Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 14.11.2017., 17:13   #1
celavicro
Premium
Moj komp
 
celavicro's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 171
Xfx r9 380 2gb 1vent ne radi

Dakle imam problem sto mi saml jedan ventilator radi.

Zanima me sad kako mogu provjeriti dali je vent crko ili dal je u necem drugo problem?
celavicro je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2017., 17:19   #2
Mommistake
or dadmistake?
 
Mommistake's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Varaždin
Postovi: 8,447
Skini MSI afterburner i stavi fan na 100%, ako se ne upali, vjerojatno je do njega samog. Možda ti se nešto čak zapetljalo (meni se prije par godina kosa zapetljala).

Može biti i do nekog drivera ili virusa, ali rijetko je to.

Ako to ne radi, onda moraš vent zamjeniti.
Mommistake je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 14.11.2017., 17:21   #3
celavicro
Premium
Moj komp
 
celavicro's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 171
Probo sam i sa aferburnerom na 100%..ne pali se ni kad se boota niti ista..ocito cu morat nabaviti novi
celavicro je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2017., 19:01   #4
Blue Spirit
Premium
Moj komp
 
Blue Spirit's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2004
Lokacija: ZG - Dubrava
Postovi: 749
Imaš tu isti problem i rješenje za to.

http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=584
Blue Spirit je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2017., 19:06   #5
nick praskaton
Asshole
Moj komp
 
nick praskaton's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: RH
Postovi: 1,916
ja bi na tvom mjestu, to sto jedan vent ne radi, gledao kao feature, umjesto kao kvar
nick praskaton je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2017., 19:50   #6
celavicro
Premium
Moj komp
 
celavicro's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 171
Jos jednu stvar sto sam primjetio,je da nemogu ni lontrolirat ni taj jedan fan..uvijek je na 100%
Takodjer je prike.bio.win 7i sve ja radilo..ja sam.iso novu pastu stsvit i cable managment i stavio novi win i od tad je tako
Blue spirit tnx..ak nist ne upalinprobat cu to

Zadnje izmijenjeno od: celavicro. 14.11.2017. u 20:26.
celavicro je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na