|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Brzo konvertiranje u MP3
dakle....evo mali prilog za ljubitelje muzike....Radi se o konvertiranju pjesama.Neznam koje programe koristite za to no evo, vjerojatno, najlaksi....Koristit cu dbpoweramp...jako lagan i vrlo brz konverter...Nakon instalacije programa funkcija konvertiranja se instalira u desni kontekstni meni... ![]() Dakle..ovdje cemo prekonvertirati wave format pjesme u mp3.Kliknuli smo na fajl desnom tipkom i odabrali convert to... otvorio nam se prozorcic programa koji nam kazuje o formatu i ostalim karakteristikama pjesme.mi cemo kliknuti na padajuci meni (oznacen zutom strelicom)... ![]() ....te sada odabirermo zeljeni format buduce pjesme...vidimo da ima dosta enkodera koje mozete kao plug-inove skinuti sa stranice proizvodjaca programa ![]() dakle...odabrali smo format .mp3. Pod 1....ovdje odabiremo zeljenu kompresiju i kvalitetu buduceg .mp3-ja 2.....ovdje mozete odabrati gdje zelite spremiti enkodirani .mp3 fajl 3. a ovdje birate informacije o fajlu,ili prebrisati originalni fajl i zamijeniti ga enkodiranim .mp3-jem, te koristiti ugradjeni power pack DSP ...funkciju koja omogucava dodatne funkcije i podesavanja pjesme (poput ekvilizera zvuka, pojacanja glasnoce,rezanja pjesme ...itd.) ![]() pritiskom na tipku "convert"... ![]() pocinje konverzija koja moze potrajati nekoliko sekundi ...i...dobili smo prekonvertiranu .mp3 pjesmu. ![]() Moram naglasiti da je na ovaj nacin moguce prekonvertirati i pjesme sa cd-ja i cijele foldere (dobro je ukoliko zelite da vam sve pjesme budu iste kvalitete.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bravo, napokon da je netko skužio koliko je to dobar program, evo ja sam jedan dan ripao audio CD od nekih 56 min i trebalo mi je punih 3 min i 10 sek. Verzija je bila 11.5
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
i ja ga koristim jako,jako dugo no ovo je prvi put da sam ovdje stavio tutorijal.... ![]()
![]() |
#4 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Stojim iza EAC-a a koliko je dobar potvrđuje i Visage ![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....7&postcount=24
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
EAC je isto mrak stvarčica...kad pikneš CD čita i šajbu od flekserice. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: tin.. 09.04.2007. u 14:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|