Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.02.2007., 00:21   #1
wireless_os
Premium
Moj komp

wireless_os's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Koje slusalice za MP3-ali da su kvalitetne??

Planiram uzeti neke slusalice za mp3 player...dakle to bi im bila osnovna namjena. Kvaliteta zvuka je prioritet ali kako ce sluziti za slusanje glazbe uglavnom u pokretu onda ne mogu biti jedne od onih velikih. Od svih sto sam malo gledao po netu zapeo mi je za uho Sennheiser... MPX100...oko 370 kn kostaju(vidio sam i Grado RS60,ali su mi malo preskupe). E sad zanima me vase misljenje i da li ovom modelu postoji alternativa od istog proizvodjaca ali oni maleni modeli sto idu bas u uho, a da se pri tome ne gubi kvaliteta zvuka(ili se mozda dobije na kvaliteti)???
Ako moze iskustva i oko sljedeceg, da li ako koristim sluske tipa ovih mpx100 ima problema na ulici tijekom dana, znaci da vise cujem aute nego glazbu?
wireless_os je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2007., 00:44   #2
blondie
Premium
Moj komp

blondie's Avatar

Datum registracije: Dec 2005

CPU AMD Athlon64 BOX 3200+sck939 // MB Gigabyte K8N-SLI s939 nForce4 SLI // Powercolor Radeon x800gt // 2x256 MB RAM // HDD Seagate 120 GB s-ata150 // DVD+RW/-RW NEC ND-3550ABL // Codegen midi tower 6205L-CA, 400W // Mon. Samsung SM793DF 17" DynaFlat // ASUS TV TUNER My Cinema P7131H Dual

blondie je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.02.2007., 15:17   #3
BASSFREEK
Banned
Moj komp

BASSFREEK's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
senheiser hd 415 ili hd435
BASSFREEK je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2007., 17:35   #4
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
sony mdr-ex51lp
dodju oko 230kn u sonyu u masarykovoj u zg, nemam pojma kakva je situacija u osijeku

najbolje in ear slusalice koje sam cuo,
ako ih kupis cuvaj one gumice koje dodju s njima zivotom jer je ok velicine samo najmanji par,
ja sam ih pogubio i onda kupio nove slusaljke i opet pogubio gumice i tad sam odustao od njih, preskup mi je to sport
kasnije mi je frend reako da probam zaljepit gumice sa nekim super ljepilom, tog sam se bas i sam mogao sjetit : hitthewa
da kupujem slusalice za mp3 opet bi te kupio, ali vise nisam u fazi davanja tolke love za slusalice

sad imam od frendice irvier sennhaiser sta je dobila sa mp3 playerom, a ona ove gore,
zvuk je neusporedivo bolji na sonyevkama
hash je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2007., 19:30   #5
maxxp
Premium

maxxp's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Pogledaj u Ekranu u Štrosiki.Imaju i Sennheizerice i Grado SR60. Možeš i isprobati.Mada mislim da Grado baš nisu zgodne za mp3 player.
Ako se odlučiš za in ear sluške,onda pravac u Sony centar u Županijskoj.Imaju veliki izbor i tu nemožeš fulat.
maxxp je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2007., 19:43   #6
Mattheous
Premium
Moj komp

Mattheous's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Imaju li ove Sony u Splitu možda?
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind.
Mattheous je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2007., 20:23   #7
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Sennheiser CX300 (cca 300kn) ili Koss The Plug (80ak kn). Koss su dosta jeftinije, ali po zvuku jednako dobre, ja sam prezadovoljan za taj novac. Oba modela su in-ear design.
Staro 25.02.2007., 00:33   #8
reboot
Premium

Datum registracije: Jul 2005
Koss the Plug su odlicne
reboot je offline   Reply With Quote
Staro 25.02.2007., 01:22   #9
trpi
Guest

kako samo možete furat te guralice, svaka čast basu al nie vrijedan te neudobnosti, ispadanja i medu(kolko god prao ušesa za koi h opet bude: evil : )...
  Reply With Quote
Staro 25.02.2007., 09:59   #10
64VT
Guest
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor hash Pregled postova
sony mdr-ex51lp
dodju oko 230kn u sonyu u masarykovoj u zg, nemam pojma kakva je situacija u osijeku

najbolje in ear slusalice koje sam cuo,
ako ih kupis cuvaj one gumice koje dodju s njima zivotom jer je ok velicine samo najmanji par,
ja sam ih pogubio i onda kupio nove slusaljke i opet pogubio gumice i tad sam odustao od njih, preskup mi je to sport
kasnije mi je frend reako da probam zaljepit gumice sa nekim super ljepilom,
Mislim da ću si kupit ove slušalice ali one u dva dijela(napredniji model). i zaljepit ću super ljepilom.
Jeli možda neko imao priliku usporediti sa ovima od w550, koliko su bolje/lošije možda??
http://mobile.brando.com.hk/image/HPM-70A.jpg

Jel se može u nekom dućanu isprobati to?

I kaj stvarno nigdje nema za kupit te gumice???? to mi zvuči nevjerovvatno, ja izgubio jednu najmanju

Zadnje izmijenjeno od: 64VT. 25.02.2007. u 10:27.
64VT je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.02.2007., 13:26   #11
Flytech
galaxy 2 galaxy
Moj komp

Flytech's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor hash Pregled postova
kasnije mi je frend reako da probam zaljepit gumice sa nekim super ljepilom
e da sam se ja tog sjetio...inače najbolje sluške koje sam čuo...a sad skupljaju prašinu u ladici jer nemam gumice
Flytech je offline   Reply With Quote
Staro 26.02.2007., 13:28   #12
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
A da ubodete klasične čepiće za uši ( šupljikavi poliuretan) i malo se poigrate skalpelom? Vjerujem da se da složit dobra stvar. Uz Koss dođu 4 para čepića, ali su različitog oblika, no sve se da prilagodit. To im je valjda i bio cilj.
Staro 18.03.2007., 19:36   #13
tomasini_
Premium
Moj komp

tomasini_'s Avatar

Datum registracije: Apr 2006
U najbližoj ljekarni kupite spužvaste čepiće za zaštitu od buke. Da se svašta napravit s njima.
Staro 19.03.2007., 01:13   #14
reboot
Premium

Citiraj:
Autor Newbie Pro Pregled postova
A da ubodete klasične čepiće za uši ( šupljikavi poliuretan) i malo se poigrate skalpelom? Vjerujem da se da složit dobra stvar. Uz Koss dođu 4 para čepića, ali su različitog oblika, no sve se da prilagodit. To im je valjda i bio cilj.

eh,da....ja sam prvo kemijao s tim spuzvicama, al sam popi zdio, jer se relativno brzo sprljaju. ne od usiju, neko svaki put ih moras oblikovati s prstima i tako nekoliko puta na dan i normalno da se zaprljaju.....nakraju sam odustao od toga i kupio silikonske cepice za usi. ima ih u ljekarnama, ne prljaju se toliko, jer ih ne moram oblikovati, dobro stoje u usima, a ako se i zaprljaju, mogu se lako oprati u vodi.

no ono sto je problem, jest njihova boja. dolaze, koliko sam vidio, samo u rozoj boji, tak da nikada ne stavljam slusalice u javnosti

evo upravo ovakve:

dobije se i ova gay pinky kutijica uz njih

enivej, zna li itko di ima za kupiti silikonskih CRNIH ili u bilo kojoj drugoj boji, cepice za usi?
Staro 19.03.2007., 08:17   #15
mrga
all you need is freeware
Moj komp

mrga's Avatar

Datum registracije: Dec 2006

damn, a taman sam se poveselio tvom rješenju, kad ono štanga

Inače, Koss the plug vrijede svake lipe koju uložite u njih. Ne kažem da su najbolje slušalice ikad, al za te pare su best buy stoljeća

i da, mrzim Sonyjeve sluške
Staro 19.03.2007., 20:19   #16
reboot
Premium

eh, i ja sam se poveselio da ces ti reci, pa imas za kupiti crne u onom tam ducanu......

dajte ljudi, sram me je hodati s ovim rozim cepicima...mislim ne vide se kad nosim, al coece, koje akrobacije izvodim kad vadim slusalice na javnom mjestu...
Staro 23.03.2007., 01:16   #17
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Baš sam danas čuo ove o kojima pričaš-MPX 100 i slušalice su fakat odlične, mislim da vrijede te novce.A šta se tiče redukcije vanjske buke, odrađena je odlično.Stvarno, preporuka...
JVC MX-GT88 je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2008., 23:15   #18
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Pozdrav!

Stvarno ima brdo ovih tema o slušalicama, mislim da sam većinu pročitao, ali se nigdje ne spominju sluške koje imam na piku.

Također me zanimaju slušalice od oko 200kn za mp3 player. Moraju biti in-ear

Gledam Creative EP-635 (http://uk.europe.creative.com/produc...&product=14744) pa me zanima ima li itko iskustva s ovim sluškama (ili općenito njihovim slušalicama). Ove imaju onu ogrlicu oko vrata, pa gledam paralelno s njima i EP-630 koje nemaju to čudo.

Ima li sreće od njih ili da gledam već provjerene favorite?
Staro 29.10.2008., 19:27   #19
Raging Demon
Premium
Moj komp

Raging Demon's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
evo da ne otvaran novi topic, ocu pitat jel ima ko iskustva s ovin slusalicama i sta mislite o njima?

http://www.sony.hr/product/hdo-fashi...TechnicalSpecs

http://www.sony.hr/product/hdo-class...TechnicalSpecs

ove druge mi se cine bolje, al njima je snaga 0.05w a prvima 0.1w, iako neznam kolku to ulogu igra uopce, al ove druge i neman di kupit u splitu.

prije san ima obicne sony (ovakve: http://www.sony.hr/product/hdo-classic-in-ear/mdr-e755 )
i bile su mi super i nebi ni uzima nove da mi nije sestra izgubila, pa sad gledan malo bolje, iako nisu ni preskupe (100-130kn).
Raging Demon je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 06:32   #20
Raging Demon
Premium
Moj komp

Raging Demon's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Raging Demon Pregled postova
evo da ne otvaran novi topic, ocu pitat jel ima ko iskustva s ovin slusalicama i sta mislite o njima?

http://www.sony.hr/product/hdo-fashi...TechnicalSpecs

http://www.sony.hr/product/hdo-class...TechnicalSpecs

ove druge mi se cine bolje, al njima je snaga 0.05w a prvima 0.1w, iako neznam kolku to ulogu igra uopce, al ove druge i neman di kupit u splitu.

prije san ima obicne sony (ovakve: http://www.sony.hr/product/hdo-classic-in-ear/mdr-e755 )
i bile su mi super i nebi ni uzima nove da mi nije sestra izgubila, pa sad gledan malo bolje, iako nisu ni preskupe (100-130kn).
nista?
Raging Demon je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 15:59   #21
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

do koliko para gledas?
ne znam kakvi su ovi sony-evi ali sa svojim AKG sam prezadovoljan pa ti preporucam da ih probas. moje su AKG K324P uzeo sam prije tocno godinu dana za 60€ neznam koliko sada dodu, ali vjerojatno je pala cijena jer su izasli novi modeli.
prije sam stalno davao oko 20€ za slusalice od philipsa i jednom sennheiser i uvijek bi mi crkle u roku pol godine. a ovi mi rade dan danas i mislim ostat na AKG
nadam se da sam barem malo pomogao
A.J. je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 17:31   #22
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Da ne otvaram novu temu, zanimaju me misljenja i dojmovi u vezi Sennheiser MX460 slusalica, da li vrijede tih 120kn kolko dodju u VeMilu ?
Staro 03.11.2008., 20:43   #23
Roby86
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Iskrena preporuka za ove Sony EX-51LP!
Imam ih godinu i pol na Ipodu 30 GB, trazio sam dosta dugo neke dobre slušalice, a da nisu preskupe, ove Sony su definitivno best buy.
Roby86 je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2008., 03:21   #24
jollyb
4K FTW
Moj komp

jollyb's Avatar

mene muči dvojba između creative ep-630 i philips she-9500

svi savjeti su i više nego dobrodošli
preporuke za koss nisu potrebne, jer ih imam i eartipovi su mi preveliki i postali su prevelika gnjavaža.
jollyb je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2008., 04:13   #25
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor rams Pregled postova
Da ne otvaram novu temu, zanimaju me misljenja i dojmovi u vezi Sennheiser MX460 slusalica, da li vrijede tih 120kn kolko dodju u VeMilu ?
Imam MX160 na Zenu Nano, i slušalice su skroz OK. Ove su po slici identične, ali ako je cjena veća onda bi trebale biti bolje

Ubiti probao sam ove MX460, i odlične su za tu cjenu!
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno