|
09.04.2007., 13:36 | #1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Brzo konvertiranje u MP3
dakle....evo mali prilog za ljubitelje muzike....Radi se o konvertiranju pjesama.Neznam koje programe koristite za to no evo, vjerojatno, najlaksi....Koristit cu dbpoweramp...jako lagan i vrlo brz konverter...Nakon instalacije programa funkcija konvertiranja se instalira u desni kontekstni meni... Dakle..ovdje cemo prekonvertirati wave format pjesme u mp3.Kliknuli smo na fajl desnom tipkom i odabrali convert to... otvorio nam se prozorcic programa koji nam kazuje o formatu i ostalim karakteristikama pjesme.mi cemo kliknuti na padajuci meni (oznacen zutom strelicom)... ....te sada odabirermo zeljeni format buduce pjesme...vidimo da ima dosta enkodera koje mozete kao plug-inove skinuti sa stranice proizvodjaca programa dakle...odabrali smo format .mp3. Pod 1....ovdje odabiremo zeljenu kompresiju i kvalitetu buduceg .mp3-ja 2.....ovdje mozete odabrati gdje zelite spremiti enkodirani .mp3 fajl 3. a ovdje birate informacije o fajlu,ili prebrisati originalni fajl i zamijeniti ga enkodiranim .mp3-jem, te koristiti ugradjeni power pack DSP ...funkciju koja omogucava dodatne funkcije i podesavanja pjesme (poput ekvilizera zvuka, pojacanja glasnoce,rezanja pjesme ...itd.) pritiskom na tipku "convert"... pocinje konverzija koja moze potrajati nekoliko sekundi ...i...dobili smo prekonvertiranu .mp3 pjesmu. Moram naglasiti da je na ovaj nacin moguce prekonvertirati i pjesme sa cd-ja i cijele foldere (dobro je ukoliko zelite da vam sve pjesme budu iste kvalitete.. |
09.04.2007., 14:45 | #2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bravo, napokon da je netko skužio koliko je to dobar program, evo ja sam jedan dan ripao audio CD od nekih 56 min i trebalo mi je punih 3 min i 10 sek. Verzija je bila 11.5
Oglas
|
|
09.04.2007., 14:51 | #3 |
Premium
|
i ja ga koristim jako,jako dugo no ovo je prvi put da sam ovdje stavio tutorijal....
09.04.2007., 14:56 | #4 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Stojim iza EAC-a a koliko je dobar potvrđuje i Visage http://forum.pcekspert.com/showpost....7&postcount=24
09.04.2007., 15:01 | #6 |
Premium
|
EAC je isto mrak stvarčica...kad pikneš CD čita i šajbu od flekserice.
Zadnje izmijenjeno od: tin.. 09.04.2007. u 15:46. |
10.04.2007., 10:08 | #7 | |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|