Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, DVD
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 02.10.2020., 22:10   #1
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp
 
Pupo's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Vallis Aurea / ZG
Postovi: 6,929
HDMI kabel na metre

Trebam provući hdmi kabel kroz tanki bužur kroz koji vjerojatno neće proći hdmi konektor.

Da li se uopće rade hdmi kablovi po metru u kućnoj radinosti? Brzinski sam pogledao na aliju, imam par opcija

https://www.aliexpress.com/item/3299...archweb201603_

https://www.aliexpress.com/item/4000...archweb201603_

https://www.aliexpress.com/item/4001...archweb201603_


kabel

https://www.aliexpress.com/item/1005...archweb201603_

Ima netko što provjereno, da je radio?
__________________
Sent from AS/400.

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 02.10.2020. u 22:20.
Pupo je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2020., 00:34   #2
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 18,508
Ne, koliko znam,
vidiš i sam kakav je kenjav ...

Jel može proči mrežni kabel pa konverteri sa obje strane ?
Nikky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 03.10.2020., 01:50   #3
mann
Premium
 
mann's Avatar
 
Datum registracije: May 2004
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,541
Mozda ako ti prolazi micro hdmi pa si uzemes micro hdmi s jedne, hdmi full size s druge. Provuces micro hdmi i onda micro hdmi female na hdmi adapteric. Ako prolazi micro naravno.
mann je online   Reply With Quote
Staro 03.10.2020., 10:02   #4
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp
 
Pupo's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Vallis Aurea / ZG
Postovi: 6,929
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Ne, koliko znam,
vidiš i sam kakav je kenjav ...

Jel može proči mrežni kabel pa konverteri sa obje strane ?

Mreža može proći. Nisam o tome razmišljao iskreno jer onda moram konvertere pa napajanje za njih. Ali je ovo izgleda najizglednija opcija.

Olakotna okolnost je što je projektor full hd i nije mušićav ko telka koju imam, koja se buni čim je lošiji kabel.

EDIT:

Vidim sada da ima i pasivnih, doduše za 2 kabela.

https://www.amazon.com/Riipoo-Extend.../dp/B01EJ6ENBC


EDIT2:

https://www.amazon.com/dp/B07WFLHTKK...NsaWNrPXRydWU=

Ovo će ići bez problema ako ne uspijem hdmi provući.




Citiraj:
Autor mann Pregled postova
Mozda ako ti prolazi micro hdmi pa si uzemes micro hdmi s jedne, hdmi full size s druge. Provuces micro hdmi i onda micro hdmi female na hdmi adapteric. Ako prolazi micro naravno.
Ovo mi je palo na pamet, moram samo pronaći 20metarski micro hdmi kabel. Al definitivno bi bilo najelegantnije.

Javim što god bude
__________________
Sent from AS/400.
Pupo je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2020., 10:32   #5
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 18,508
Ako projektor slučajno ima USB eto ti opcija za napajanje kod njega,
jasno da trebaš provjeriti s kojim naponom se napaja odr. škatula.

Ovaj šta si našao da se napaja samo sa jedne strane ti je zgodan.

E sad veselje, moraš se potruditi naći na EU tržištu + "da valja" + ukupna cijena.

Edit: HDMI od 20 M lako može buti problem(atičan).

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 03.10.2020. u 11:40.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2020., 17:48   #6
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Osijek
Postovi: 17,243
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Edit: HDMI od 20 M lako može buti problem(atičan).
Mi smo naručivali par HDMI kabela od 15-20 m i to je predebelo za neki tanji bužir, skoro kao konektor. Kad takav kabel onda ubodeš u uređaj, zbog debljine se teško savija i onda kida unutra konektor pa sam stavljao zidnu utičnicu i onda unutra učvrstio vezicom za zidni profil. UTP ili fiber su svakako bolja opcija.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 4 GB G.Skill Sniper DDR3-1600 + 2 x 4 GB DDR3-1600 Corsair Vengeance
VGA: Intel HD Graphics
TV Tuner: Hauppauge WinTV-HVR-5525
Capture: Blackmagic Design Intensity Pro
SSD: Toshiba 256 GB NVMe M.2
HDD: 2 x WD Gold 8 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Pro x64

LCD monitor: LG 27MA73D
Keyboard: Roccat Vulcan 120 AIMO
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305
MFP: Canon Pixma MP240
External storage: LC Power LC-DOCK-U3-CR + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

Connected To B.net



Lenovo ThinkPad T480

CPU: Intel Core i7-8550U @ 1.8 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR4-2400
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" Matte IPS @ 1920 x 1080
OS: Linux Mint 20 Cinnamon

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Maxtor M3 Portable 4 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2020., 22:03   #7
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp
 
Cuky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: novi zagreb
Postovi: 4,084
I obicno ti na vecu duzinu treba aktivni kabel jer cim je malo osjetljiviji na smetnje uredaj s druge strane nece ti radit s obicnim kabelom.
Cuky je online   Reply With Quote
Staro 04.10.2020., 17:51   #8
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp
 
Pupo's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Vallis Aurea / ZG
Postovi: 6,929
Hvala svima na savjetima.

Opcija preko rj45 mi se čini najizglednija. Ili ću ištemati zid toliko da kabel sjedne unutra i bacit žbuku preko i ofarbati, ako rj45 opcija bude preskupa.

Znam samo da neće biti vani
__________________
Sent from AS/400.
Pupo je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2020., 18:03   #9
John Creasy
TossACoinToYourWitcher!
Moj komp
 
John Creasy's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 2,334
kako se to onda spaja ako ideš na rj45 umjesto hdmi?
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2020., 18:12   #10
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp
 
Pupo's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Vallis Aurea / ZG
Postovi: 6,929
S adapterima.

https://www.amazon.com/Extender-Unco...MQK5QDTHC3Q4TR




Našao sam ono što mi treba, ali cijena je da se userem

https://shop.klotz-ais.com/62357-foahd.html
__________________
Sent from AS/400.
Pupo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 04.10.2020., 20:47   #11
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 18,508
Da, da, već smo komentirali da su cijene u eu takvih i sl. igračaka masno viša u odnosu na us ili china 😞
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2020., 13:11   #12
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp
 
Ivo_Strojnica's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,788
Aliexpress ti je prijatelj.
__________________
"Who is your daddy and what does he do?"
Ivo_Strojnica je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2020., 13:45   #13
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp
 
Pupo's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Vallis Aurea / ZG
Postovi: 6,929
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Aliexpress ti je prijatelj.
Imaš što provjereno kod nekog sellera?


Na svakom proizvodu ima svakakih komentara. Ali da, naručiti ću pa ću poslije ganjati ako nebude radili.
__________________
Sent from AS/400.
Pupo je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2020., 15:54   #14
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 18,508
@Pupo
Nisi odgovorio jeli imaš USB ili neki drugi 5V izvor na strani projektora,
malo je teže naći verziju kao sa gornjeg linka da na reciver strani ne treba napajanje.
Uostalom, projektor ima / treba napajanje, možda će ružno izgledati ali stavi lupež i ne kompliciraj si život.
A koliko vidim napajanje je najčešće 5V 1A pa je pitanje jeli toliko možeš dobiti sa USB porta

Par linkova bez nekog prioriteta:
https://www.aliexpress.com/item/32975319712.html
https://www.aliexpress.com/item/32901528756.htm
https://www.aliexpress.com/item/4000218827256.html

ovako nešto nije za tvoj slučaj ali nekome može biti interesantno jer omogućuje kaskadno više recivera:
https://www.aliexpress.com/item/4000436323097.html

a ovakva verzija je interesantna jer može raditi kroz klasičnu mrežu (kome nije jasno neka pogleda primjere spajanja):
https://www.aliexpress.com/item/32642150295.html
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2020., 17:53   #15
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp
 
Pupo's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Vallis Aurea / ZG
Postovi: 6,929
Ima i usb i struja mi je na plafonu, to nije problem. Struja ide kroz bužir i tu bi htio provući i hdmi.
Koristim tako na drugoj lokaciji i funkcionira super. Samo su me ovdje zajebli majstori i bužir je preuzakza konektor, pa sad tražim alternative.
__________________
Sent from AS/400.
Pupo je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2020., 19:55   #16
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 18,508
Evo još štiva:
Top 10 Hdmi Over Cat5/Cat5e/Cat6 Extenders List > https://www.hdmiovercat5.net/top10-h...at6-extenders/

još jedan šta se napaja samo sa Tx strane (samo treba naći eu trgovinu jer je ovako iz jamerike preskupo > https://www.amazon.com/dp/B01GYH8DOM/

Amazon.de:
https://www.amazon.de/-/en/dp/B07P45WNJ7
evo onog šta može direktno ili preko mreže: https://www.amazon.de/dp/B06WD82BPG/
ovaj ima HDMI prolaz na Tx strani šta isto nekom može biti korisno: https://www.amazon.de/dp/B08BJ5HPN1/

Ovo iz EU / DE će barem prije stiči.
Pa sad pogađaj
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2020., 21:47   #17
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp
 
Pupo's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Vallis Aurea / ZG
Postovi: 6,929
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova

još jedan šta se napaja samo sa Tx strane (samo treba naći eu trgovinu jer je ovako iz jamerike preskupo > https://www.amazon.com/dp/B01GYH8DOM/


Ovo iz EU / DE će barem prije stiči.
Pa sad pogađaj

Ovaj je recimo super zbog toga što ima i prijenos IR signala. Ako je telka negdje daleko, da se lagano može paliti i gasiti s izvora.

Defintivno će nešto pasti, samo prvo moram riješiti lustere i x ostaloga. Al na buy listi je definitivno.
__________________
Sent from AS/400.
Pupo je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2020., 21:56   #18
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 18,508
Da, opcionalno znaju imati raznih dodataka pa i ic ...
Samo ako ti to treba gledaj da je u pakovanju uključeno odg. kabelići sa "sender / reciver" - om.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2020., 15:47   #19
estugarda
"Samo vodu ne!"
 
estugarda's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: ZG istok > Legrad
Postovi: 1,505
Sve je to ok, ali mi nije jasno kako ne mozes progurati obični hdmi kroz bužire. Ja sam si progurao obične HDMI kroz 20mm strujni bužir sa 2 zgloba kroz pola kuće (u zidu prema gore, horizontalno po tavanu i opet u zidu prema dolje, a kroz 32mm sam provukao 2 hdmi-a i mrežu. Uz dosta zajebancije doduše. Ja bi prvo probao tako, a onda egzibicije. Osim ako nemaš 16mm bužir.
__________________
It just works. Except when it doesn't.




CPU: AMD Ryzen Threadripper 2950X @ stock + Noctua NH-U12S
RAM: 4x16GB DDR4 Corsair Vengance LPX 3200
VGA: NVIDIA GeForce RTX 1080 Ti 11GB
SSD: Samsung Evo Plus 500 m.2 NVMe
HDD: Toshiba 3TB
PSU: Corsair CX650M
CASE: Fractal Design Meshify C
Display: Dell U2715h + U2407WFP
Audio: Asus Xonar U7 MK2 + Logitech Z-5500 5.1
Input: Logitech G915 + Logitech G602
OS: Windows 10 Pro x64


Asus N76VZ
CPU: 7-3610QM @ 2.30GHz
RAM: 2x8GB DDR3 HyperX 1600
VGA: NVIDIA GeForce GT 650m 2GB
SSD: Crucial MX100 256 GB
HDD: WD Scorpio Black 750GB @ 7200
Audio: Fiio Q1 DAC + AudioTechnica M50x
Input: Logitech G915 + Logitech MX Master 2S
OS: Windows 10 Pro x64


In progress...


In progress...


CPU: AMD Athlon X2 5050e @0.8-2.6GHz + AC Freezer 64 Pro PWM
MBO: Gigabyte GA-M720-US3
RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800MHz
VGA: Gigabyte GeForce 8600 GTS SP
HDD: Seagate 7200.10 250GB single platter (Speedy Gonzales)
PSU: Chieftec 400W
CASE: Frontier generic
Display: 22" LCD AOC 2230Hf + ACER X1160 DLP projector
Sound: Logitech S-220 2.1
Input: Logitech vulgaris
OS: Windows 8.1 PRO x64


2017: FX-8370E, ASRock 990FX Extreme3
2016: FX-8320E, Asus M5A97 PRO
2015: i7 6700k, Asus Z170-A
2014: FX-8350, ASRock 990FX Extreme3
2012: i7 3610QM, Asus N76VZ
2011: AMD Athlon II X4 640, Gigabyte MA770-UD3
2010: AMD Phenom II X6 1090T, Thuban, ASrock 880G Extreme3
2010: AMD Phenom II X4 Deneb 945, Gigabyte 790X-DS4
2009: Intel C2Q Q6600, GIGABYTE EP31
2008: AMD Athlon X2 Winsdor 5600+ AM2, MSI K9N Neo V3, Gigabyte 790x
2008: Intel Core2Duo T7200, Toshiba A100-847
2007: AMD Athlon X2 4600+ Manchester S939, ASUS A8n32-SLI Deluxe
2005: AMD Athlon 64 3200+ Venice S939, Asus A8V Deluxe
2003: AMD Athlon XP 2400+ Thoroughbred, Matsonic MS8137C
2003: Intel Pentium III Mobile 1000 Tualatin, Compaq Evo N110
2002: AMD Duron 1200, Matsonic MS8127C
2001: AMD Duron 800, Matsonic MS8127C
1998: Intel Pentium II 300 Klamath
1996: Intel Pentium 120
1993: Intel i386SXSA 40MHz(turbo)
1991: Intel 286 @20Mhz
estugarda je online   Reply With Quote
Staro 19.10.2020., 14:05   #20
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 18,508
Nije precizirao fi, napisao je "tanki bužir", a i vjerojatno mu nije prazan pa je pitanje može li se provući hdmi kabel zbog relativno širokog konektora.

Čisto za info, za situacije kada je udaljenost veća od cca 30 M koliko omogućuju ove verzije preko mrežnog kabela,
postoje verzije sa optičkim kabelom, primjer > https://www.alibaba.com/product-deta...383279578.html
tada link može biti i do 10 KM, obično se koristi SC/FC port tj. kabel.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2020., 14:46   #21
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp
 
Pupo's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Vallis Aurea / ZG
Postovi: 6,929
Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
Sve je to ok, ali mi nije jasno kako ne mozes progurati obični hdmi kroz bužire. Ja sam si progurao obične HDMI kroz 20mm strujni bužir sa 2 zgloba kroz pola kuće (u zidu prema gore, horizontalno po tavanu i opet u zidu prema dolje, a kroz 32mm sam provukao 2 hdmi-a i mrežu. Uz dosta zajebancije doduše. Ja bi prvo probao tako, a onda egzibicije. Osim ako nemaš 16mm bužir.
Full je tanki bužir, ni konektor ne ide unutra. Tu inače dolaze 3 žice za svjetlo u boravku. Ima mjesta za hdmi kabal bez konektora ili mrežni kabal.

Ovo što ti spominješ sam i ja napravio kod staraca za videonadzor, gdje je bužir bio nešto ipak veći. Ogulio sam nožem plastiku oko konektora maksimalno i provukao sam. Ovdje ne ulazi ni konektor.



Ovo s optikom mi je overkill, a i konektor je opet deblji od mrežnog kabela a nemam koga žicat da mi "zalemi" kraj.

Ići će mreža ili štemanje zida i gipsanje hdmi kabela u zid.
__________________
Sent from AS/400.
Pupo je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2020., 16:13   #22
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 18,508
Optika verziju sam stavio čisto kao info kad netko bude tražio slično ...

Koliko sam ja vidio / našao SC konektor je cca 10x10 mm pa bi to trebalo moći proći kroz mali fi 16 bužir. Naravno da se tada koriste već gotovi opt. kabeli.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2020., 16:37   #23
lajchi
Premium
Moj komp
 
lajchi's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Čakovec
Postovi: 486
Imate i HDMI preko Coax. Blackmagic micro - HDMI to SDI pa natrag SDI to HDMI. Malo skuplja solucija, ali radi dobro.
lajchi je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2020., 16:47   #24
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp
 
Pupo's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Vallis Aurea / ZG
Postovi: 6,929
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Optika verziju sam stavio čisto kao info kad netko bude tražio slično ...

Koliko sam ja vidio / našao SC konektor je cca 10x10 mm pa bi to trebalo moći proći kroz mali fi 16 bužir. Naravno da se tada koriste već gotovi opt. kabeli.
Kad već pričamo o tome. Trebalo bi proći, u idealnim uvjetima. Ako je konektor 10x10, to je 14,14mm dijagonala. Znači ono idealni uvjeti bi morali biti da konektor prođe A imam u zidu bar jedan kut od 90° za koji mogu samo misliti kako su majstori izveli.
__________________
Sent from AS/400.
Pupo je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2020., 17:03   #25
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 18,508
Da, istina, ako ga je "slomio" ne možeš žicu za struju provući a kamoli nešto deblje.
A kad treba (pro)ganjati meštra nestane bolje od sipe jer ni crno ne pusti
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2020., 14:53   #26
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 18,508
Citiraj:
Autor lajchi Pregled postova
Imate i HDMI preko Coax. Blackmagic micro - HDMI to SDI pa natrag SDI to HDMI. Malo skuplja solucija, ali radi dobro.
https://www.blackmagicdesign.com/pro...icroconverters
Da, fine i profi stvarčice, samo šta im je autorizirani Hr reseller malo bahate cijene.
https://www.aviteh.hr/blackmagic-des...mi-to-sdi.html
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2020., 17:17   #27
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Osijek
Postovi: 17,243
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
https://www.blackmagicdesign.com/pro...icroconverters
Da, fine i profi stvarčice, samo šta im je autorizirani Hr reseller malo bahate cijene.
https://www.aviteh.hr/blackmagic-des...mi-to-sdi.html
Imam more tih stvarčica na poslu, stvar šljaka besprijekorno, ali je failure rate napajanja jako velik. Dobro je što što nisu gladni struje pa i najjeftiniji univerzalni Voltcraft odrađuje posao.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 4 GB G.Skill Sniper DDR3-1600 + 2 x 4 GB DDR3-1600 Corsair Vengeance
VGA: Intel HD Graphics
TV Tuner: Hauppauge WinTV-HVR-5525
Capture: Blackmagic Design Intensity Pro
SSD: Toshiba 256 GB NVMe M.2
HDD: 2 x WD Gold 8 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Pro x64

LCD monitor: LG 27MA73D
Keyboard: Roccat Vulcan 120 AIMO
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305
MFP: Canon Pixma MP240
External storage: LC Power LC-DOCK-U3-CR + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

Connected To B.net



Lenovo ThinkPad T480

CPU: Intel Core i7-8550U @ 1.8 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR4-2400
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" Matte IPS @ 1920 x 1080
OS: Linux Mint 20 Cinnamon

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Maxtor M3 Portable 4 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2020., 17:27   #28
lajchi
Premium
Moj komp
 
lajchi's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Čakovec
Postovi: 486
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Imam more tih stvarčica na poslu, stvar šljaka besprijekorno, ali je failure rate napajanja jako velik. Dobro je što što nisu gladni struje pa i najjeftiniji univerzalni Voltcraft odrađuje posao.
Ili jedan kraj ustekas u TV USB, a drugi u PC USB..
lajchi je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2020., 17:39   #29
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Osijek
Postovi: 17,243
Citiraj:
Autor lajchi Pregled postova
Ili jedan kraj ustekas u TV USB, a drugi u PC USB..
Niti naši TV-i imaju USB, niti je PC na vidiku.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 4 GB G.Skill Sniper DDR3-1600 + 2 x 4 GB DDR3-1600 Corsair Vengeance
VGA: Intel HD Graphics
TV Tuner: Hauppauge WinTV-HVR-5525
Capture: Blackmagic Design Intensity Pro
SSD: Toshiba 256 GB NVMe M.2
HDD: 2 x WD Gold 8 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Pro x64

LCD monitor: LG 27MA73D
Keyboard: Roccat Vulcan 120 AIMO
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305
MFP: Canon Pixma MP240
External storage: LC Power LC-DOCK-U3-CR + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

Connected To B.net



Lenovo ThinkPad T480

CPU: Intel Core i7-8550U @ 1.8 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR4-2400
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" Matte IPS @ 1920 x 1080
OS: Linux Mint 20 Cinnamon

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Maxtor M3 Portable 4 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2020., 17:57   #30
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp
 
Pupo's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Vallis Aurea / ZG
Postovi: 6,929
Tek sada mi je sinulo, tj. nije sinulo već sam se sjetio da na poslu to koristimo u sobama za sastanke.

Uvijek mi ostaje Microsoft WiDi dongle, Chromecast, Miracast i ostali klonovi. Biti će malo problema sa zvukom i možda lagom slike, ali kao zadnja opcija.

Čak i Benq nudi svoju inhouse inačicu

https://www.amazon.com/BenQ-Qcast-Mi...3292220&sr=8-1
__________________
Sent from AS/400.
Pupo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na