbrisati napise mi:Cannot delete speedy:access is denied. Make sure the disk is not full or write-protected and that file is not currently in use. Da li moram to izbrisati ako da kako?
![]() |
#5 |
Tlacitelj i neznalica
|
Safe mod? nisam probao iz razloga sta se ne sjecam kako doci do njega. Sjecam se da je Trebalo neki F5 ili nesto tako stisnuti dok se sustav dize sta ne? kako je to ono islo?
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
F8. ![]()
![]() |
#7 |
Tlacitelj i neznalica
|
A stiskao sam tipke bezveze pa mi je iz drugog pokusaja dosao safe mod ali bolje je ovako da znam koja je to tipka... Uspio sam to izbrisati pomocu safe moda,HVALA! Sada je valjda sve ok ....VALJDA
![]() |
#8 |
Tlacitelj i neznalica
|
Opet sam nesto zeznuo ako tko ima volje neka mi pomogne....Ja sam malo prckao po PARTION MANAGERU i nesto sam zeznuo.Kada mi se dize sustav dode mi onaj plavi ekran kao scan disk i napise mi ovo: Scan disk cannot read from the last cluster on drive D. This is cluste is either damaged, or your system is not configured properly.Drive D may need to have logical block addresinng (LBA) enabled to work properly or its disk partition maybe incorrectly markes as non lba partition. Data loss can occur if your lba settings or disk partition type for this drive is misconfigured. Posljedice:bar one koje ja vidim su da su mi sve igre koje ima na D: ne rade odnosno sve ikonice koje su sluzile za pokretanje igre mi ne rade kada stisnem mi izbaci sljedece: This program is ilegal operation bla bla.... stisnem close i dode RESTRICTIONS i pise This operation has been cancelled due to restriciation in effect on this computer. Please contact your system administarator.OK HELLP Trenutno radim scan disk pa vam javim sta ce doci....
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Format c: does the job !!! ![]()
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tlacitelj i neznalica
|
Format c:?! ma nisi me skuzio ja govorim o D particiji a ovo bi mi izbrisalo sve sa c particije a to ne zelim...Ima li tko bolju ideju (naravno osim Format d ![]() ![]() ![]() EDIT: Ja cu poluditi uz ovaj kompijuter. Sada pokusavam kopirati sve SAVE fajlove iz raznih igara ali mi nece niti jedan fajl sa dodatkom sav presnimiti ( ja.sav ) u poseban folder kaze Acces denied ali ga hoce samo premjestiti.Kada odem u safe mod nema mi niti jedne igre u folderu IGRE gdje inace stoje mi sve instalirane igre sve je to na d particiji. Ukratko sce na D particiji ne sljaka.... ZNACI FORMA D: HA?????
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 19.01.2004. u 23:57. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Probaj popraviti s Partition Magicom, mislim da ima neke opcije. ![]()
![]() |
#12 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Ok znaći jedan relly za Paskea :burn:
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
![]() Pošto sam sa Lošinj, pa se moram malo pohvalit ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Tlacitelj i neznalica
|
Zao mi je ali ja sam u Rijeci tako da nece biti nista od ![]() Formatirao sam d i igra je gotova...GAME OVER HVALA SVIMA(zao mi je ali ostat cete bez ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Premium
|
A možda nisi vidio koja je ekipa igrala! Prije 1,5 godinu smo bili 10. na clanbaseu! :burn: ![]() I od onda ne igramo! Sad se natjećemo u cuganju! ![]() Mada je tako uvijek bilo al ajde! Kaj poznaš onda Edina ?
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
od LemilicE
|
To je bilo prije dvije godine. Taman sam bio 1.god faxa, pa nisam ja igrao. Nisam nikog upoznao. Nažalost igraonica na Lošinju se zatvorila i pa pa.... ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|