|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Firmware
Imao sam nekih problema sa Seagateom od 160 Gb (nekad mi nije u redu bootao, tj, kad su se dirale opcije za boot pa je trebalo ugasiti komp i onda bi sve bilo u redu) te sam pisao Seagatovoj podršci i nakon par razmijenjenih mailova poslali su mi novi firmware. Dakle tamo piše da instalaciju treba napraviti sa floppy-ja te isključiti sve sATA i pATA uređaje osim onoga kojega se update-a. Problem u tome je što nemam floppy. Tada su mi klikeri proradili i sjetio sam se da bi mogao napraviti boot usb disk i tamo prebaciti filove međutim ipak nisam siguran bi li to radilo pa bi prije pokušaja (da ne završi tragično) zapitao ovdje vas je li to izvedivo i je li to već netko napravio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Nisam probao s dotičnim diskom, ali unatrag dvije godine sva flashanja radim sa USB-a i nemam nikakvih problema |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Mislim da je stvarno smiješno da inzistiraju na tako zastarjeloj tehnologiji, ne znam je li uopće više ima za kupiti disketa. A ako je tebi radilo sa usb-a onda bi trebalo i meni. Pokušat ću pa ću javiti kako je prošlo da bar netko drugi ne luta i pita opet isto pitanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja u zadnjih par godina sve grafe i ploče flasham s bootabilnog USB memory sticka, valjda će i to tvoje proći...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|