|
12.02.2002., 11:14 | #1 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Onlajn gejming (-= RtcW =- / Quake III)
Kaos, Pitanje prvo: 1) Muko moja predji na drugog, il kak se to vec kaze...Naime, moj predivni Winmodem (softmodem), Motorola SM56k, radi ok kad treba brauzat, pisat mejl, razgovarat prek AJSIKJU-a sa prijateljima i rodbinom u domovini, al kad se treba igrat, svakih 5-15 minuta se il zbloka (mora se radit disconnect, pa ponovo connect) il se sama diskonekta...Sam bi htio objasnjenje zakaj to radi jebem mu *"$$"%& (Nemojte mi ono tipa 'tak ti i treba kad si kupovo winmodem'), i jel se to kak da opravit. Pokuso sam citat/napravit sve one finte iz hiljada tweakin guide-a, al bas nije nikak pomoglo... -= RtcW =- , Win98SE, PIII600, 384MB Ram-a, Voodoo 3 3000 AGP... * OCEM SE IGRAT WOLFENSTAJNA KMEEEEEEEEEEEEEE * (Necu rec da sam igro Asheron's Call 6 mjeseci na P200, prek HT-a, bez beda, sa Winmodemom koji je bio 2 godine stariji, a sad tu na zapadu me jebe) Pitanje drugo: 1) Di (da li) posotoje nekakve apdejtane liste kerekanih servera (ak neko zna) za Return to Castle Wolfenstein. Ove koje sam ja mogo nac nisu apdejatne od kraja 1-og mjeseca (Iako vecina servera radi). 2) Jel ima kakva komanda za konzolu (u rtcw-u, moze i za quake 3) da se vidi broj igraca na serveru, mapa koja se igra i slicno - npr. utipkam IP i on mi da informacije o serveru Ajte ljudi, nek se neko se smiluje i pomogne uplakanom emigrantu! |
12.02.2002., 20:15 | #2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ajde da ti kazem za prvo......... SM56 ima zanimljivu manu da se u slucaju nekog jaceg ili potpunog opterecenja systema odjednom polu-disconnecta (neznam kako bi to drugacije nazvao) te da opet iako bez prekida veze pocme petljati te se ponovno spaja (sto ISpovi redovno i biljeze kao novo spajanje korisnika,vidio sam na ispisu od net4u-a).To taje od par sekundi do minute (ako predje minutu veza puca za prave,dakle skljoc i reconnect)........ ali opet u drugu ruku zna se desiti ako samo pokrenes nesto od multimedijalnog sadrzaja..... iako sam mozgo palo mi na pamet samo to da obicno comunikacijski port dobije jednak IRQ kao i zvucna te se mogu mozda medjusobno ometati (odatle i povezanost glazbe i filmova s modemom i njegovim sranjima) ali naravno,kao laik u "mracnim dubinama PCa" to mozda nema nikakve veze................... mozda kad bi se jednom ili drugom dao za stalno neki IRQ koji nekoristi nijedna druga komponenta bi bilo sve u redu.............ma neznam.......dajte nek neko ko se razumije u to probavi ovo sto sam napisao i kaze jel ima sta u tome |
|
|
Oglas
|
|
27.02.2002., 14:01 | #3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa kaj vi u Irskoj nemate ISDN, ADSL i sl. Ili je to riječ o nekoj nostalgiji??? |
27.02.2002., 16:26 | #4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Ma kaki ADSL...Ima ISDN, al je fuj skupo, odnosno, nisam TAK zagrizen da bi uvodio ISDN za igranje (Hmm, zapravo, nikad se nezna)... Irska je, tehnoloski, super-napredno-nazadna (if ya know what I mean), nebi vjerovo da ne zivim tu |
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|