|
17.01.2016., 14:02 | #1 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Novi USB stick prolupao
Poz raja. Uzeo sam si stick od 8 GB u Elipsu za metnut bootabilnu osmicu na njega i prije te ideje sam neke slike kolegi pretresao s njime. Filmove sam gledao s njega i sve 5. Neki dan mi iz torbice pao u kafani s pola metra na pločice,ja ga pokupim i ponesem njemu i pola slika je oštećeno. Otvoriš ju a pola se vidi a pola sve sivo kao kad s nekim recovery alatom vraćaš obrisano,na tu šemu... Reko,formatirat ću doma pa ćemo ponovit. Đaba,opet sve isto s time da kad doma skopiram, sve bude ok kod mene a kod njega polovične slike. Onda ga donesem doma i onda budu i kod mene polovične... Mindfuck žešći... Odradimo mi te transakcije s drugim stickom i sve 5 al mene ovaj *ebe... Radi se o ovome sticku: Chip genius kaže ovako: Kad sam vidio da ću ga 99% bacit u smeće,skinuo sam sa Silicon power službene stranice neke alate za recovery i sl. i on ga je muljao pola sata i nakon toga dobijem stick u My computer upola manji: Jel ovo puko popola ili koji quratz? |
17.01.2016., 14:15 | #2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
reklamiraj ga i bok |
|
|
Oglas
|
|
17.01.2016., 14:39 | #3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
To sto je pao s pola metra nema veze, pa nije to hard disk. |
17.01.2016., 15:18 | #4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
a možda je što puklo.. i sad je to to.. isto tako ja imam sad sa intel ssd problema Ubacio u laptop, radilo 1tj ravno i sad prilikom boota laptop se isključi Stavim u drugi pc, sve radi.. 100% ispravan programi vele vratim u laptop, ne radi.. drugi laptop radi.. I pitam se onda, ako nije kompatabilan, kako je bogamo radio 1tj sasvim normalno ? reklamacija i bok |
17.01.2016., 16:37 | #5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
mozda je nesto kod frenda na kompu sto ti to napravi sa slikama. probaj sa svog kompa prebacit slike i ubost stick u neki treci komp.... ako sve valja, onda je najvjerojatnije do frendovog racunala.. a ako nije, onda na jamstvo, kako ti je vec i predlozeno.. |
17.01.2016., 18:26 | #6 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Frendu sam te slike kasnije dao,kako sam i napisao,s drugim stickom i sve 5 je bilo. Jamstvo i račun sam bacio,to sam u Osijeku kupio za 40kn tako da se onda neću zaj s tim. Jedino me sad muči zašto se je shrinkao na 4GB? |
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|