Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 16.01.2012., 18:10   #481
dal3boy
Registered User
 
dal3boy's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2010
Lokacija: Osijek
Postovi: 90
jedan dio mozes sam napraviti (LBF) dok onaj drugi dio ti treba netko tko ima pristup serveru kako bi mogao iz tog dobivenog HASH kljuca dobiti kod za otkljucavanje....

ali sve bas u kucnoj radinosti ne mozes napraviti...
dal3boy je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2012., 23:52   #482
liliboi
Premium
Moj komp
 
liliboi's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2009
Lokacija: slatina
Postovi: 30
aha ok ajd jos da pitam jedno pitanjce sonyericsson v640i jel moguće njega?
liliboi je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 17.01.2012., 00:02   #483
dal3boy
Registered User
 
dal3boy's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2010
Lokacija: Osijek
Postovi: 90
Citiraj:
Autor liliboi Pregled postova
aha ok ajd jos da pitam jedno pitanjce sonyericsson v640i jel moguće njega?
prije je bilo free rjesenja, aerix se zvao program mislim da vise ne funkcionira, sad nisam upoznat s patchevima koji su se prije bili in da li to jos radi
ali koliko me sjecanje sluzi v640 je A2 platforma pa ce biti malo teze naci free rjesenje, ako dolazis do osijeka mogu ti ja to rjesiti bez problema
dal3boy je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2012., 09:19   #484
dekoder
Premium
 
Datum registracije: Sep 2011
Lokacija: Osijek
Postovi: 42
Nadalje od db2020 (ukljucujuci db2020) NEMA FREE RJESENJA!
Za sony (ericsson).
dekoder je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2012., 14:51   #485
liliboi
Premium
Moj komp
 
liliboi's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2009
Lokacija: slatina
Postovi: 30
prije sam unlocko preko omnijusa dok je bila free verzija al sada nema
liliboi je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2012., 09:23   #486
Dooks
Slučajni prolaznik
Moj komp
 
Dooks's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Lokacija: Samobor
Postovi: 106
Da li se može otključati Nokia X2-00? Na Vip je kodirana.
Gdje bi se dalo i cijena otprilike.

Hvala
__________________
Video Odabrao: Đelo Hadžiselimović.Preveo: Saša Kolka Tekst čitao: Miljenko Kokot
Dooks je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2012., 15:11   #487
Bruno_Rv
Premium
 
Bruno_Rv's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2004
Lokacija: Rovinj
Postovi: 5,091
Citiraj:
Autor Dooks Pregled postova
Da li se može otključati Nokia X2-00? Na Vip je kodirana.
Gdje bi se dalo i cijena otprilike.

Hvala
Od 150 -200kn ,ovisno o servisu.
__________________

Case: Gigabyte GZ-X4 Black/Red
Mbo: Asrock Z68 Pro3-M
Cpu: Core i3 2100 SB
Ram: 2X4gb Gskill Sniper 1600
Gpu: Intel HD 2000
Hdd1: 1X WD1002FAEX Black 1TB/7200/64mb
Hdd2: 1X WD20EARX Green 2TB/5400/64mb
Drive: Asus DVD-RW DRW24B3ST
Psu: Corsair 620W HX620
Mon: Phillips 24" FullHD
OS: WIN 7 Ultimate x32/x64, Linux Backtrack 5
Ostalo:
-vent Scythe Gentle Typhooon 1150rpm (ispuh)
-tipk.+miš Logitech Desktop Wave Pro
-PLAZMA TV Panasonic 42X10y black



Model: Samsung NP300E5X-A03RS
Cpu: Intel Pentium B940 Sandy Bridge
Ram: 1X4GB Samsung DDR3 1333
Gpu:Intel HD2000
Hdd:1X 500gb Samsung 7200
OS: Windows XP SP3//Windows 7 Ultimate x32



Prisilno privikavanje na ČŠŽĐĆ na tipkovnici u tijeku.....
Bruno_Rv je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2012., 21:15   #488
ninja666xx
Premium
Moj komp
 
ninja666xx's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Jastrebarsko
Postovi: 309
pozz kolega, pitanje da li se može otključati SE live the walkman (WT19i) kodiran na Vip? Bilo free ili paid.
__________________

ninja666xx je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2012., 00:57   #489
dal3boy
Registered User
 
dal3boy's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2010
Lokacija: Osijek
Postovi: 90
Koliko znam moze se otkodirati, free rjesenja nema, paid da (postoje IMEI servisi po netu ali ne znam koliko pouzdano rade)

ili odes kod nekog lokalnog i rjesi to dosta brzo
dal3boy je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2012., 12:18   #490
dekoder
Premium
 
Datum registracije: Sep 2011
Lokacija: Osijek
Postovi: 42
Da po servisima je oko 250-300kn, ide TP.
dekoder je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 20.01.2012., 21:00   #491
liliboi
Premium
Moj komp
 
liliboi's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2009
Lokacija: slatina
Postovi: 30
znači ništa bez servisa za unlockanje?
liliboi je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2012., 21:23   #492
WraGG
Premium
Moj komp
 
WraGG's Avatar
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: Čapljina-Mostar-Metković
Postovi: 853
Mislim da mozes biti sretan ako nađeš i servis koji će ga uraditi.
__________________

WraGG je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2012., 23:06   #493
dal3boy
Registered User
 
dal3boy's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2010
Lokacija: Osijek
Postovi: 90
samo da javim kako je 5 kodova za unlock podjeljeno
neki su i napisali u threadu vec rezultat

i dalje mogu unlockati LG, BB i Alcatel preko IMEI broja (uz malu naknadu ofc) ostalo na PM
dal3boy je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2012., 23:13   #494
Bruno_Rv
Premium
 
Bruno_Rv's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2004
Lokacija: Rovinj
Postovi: 5,091
200kn u servisu. Ne ide preko IMEI-ja,treba ga osobno odnijeti.
__________________

Case: Gigabyte GZ-X4 Black/Red
Mbo: Asrock Z68 Pro3-M
Cpu: Core i3 2100 SB
Ram: 2X4gb Gskill Sniper 1600
Gpu: Intel HD 2000
Hdd1: 1X WD1002FAEX Black 1TB/7200/64mb
Hdd2: 1X WD20EARX Green 2TB/5400/64mb
Drive: Asus DVD-RW DRW24B3ST
Psu: Corsair 620W HX620
Mon: Phillips 24" FullHD
OS: WIN 7 Ultimate x32/x64, Linux Backtrack 5
Ostalo:
-vent Scythe Gentle Typhooon 1150rpm (ispuh)
-tipk.+miš Logitech Desktop Wave Pro
-PLAZMA TV Panasonic 42X10y black



Model: Samsung NP300E5X-A03RS
Cpu: Intel Pentium B940 Sandy Bridge
Ram: 1X4GB Samsung DDR3 1333
Gpu:Intel HD2000
Hdd:1X 500gb Samsung 7200
OS: Windows XP SP3//Windows 7 Ultimate x32



Prisilno privikavanje na ČŠŽĐĆ na tipkovnici u tijeku.....
Bruno_Rv je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2012., 11:30   #495
branuschi
Premium
Moj komp
 
branuschi's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Sinj
Postovi: 339
Citiraj:
Autor dal3boy Pregled postova
samo da javim kako je 5 kodova za unlock podjeljeno
neki su i napisali u threadu vec rezultat

i dalje mogu unlockati LG, BB i Alcatel preko IMEI broja (uz malu naknadu ofc) ostalo na PM
Evo da ja pohvalim kolegu dal3boy uspješno mi je otključao dva LG P350 bez ikakave naknade u rekordnom vremenu preko IMEI broja tj. unlock koda još jednom sve preporuke i Hvala!
__________________
Moje trgovine: 1 ,2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24
branuschi je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2012., 18:05   #496
timmy
Premium
 
timmy's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: N/A
Postovi: 1,164
SE J108i ako mi netko može reći pošto je dekodiranje, hvala.
timmy je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2012., 13:59   #497
tihomir
Premium
 
tihomir's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2002
Lokacija: ?
Postovi: 2,270
Kakvo je stanje s Nokia C3-00? Tele2
tihomir je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2012., 14:08   #498
dal3boy
Registered User
 
dal3boy's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2010
Lokacija: Osijek
Postovi: 90
Citiraj:
Autor tihomir Pregled postova
Kakvo je stanje s Nokia C3-00? Tele2
već smo pričali o tome, LBF metoda za sada (200-300kn) ili kod operatora preko IMEI-a
dal3boy je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2012., 17:54   #499
Bruno_Rv
Premium
 
Bruno_Rv's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2004
Lokacija: Rovinj
Postovi: 5,091
Moze i bez lbf-a ,tj preko imeija. oko 200kn
__________________

Case: Gigabyte GZ-X4 Black/Red
Mbo: Asrock Z68 Pro3-M
Cpu: Core i3 2100 SB
Ram: 2X4gb Gskill Sniper 1600
Gpu: Intel HD 2000
Hdd1: 1X WD1002FAEX Black 1TB/7200/64mb
Hdd2: 1X WD20EARX Green 2TB/5400/64mb
Drive: Asus DVD-RW DRW24B3ST
Psu: Corsair 620W HX620
Mon: Phillips 24" FullHD
OS: WIN 7 Ultimate x32/x64, Linux Backtrack 5
Ostalo:
-vent Scythe Gentle Typhooon 1150rpm (ispuh)
-tipk.+miš Logitech Desktop Wave Pro
-PLAZMA TV Panasonic 42X10y black



Model: Samsung NP300E5X-A03RS
Cpu: Intel Pentium B940 Sandy Bridge
Ram: 1X4GB Samsung DDR3 1333
Gpu:Intel HD2000
Hdd:1X 500gb Samsung 7200
OS: Windows XP SP3//Windows 7 Ultimate x32



Prisilno privikavanje na ČŠŽĐĆ na tipkovnici u tijeku.....
Bruno_Rv je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2012., 20:08   #500
tihomir
Premium
 
tihomir's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2002
Lokacija: ?
Postovi: 2,270
Koliko traže operateri? A Mobis?
tihomir je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2012., 14:47   #501
dal3boy
Registered User
 
dal3boy's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2010
Lokacija: Osijek
Postovi: 90
Citiraj:
Autor tihomir Pregled postova
Koliko traže operateri? A Mobis?
znam da je prijatelj SE Xperiu u VIP-u platio 491kn i ostala mu garancija i sve, u TScomu ne znam (pretpostavka je isto oko 500kn mozda i manje)

Za Mobis nisam nikad cuo da otkljucava, barem ne jos
dal3boy je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2012., 20:58   #502
tihomir
Premium
 
tihomir's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2002
Lokacija: ?
Postovi: 2,270
Hvala puno! Znate li što o Sony Ericsson Spiro?
tihomir je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2012., 14:56   #503
dal3boy
Registered User
 
dal3boy's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2010
Lokacija: Osijek
Postovi: 90
Citiraj:
Autor tihomir Pregled postova
Hvala puno! Znate li što o Sony Ericsson Spiro?
a što te zanima? daj malo više detalja
dal3boy je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2012., 18:17   #504
opakipu
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2012
Lokacija: pula
Postovi: 2
dal3boy možeš rješit lg p350?
opakipu je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2012., 19:43   #505
dekoder
Premium
 
Datum registracije: Sep 2011
Lokacija: Osijek
Postovi: 42
Ja mogu.
dekoder je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2012., 21:24   #506
opakipu
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2012
Lokacija: pula
Postovi: 2
Upit LG optimus p 350

Citiraj:
Autor dekoder Pregled postova
Ja mogu.
bogami može i dal3boy expresno i povoljno! P R E P O R U K A !!!!!!
opakipu je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2012., 19:42   #507
yaya
Premium
Moj komp
 
yaya's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 637
moze li se otkljucat iphone 4s sa t mobile da radi na tele 2 i gdje ili kako , hvala puno..
yaya je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2012., 00:51   #508
dal3boy
Registered User
 
dal3boy's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2010
Lokacija: Osijek
Postovi: 90
Citiraj:
Autor yaya Pregled postova
moze li se otkljucat iphone 4s sa t mobile da radi na tele 2 i gdje ili kako , hvala puno..
odes u tmobile i platis da ti se otkljuca, to je jedna opcija
za drugu opciju za 4S imas Gevey karticu koja ide ispod sim kartice
pogledaj video kao se otkljucava pomocu nje
http://www.youtube.com/watch?v=MZHU5IWvJLE

P.S.
nisam siguran da radi bas na iOS5 neki se zale da ne radi nekima fino radi, osobno nisam probao pa ti ne mogu reci ali iOS 4 radi, testirao sam
dal3boy je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2012., 02:06   #509
Bruno_Rv
Premium
 
Bruno_Rv's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2004
Lokacija: Rovinj
Postovi: 5,091
Citiraj:
Autor dal3boy Pregled postova
odes u tmobile i platis da ti se otkljuca, to je jedna opcija
za drugu opciju za 4S imas Gevey karticu koja ide ispod sim kartice
pogledaj video kao se otkljucava pomocu nje
http://www.youtube.com/watch?v=MZHU5IWvJLE

P.S.
nisam siguran da radi bas na iOS5 neki se zale da ne radi nekima fino radi, osobno nisam probao pa ti ne mogu reci ali iOS 4 radi, testirao sam

T-mobile ne otkljucava mobitele. Osim po novom zakonu,kad ti istekne ugovor,ili nakon 12 mjeseci prepaid.

Gevey ne radi na 4S
__________________

Case: Gigabyte GZ-X4 Black/Red
Mbo: Asrock Z68 Pro3-M
Cpu: Core i3 2100 SB
Ram: 2X4gb Gskill Sniper 1600
Gpu: Intel HD 2000
Hdd1: 1X WD1002FAEX Black 1TB/7200/64mb
Hdd2: 1X WD20EARX Green 2TB/5400/64mb
Drive: Asus DVD-RW DRW24B3ST
Psu: Corsair 620W HX620
Mon: Phillips 24" FullHD
OS: WIN 7 Ultimate x32/x64, Linux Backtrack 5
Ostalo:
-vent Scythe Gentle Typhooon 1150rpm (ispuh)
-tipk.+miš Logitech Desktop Wave Pro
-PLAZMA TV Panasonic 42X10y black



Model: Samsung NP300E5X-A03RS
Cpu: Intel Pentium B940 Sandy Bridge
Ram: 1X4GB Samsung DDR3 1333
Gpu:Intel HD2000
Hdd:1X 500gb Samsung 7200
OS: Windows XP SP3//Windows 7 Ultimate x32



Prisilno privikavanje na ČŠŽĐĆ na tipkovnici u tijeku.....
Bruno_Rv je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2012., 09:45   #510
yaya
Premium
Moj komp
 
yaya's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 637
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
T-mobile ne otkljucava mobitele. Osim po novom zakonu,kad ti istekne ugovor,ili nakon 12 mjeseci prepaid.

Gevey ne radi na 4S
nista uzet cu je..nu simpu
yaya je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na



(c) 1999-2007 :: PC Ekspert Team :: Sva prava pridrzana. ISSN 1334-2940
Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.