Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.02.2002., 11:14   #1
sbp
PC Ekspert

Datum registracije: Sep 2000
Onlajn gejming (-= RtcW =- / Quake III)

Kaos,

Pitanje prvo:

1) Muko moja predji na drugog, il kak se to vec kaze...Naime, moj predivni Winmodem (softmodem), Motorola SM56k, radi ok kad treba brauzat, pisat mejl, razgovarat prek AJSIKJU-a sa prijateljima i rodbinom u domovini, al kad se treba igrat, svakih 5-15 minuta se il zbloka (mora se radit disconnect, pa ponovo connect) il se sama diskonekta...Sam bi htio objasnjenje zakaj to radi jebem mu *"$$"%& (Nemojte mi ono tipa 'tak ti i treba kad si kupovo winmodem'), i jel se to kak da opravit. Pokuso sam citat/napravit sve one finte iz hiljada tweakin guide-a, al bas nije nikak pomoglo...

-= RtcW =- , Win98SE, PIII600, 384MB Ram-a, Voodoo 3 3000 AGP...

* OCEM SE IGRAT WOLFENSTAJNA KMEEEEEEEEEEEEEE *

(Necu rec da sam igro Asheron's Call 6 mjeseci na P200, prek HT-a, bez beda, sa Winmodemom koji je bio 2 godine stariji, a sad tu na zapadu me jebe)

Pitanje drugo:

1) Di (da li) posotoje nekakve apdejtane liste kerekanih servera (ak neko zna) za Return to Castle Wolfenstein. Ove koje sam ja mogo nac nisu apdejatne od kraja 1-og mjeseca (Iako vecina servera radi).

2) Jel ima kakva komanda za konzolu (u rtcw-u, moze i za quake 3) da se vidi broj igraca na serveru, mapa koja se igra i slicno - npr. utipkam IP i on mi da informacije o serveru

Ajte ljudi, nek se neko se smiluje i pomogne uplakanom emigrantu!
sbp je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2002., 20:15   #2
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
ajde da ti kazem za prvo.........
SM56 ima zanimljivu manu da se u slucaju nekog jaceg ili potpunog opterecenja systema odjednom polu-disconnecta (neznam kako bi to drugacije nazvao) te da opet iako bez prekida veze pocme petljati te se ponovno spaja (sto ISpovi redovno i biljeze kao novo spajanje korisnika,vidio sam na ispisu od net4u-a).To taje od par sekundi do minute (ako predje minutu veza puca za prave,dakle skljoc i reconnect)........
ali opet u drugu ruku zna se desiti ako samo pokrenes nesto od multimedijalnog sadrzaja.....
iako sam mozgo palo mi na pamet samo to da obicno comunikacijski port dobije jednak IRQ kao i zvucna te se mogu mozda medjusobno ometati (odatle i povezanost glazbe i filmova s modemom i njegovim sranjima) ali naravno,kao laik u "mracnim dubinama PCa" to mozda nema nikakve veze...................
mozda kad bi se jednom ili drugom dao za stalno neki IRQ koji nekoristi nijedna druga komponenta bi bilo sve u redu.............ma neznam.......dajte nek neko ko se razumije u to probavi ovo sto sam napisao i kaze jel ima sta u tome
greg SE je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.02.2002., 14:01   #3
deviate
Registered User

Datum registracije: Nov 2001
Question

Pa kaj vi u Irskoj nemate ISDN, ADSL i sl. Ili je to riječ o nekoj nostalgiji???
deviate je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2002., 16:26   #4
sbp
PC Ekspert

Datum registracije: Sep 2000
Ma kaki ADSL...Ima ISDN, al je fuj skupo, odnosno, nisam TAK zagrizen da bi uvodio ISDN za igranje (Hmm, zapravo, nikad se nezna)...

Irska je, tehnoloski, super-napredno-nazadna (if ya know what I mean), nebi vjerovo da ne zivim tu
sbp je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno