|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Instalacija PCI mrežne kartice
Stvarno me više iznerviralo instaliranje wireless mrežne, molio bih nekoga ako može pomoći. Radi se o Canyon PCI kartici Stavljam ju u stariju Soltek matičnu ploču Windowsi su XP SP2, flashao sam i BIOS od ploče samo zbog ovoga, ali ništa nije pomoglo. Kad instalacija novog hardvera (Canyon kartice) dođe skoro do kraja, javi mi error da postoji 'invalid data', 'Code 1'... I tako svaki put. U Device Manageru mi onda žuto izlista Ethernet adapter kao neispravnu komponentu... Što da radim?? Hvala na pomoći! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
Jesi prvo instalirao drivere s cd-a pa tek onda ubo karticu u komp?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Hm, nisam probao tim redom. Idem sad ![]() Nije li to slučaj samo kod D-Link kartica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
Ne kod velike vecine je tako,mislim da sam samo jednom uspio tako instalirati neku karticu.Inace je generalno postupak prvo driveri i tek nakon reboota kartica u komp.Probaj ju sad izvadit i instalirat drivere bez nje ako nije kasno i onda ubadaj karticu.
![]() |
#5 |
Registered User
|
Stavio ja i nove Windowse gore, nakon toga prvo stavio drivere od kartice, a tek onda nju. Sve radi! Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
Imao sam Bluetooth adapter od dotičnog proizvođača i također je muku mučio sa driverima. Bila je neka caka i točan redosljed instalacije nečega pa se onda nešto izbriše...čovjek bi brže izprogramirao drivere na Linuxu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|