|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Specijalni papir za izradu majica - preslikaci?
Ima li netko iskustva sa njima i izradom majica u homemadu? Zanima me gdje nabaviti dovoljno kvalitetne (cijena, lokacija) i zanima me kakva su vasa iskustva sa izradom majica u kucnoj radinosti? Na kojem principu funkcionira cijela stvar (preko printera se slika isprinta na taj papir, pa onda peglom preko njega na majicu?)? Ako sam fulao temu molim moderatore da postave na pravo mjesto. Tnx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
ja radio ponešto iz zajebancije. kupio u metrou, 10 kom A4 cca 60 krznatih. i da, isprintaš na papir ali mirror image (moja pixma 4000 ima opciju za printanje T-shirt transfer pa ti automatski prebaci sliku u obrnutu) i ispeglaš. dobiješ upute s papirom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
I jos nesto, ni u kojem slučaju ne printaj na laserskom printeru jer ostavlja neki ( mislim silikonski ) sloj koji ti poslje stvara probleme, znaci najbolje na buble jet osim nekih nalja koje su baš za laser. Kvaliteta ti uvelike ovisi o preslikaču. Budeš li htio raditi na tamnim majicama takodjer moraš printat podlogu te boje. Nisam baš u firmi puno radio s njima ali mislim da je to otprilike to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
sitotisak kazes...hehehe razgovarao sam s njima na telefon prije..recimo...mjesec dana ![]() ali da eto nebudem ot... da 20kn su slove..dok je u zg ovakva sitacija: slova su 60 faking kuna....a slika...nesto vise...ali slova su kao njima cak i zahebanija jer ih kao moraju nesto rezati..tralalla..ma užas... eto drago mi je sto se otvorio ovaj topic..bas namjeravam sloziti majcu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
inace moj bratich je iz bilja ak nekom nest treba neka se javi... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
®
|
jje kazhe samo istinu GTI takve su ti cijene,dodji u os....pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Sitotisak je skroz druga stvar, to nema nikakve veze jedno s drugim. Inace jedan otisak na sitotisku košta cca 80 - 100 kn. Oko 30 naplate printanje filma na paus papir i oko 50 za mazanje i snimanje sita, sad ne treba to biti pravilo svak drugacije cijeni svoj rad. Usput ako radiš nesto na situ obicno ti je ista cijena za količinu od 1kom do cca 80kom osim ako nisu majice njih se naplacuje po otisku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
to se ne isplati radit doma radio i odustao ne vrijedi definitivno |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Pokušaj ovdje http://www.tisak.hr/foto/?navtag=title čini mi se da je cijena majice s otiskom cca 90 kn
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Sitotisak na majicu i preslikavanje ovim papirima i peglom nije ni u koju ruku isto. Koliko ja znam za sitotisak treba dosta zajebancije i niti jedna tiskara ili tiskarica nece ici raditi to za samo jednu majicu. Tu su minimalne narudzbe od nekih 20-30 kom. Kako rade u tiskarama te manje serije od jednu dvije majice...ne znam 100%. Ne vidim drugog nacina osim ovim preslikavanjem. Takodjer postoji mogucnost digitallnog tiska, ali to je zajebano skup stroj...tako da... Mene zanimaju vasa iskustva sa preslikvanjem, izdrzljivost, nabavka i tako to. Imam pristup laserskom skeneru koji baca A3 formate lude kvalitete oa me zanima ovo za probleme sa laserskim printerom i preslikavanjem. Istina je da laser napravi fini film iznad boje...kao neki zastitni sloj...a sad zasto bi to predstavljalo proble kod termicke obrade i prijenosa slike na majicu - ne znam, pa ako neko zna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |