|
23.06.2024., 18:20 | #1 |
........
Datum registracije: Mar 2012
|
Acer X27U pomoc
Pozdrav, Nisam siguran u cemu je rijec, jedno vrijeme me muci ovaj problem i od reinstalacije drivera, mjenjanje kablova izgleda da je nesto do postavki i ne mogu skuzit o cemu se radi. Na pocetku sam mislio da je normalno, ali nedavno sam skuzio da malo malo mjenjaju strane, naime radi se o ispunjenju cijelog ekrana tocnije kao da ekran nije ispunjen 100% i fiksiran. Probao sam mjenjanje rezolucije, pozicioniranje, rekalibracija etc. Prvi primjer se najbolje vidi ovdje kako nije 100% simetricno Lijevi rub je kako treba no desni nije Drugi primjer Isti lijevi rub sad ne ispunjen Treci primjer Ta ista strana ispunjena Ima li ko ideju do cega bi moglo biti? Lp! |
24.06.2024., 15:30 | #2 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa prvo (i jedino) što mi pada na pamet jest da je to OLED ekran i da vjerojatno ima kao i tv-i ugrađenu opciju "pixel shift" ili kako to već nazovu čime štite ekran od burn-ina, a on radi točno na ovakav način - svako toliko pomakne malo sliku. |
|
|
Oglas
|
|
24.06.2024., 18:45 | #3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Kao što kolega kaže, to bi trebalo biti ovo: https://youtu.be/BNROuqD468M Meni je isto na laptopu, ali ne ovako agresivno. Zato su bezeli crni da se teže primijeti |
24.06.2024., 19:42 | #4 |
........
Datum registracije: Mar 2012
|
Kad te tehnologija prešiša... Hvala ljudi, riješene nedoumice! |
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|