Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 28.10.2014., 00:11   #1
Lavoslav
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2012
Lokacija: Ši
Postovi: 20
FRITZ!Box Fon WLAN 7390 problem sa telefonskom linijom

Edit:
RJEŠENO!!! Za postavke pogledati post #20
----------------------------------------------

Dakle kao što kaže naslov imam FRITZ!Box Fon WLAN 7390, i sve radi kao sat osim telefona.
Uspio sam izvući iz THOMSON TG782sve postavke koje mi trebaju za IMS ali neznam gdje/šta/kud/kako.

Ako ima koja dobra duša da mu Fritz radi preko ims-a, bio bi zahvalan za upute kako upogoniti.

Zadnje izmijenjeno od: Lavoslav. 29.10.2014. u 18:30. Razlog: dodao da je problem rješeni gdje ga naći
Lavoslav je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2014., 00:19   #2
link10
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: bol
Postovi: 21
Pozdrav !
Molim te reci mi kako radi Fritz, ja sam na Optimi, pa me zanima mogu li zamjeniti njihov router i postaviti Fritz-a, jel ti radi štogod brže od starog i vrijedi li kupovina tog routera

Hvala
link10 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 28.10.2014., 01:32   #3
Lavoslav
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2012
Lokacija: Ši
Postovi: 20
Ja sam na T-Comu pa neznam kako bi to radilo na Optimi, ali što se tiče samog Fritz-a radi savršeno. Gnjavim ga već par dana i niti da štucne. Imam i Siemensa i Thompsona od T-Coma i nisu mu ravni.
Kupljen je u njemačkoj (ona crna verzija 1+1 HomeServer 50.000), samo anex.B i sve je bilo samo na njemačkom. Bez nekih velikih problema sam mu ubacio zadnji internacionalni firmware sa engleskim multi.anexA+B. Trebalo je malo guglati za uputstvo jer je program za flash na njemačkom, a ja sam sa njemačkim na Vi... Sve skupa na kraju obavljeno za manje od sat vremena sa traženjem program/firmware + uputstvo + google translate...
Kao router/NAS savršen, ali ako nitko nije prokljuvio kako osposobiti T-Comovu telefoniju na njemu bojim se da sam osuđen na Thompsona u PPPoE Passthrough modu zbog fiksnog telefona. Fritz će, naravno, obavljati sve ostalo.

Zadnje izmijenjeno od: Lavoslav. 28.10.2014. u 01:41.
Lavoslav je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2014., 02:21   #4
sandokan111
Banned
 
Datum registracije: Dec 2013
Lokacija: ST
Postovi: 950
nemam taj, nego 7360, valjda je slicno, samo je meni doslo predefinirano tako da nisam nista morao sam namjestat jeli.

Telephony -> telephone numbers -> new telephone number
I onda tamo imas postavke jeli. Pocni od osnovnih pa gradi dalje. Moje postavke su ukratko
setup as internet telephone number
Internet telephone number -> stvarni broj (38521....)
username,password i registar su ono sto imas od providera (ili nemas kao ja jel).
country code no
DTMF automatic, sve ostalo disablano

mozda pomogne.
sandokan111 je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2014., 09:18   #5
Lavoslav
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2012
Lokacija: Ši
Postovi: 20
Postavio tako, nema promjena. Opet imam ovo u logu:

Registration of Internet telephone number +385*mojbroj* failed. Reason for error: Remote site not responding. Timeout.



Kako ti je složen onaj sljedeći tab "Line settings"?

Kod mene je ovako:
Fixed-line network - off (bez kvačice)
Use substitute connection - on (sa kvačicom)
Telephone number - broj koji je podešen
Fax transmission using T.38 - on
Use VLAN for Internet telephony - off
Account information required (PPPoE/PPPoA connection)
username- stavljen onas sa xyz@ims.t-com.hr
password - izvučen iz thomsonovog settings.ini
vpi/vci 0-50
encapsulation

Edit:
Problem je naravno i u passwordu. Sad mi je palo napamet da provjerim password iz user.ini koje sam spremio sa tompsona i naravno nije plaintext... Moram se pozabaviti i time, ali čisto iz znatiželje reci kako je postavljeno kod tebe.
U svakom slučaju kad pustim taj password string iz user.ini kroz sha1 dobijem string od 40 znakova pa pretpostavljam da bi to trebao biti plaintext password. Ako netko zna bolje neka me ispravi.

Zadnje izmijenjeno od: Lavoslav. 28.10.2014. u 09:54. Razlog: saznao još jednu sitnicu
Lavoslav je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2014., 13:38   #6
sandokan111
Banned
 
Datum registracije: Dec 2013
Lokacija: ST
Postovi: 950
Citiraj:
Autor Lavoslav Pregled postova
Registration of Internet telephone number +385*mojbroj* failed. Reason for error: Remote site not responding. Timeout.
2 stvari.

Remote site not responding. Timeout. -> To bi reko znaci da nisi dobar ip stavio pod registar.
"Registration of Internet telephone number +385*mojbroj* failed" ->
U internet phone number nema + u postavkama. (neznam jesi stavio ili ne jer ti pise tu s plusom, ako je bez + onda ok)
Citiraj:
Kako ti je složen onaj sljedeći tab "Line settings"?

Kod mene je ovako:
Fixed-line network - off (bez kvačice)
Use substitute connection - on (sa kvačicom)
Telephone number - broj koji je podešen
Fax transmission using T.38 - on
Use VLAN for Internet telephony - off
Account information required (PPPoE/PPPoA connection)
username- stavljen onas sa xyz@ims.t-com.hr
password - izvučen iz thomsonovog settings.ini
vpi/vci 0-50
encapsulation
Nisu nam iste stvari na istim stranicama, nemam ja to nista pod line settings. S svakim firmwareom su se stvari mjenjale. Pokusat cu nac te tvoje stavke i vidjet sto meni stoji pa ti napisem.
edit:
fixed -> on
use substitute -> on
telephone number -> nije podeseno (stoji please select) jer imam 3
fax transmission -> off
ostalo nemam pod telephony. User/pass se prije upisuje.
Citiraj:
Edit:
Problem je naravno i u passwordu. Sad mi je palo napamet da provjerim password iz user.ini koje sam spremio sa tompsona i naravno nije plaintext... Moram se pozabaviti i time, ali čisto iz znatiželje reci kako je postavljeno kod tebe.
U svakom slučaju kad pustim taj password string iz user.ini kroz sha1 dobijem string od 40 znakova pa pretpostavljam da bi to trebao biti plaintext password. Ako netko zna bolje neka me ispravi.
Lol, pa ako ti je hashiran pass onda nema sanse da ti radi. Moras doc do plaintext passworda. Ako ti u user.ini nije plaintext nema svrhe da ga saljes kroz sha1 kad ce ti sha1 hashirat taj kriptirani pass. Treba ti plaintext pass.

Zadnje izmijenjeno od: sandokan111. 28.10.2014. u 13:59.
sandokan111 je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2014., 15:54   #7
Lavoslav
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2012
Lokacija: Ši
Postovi: 20
Blagi napredak:

Internet (telephony) connection established successfully. IP address: X.X.X.X, DNS server: 0.0.0.0 and 0.0.0.0, Gateway: Y.Y.Y.Y

Znači pogođene postavke pod Telephone numbers - Line settings

Sad još ostalo podesiti telephone number..

Vezano uz password, progurao sam string kroz reverse sha1 funkciju i dobio sam što bi password trebao biti u plain textu. Idem se sad poigrati sa postavkama pod telephone numbers pa da vidimo šta će se dogoditi.
Lavoslav je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2014., 17:11   #8
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,649
IMS lozinka je 8 ASCI znakova. Najlakse ju je izvuci iz ukljucenog Thomsona uz upotrebu Firefox plugin-a "Show Password 1.7". Samo kliknes na njega u Status Bar-u i pokazu ti se sve lozinke na ukljucenoj stranici. Ponovni klik opet skriva tekst lozinke.
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2014., 18:01   #9
Lavoslav
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2012
Lokacija: Ši
Postovi: 20
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
IMS lozinka je 8 ASCI znakova. Najlakse ju je izvuci iz ukljucenog Thomsona uz upotrebu Firefox plugin-a "Show Password 1.7". Samo kliknes na njega u Status Bar-u i pokazu ti se sve lozinke na ukljucenoj stranici. Ponovni klik opet skriva tekst lozinke.
Problem je što više nema status bara.... ali idem i to provati.
Lavoslav je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2014., 18:39   #10
Lavoslav
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2012
Lokacija: Ši
Postovi: 20
E pa nije upalilo sa "Show Password 1.7" posto to ne radi u najnovijem firefoxu, ali pali sa "Unhide passwords 1.2.7.0".
Dakle sad je i password riješen, string od 8 znakova.
I dalje muku mučim sa registracijom broja...

Sad mi sa ovim passwordom i postavkama javlja:

Registration of Internet telephone number 385**mojbroj** failed. Remote site reports reason for error 403

Zadnje izmijenjeno od: Lavoslav. 28.10.2014. u 18:48.
Lavoslav je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 28.10.2014., 18:58   #11
sandokan111
Banned
 
Datum registracije: Dec 2013
Lokacija: ST
Postovi: 950
403 znaci forbidden. Pristup/registracija ti nije dozvoljena s tim postavkam koje saljes. Znaci da sad treba kopat nesto po postavkama jer s ovim postavkama oni ocito to ne prihvacaju. Sta ti stoji pod line settings -> location information.

country -> croatia
country code -> 00 i onda 385
Area code 0
sandokan111 je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2014., 19:03   #12
Lavoslav
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2012
Lokacija: Ši
Postovi: 20
Country: Croatia
: 00 pa 385
Area code: 0 pa 22
Lavoslav je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2014., 20:23   #13
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,649
Citiraj:
Autor Lavoslav Pregled postova
Sad mi sa ovim passwordom i postavkama javlja:

Registration of Internet telephone number 385**mojbroj** failed. Remote site reports reason for error 403
Jel imas sljedece podatke unesene, kopirano iz mog routera:
Connection Settings:
PVC Info VPI/VCI: 0/50
Type: ETHoA (mislim da si ti stavio

Pazi, vrlo su vazni oblici pisanja telefonskih brojeva!Dakle moras napisat +385XY
X je kod grada bez nule, Y broj telefona

SIP URI: +3851brojtelefona (za Zagreb)
Registrar: ims.t-com.hr
Registrar port: 5060
Proxy: 10.24.23.167 -> ovisi o centrali, pa to trebas prepisat iz thomsona na kojem radi IMS
Proxy port 5060

Kad se spoji trebas dobit identicnu IP Address i Default Gateway kako na Thomsonu. (DNS servere po mom iskustvu ne treba upisivat)
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2014., 21:19   #14
sandokan111
Banned
 
Datum registracije: Dec 2013
Lokacija: ST
Postovi: 950
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Pazi, vrlo su vazni oblici pisanja telefonskih brojeva!Dakle moras napisat +385XY
Da, to je tako inace, ali meni u fritza je upisano bez plusa, pretpostavljam radi onog country koda ranije jer je + u biti skraceno 00.
http://i62.tinypic.com/sowsw1.jpg
sandokan111 je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2014., 22:36   #15
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,649
Ne znam za Fritza, ali na original T-Com firmware-u za ST780, SX763 i ADB, nije mi radio IMS dok nisam stavio + umjesto 00 za SIP URI.

Btw, jel tebi na Fritzu radi IMS? Zasto mu onda ne posaljes sve potrebno za spajanje?

Zadnje izmijenjeno od: Prezime. 28.10.2014. u 22:42.
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2014., 23:20   #16
Lavoslav
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2012
Lokacija: Ši
Postovi: 20
Stavljao sam bez + jer kad ga dodam Fritz se buni da tako ne ide.
Line settings su mi dobro postavljeni jer dobivam liniju. Problem je u postavkama telefonskog broja:

Dakle line koji je proradio (dobivam poruku Internet telephony connection established successfuly i dobivam IP i gateway adresu) izgleda ovako:
Country: Croatia
Country code: 00 385
Area code: 0 22
Fixed line: off
Use substitute connection: off
Fax transmission using T.38: off
Use VLAN for Internet telephony: off
Use additional connection for Internet telephony via DSL (PVC): ON
Ispod toga odabrana opcija: No account information required (in accordance with RFC 2684, RFC 1483) sa postavkama VPI/VCI - 0/50
Encapsulation: Bridged (Routed Bridge Encapsulation) sa opcijom Obtain the IP address automatically (DHCP)

Problem je da mi ne radi nista što stavim pod "Telephone numbers".
Što se toga tiće napredovao sam od toga da mi se server uopće ne javlja na registraciju broja do toga da sad dobivam error 403...
Za večeras više nemam volje. Nastavak sutra.


P.S.
Evo screen shot šta mogu podesiti pod telephone number:


Zadnje izmijenjeno od: Lavoslav. 28.10.2014. u 23:26. Razlog: copy/paste izgledao očajno. napravio sam screen shot
Lavoslav je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2014., 02:01   #17
sandokan111
Banned
 
Datum registracije: Dec 2013
Lokacija: ST
Postovi: 950
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Ne znam za Fritza, ali na original T-Com firmware-u za ST780, SX763 i ADB, nije mi radio IMS dok nisam stavio + umjesto 00 za SIP URI.

Btw, jel tebi na Fritzu radi IMS? Zasto mu onda ne posaljes sve potrebno za spajanje?
Pa to za tcoma je jasno, i ja da pisem bi stavio +, ali sam pogledao kako je meni i nema +, zato sam mu i to naglasio jer mi je upalo u oko.
Meni radi IMS jer mi je tako podesio provider, nisam nista ja podesavao, tako da ja mogu samo ocitavat ovo sto mogu vidjet. Njemu je isto tako drugi fritz i ni neznam koji je firware tako da su nam stvari malo porazmjestane (meni se prikaz mjenjao samo s updateom firmwarea).
Citiraj:
Autor Lavoslav Pregled postova
Problem je da mi ne radi nista što stavim pod "Telephone numbers".
Što se toga tiće napredovao sam od toga da mi se server uopće ne javlja na registraciju broja do toga da sad dobivam error 403...
Za večeras više nemam volje. Nastavak sutra.
Prekopiraj kako je meni i klikni one dvije kvacice sto su meni on. Kopiraj postavke ove sto je prezime stavio za ehtoa i ostale podatke tocno s thompsona (jer ipak koristis tcom).
Citiraj:
Evo screen shot šta mogu podesiti pod telephone number:
E pa tu trebas stavit ono glavno ali to ti je valjda prihvatilo. Tu si stavio user/pass/ip. S tim da ti treba valjda i taj proxy kako je gore naveo prezime, meni je to prazno jer se ne koristi u h1
DTMF meni stoji na automatic
Nemam podatke o sip trunking
Always register mi je off
U internet telephone number upisi broj
38522 bez ovih zagradica
sandokan111 je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2014., 02:03   #18
sandokan111
Banned
 
Datum registracije: Dec 2013
Lokacija: ST
Postovi: 950
Eventualno bi ti mogo kopirat svoj IMS dio iz config filea pa da ga probas ubacit u router, samo sto je tamo pass kriptiran, a nisam siguran koji crypt koristi pa bi u biti trebao ti sam staviti user/pass u taj telephone numbers, snimiti konfig, izvuci konfig, i onda editirati po mome ali ubaciti svoje sifre i postavke iz thompsona, te takav konfig ponovno ucitati u fritza.
sandokan111 je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2014., 11:31   #19
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,649
Ako H1 koristi IMS, onda bi ovo vrijedilo probat, ali nisam siguran da ce tako njemu proradit, jer kolko znam samo T-Com koristi IMS, a ostali provajderi klasicni VoIP. Kako je IMS dosta drugaciji nisam siguran da ce se uspjeti registrirati...

BTW, mislim da je posebnost IMS-a glavni razlog zasto na routerima samo sa T-Com original FW radi IMS, jer oni u konfige stavljaju neophodne podatke koji se ne mogu mijenjat preko web interfejsa. Cini mi se da je to glavni razlog zasto mnogima ne uspijeva upogonit IMS na SX763 sa ddwrt/openwrt, a koji uredno uredno rade s originalnim T-Com FW i postavkama.
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2014., 12:08   #20
Lavoslav
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2012
Lokacija: Ši
Postovi: 20
PRORADILO!!! TESTIRANO!!!

Za sve one koji pokušaju ovo, da se ne mučite, postavke koje su mi proradile idu ovako:

((Software u Fritzu: FriztOS 06.06))

Telephony - Telephone numbers - line settings:
Country- Croatia
Country code - 00 / 385
Area code - 0 / *prazno*
Fixed line networking - OFF
Use substitute connection - OFF
Use VLAN for Internet telephony - OFF
Use additional connection for Internet telephony via DSL (PVC) - ON
Ispod ovog idaberete: No account information required (in accordance with RFC 2684, RFC 1483)
VPI/VCI - 0/50
Encapsulation - Bridged (Routed Bridge Encapsulation) + Obtain the IP address automatically (DHCP)
-------------------------------------------------------
Telephony - Telephone numbers
Use Internet telephone number - ON
Telephony provider - Other provider
Internet telephone number - **** Vaš broj u formatu: +385xxzzzzzzzz ****
Please enter your telephone number here. Telephone number - **** Isto kao gore samo BEZ PLUSA ****
Username/password - što god ste izvukli iz T-Com routera da su vam postavke (npr. ime@ims.t-com.hr / ABCD1234)
Registrar - ims.t-com.hr
Proxy server - koji god vam je bio proxy server kojeg ste izvukli iz T-Com routera, bez porta, znači format: aaa.bbb.ccc.ddd
Country code- NO
Relay outgoing emergency calls without prefixes - ON
Relay outgoing special rate numbers without prefixes - ON
Relay outgoing telephone numbers in accordance with the American number plan (international prefix 011 instead of 00) - OFF
Relay local telephone number in international telephone number format - OFF
Suffix for telephone numbers - ***prazno***
DTMF transmission - automaticaly
Suppress outgoing Caller ID (CLIR) - CLIR via display name
Caller ID - disabled ***pogledaj edit na dnu posta***
Use own telephone number for registration - ON
Provider requires G.726 in accordance with RFC 3551 - OFF
Provider supports call-back on busy (CCBS) in accordance with RFC 4235 - OFF



I to je to.

Hvala svima koji su pomogli!

P.S.
Bez muke nema nauke!!!!

EDIT:
Ja nemem CLIP na liniji tako da je meni na disabled. Oni koji imaju CLIP na liniji trebaju se poigrati sa postavkom "Caller ID - disabled".

Zadnje izmijenjeno od: Lavoslav. 06.11.2014. u 22:42. Razlog: called id
Lavoslav je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2014., 12:34   #21
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 20,987
Bravo,
proletio kroz ove postavke pa primjetio Caller ID - disabled ?
Ako ga upališ i dodaš / definiraš brojeve u phonebook ??
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2014., 13:26   #22
Lavoslav
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2012
Lokacija: Ši
Postovi: 20
Za sad sam samo sretan što je proradilo, tako da do tih detalja baš nisam potrošio previše vremena.
Inače taj drop down ima opcije sa slike:



Što sad odabrati?
Lavoslav je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2014., 13:37   #23
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,649
Citiraj:
Autor Lavoslav Pregled postova
PRORADILO!!! TESTIRANO!!!

P.S.
Bez muke nema nauke!!!!
BRAVO!

Taj router imam vec jedno vrijeme na piku, ali ga nisam nabavljao bas radi te zajebancije sa IMS-om. Sad kad vidim da si to uredno rijesio, dakle moze se slozit da uredno radi, nabavit cu si jedan i iskoristit tvoje iskustvo brz imalo griznje savjesti :-D

PS. bili bi lijepo da napises u jedan tutorijal u posebni thread za sve koji bi ttvoje iskustvo rado iskoristili.

BTW, za Caller ID probaj sve opcije pa vidi kad ce se pojavit, sad vise ne mozes nista izgubit.
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2014., 13:53   #24
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,649
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Bravo,
proletio kroz ove postavke pa primjetio Caller ID - disabled ?
Ako ga upališ i dodaš / definiraš brojeve u phonebook ??
Samo da dodam da se na T-Com routerima (Thomson, Siemens i ADB) uredno prikazuje Caller ID iako nemaju ni jednan broj unesen u phonebook. Taj dio, prikaz ID-a, odradjuje prikljuceni telefon.

Thomson uopce nema nigdje spomenut Caller ID niti se moze odabrat, a SX763 i ADB ga imaju samo kao mogucnost da salje tvoj ID kad zoves (imaju i "CallerIdProtocol"), a u dijelu za primanje poziva nema ni spomena te opcije.
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2014., 16:55   #25
Lavoslav
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2012
Lokacija: Ši
Postovi: 20
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
BTW, za Caller ID probaj sve opcije pa vidi kad ce se pojavit, sad vise ne mozes nista izgubit.
Provao i svaki put mi vrati na disabled, ali mislim da je to zato što na ovom broju nemam uključen prikaz broja. To je usluga od 15kn/mjesečno po T-Com cjeniku (+25kn da neka teta u call centru stavi kvačicu u programu da se to uključi)....
Evo link na cjenik.

P.S.
Evo zvao T-com podršku i stvarno nemam uključen CLIP na liniji, tako da ništa od igranja s tom postavkom.

Zadnje izmijenjeno od: Lavoslav. 29.10.2014. u 17:12. Razlog: Zvao T-Com za provjeru
Lavoslav je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2014., 11:01   #26
stokis
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2013
Lokacija: vinkovci
Postovi: 191
Citiraj:
To je usluga od 15kn/mjesečno
majke im,nisu normalni
stokis je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2014., 11:10   #27
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,649
Ta usluga, prikaz broja pozivatelja, je "besplatna" kad uzimas neki od paketa, kao "Super 150" ili "Halo Flat", tj cijena je ukljucena u cijenu paketa.
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2014., 18:09   #28
mulje
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2014
Lokacija: crnagora
Postovi: 2
pozz

Ajde ako ima kakav dobar strucnjak za fritzbox7390 sw 06.20 da mi pomogne oko ims tcom,bio bih mu prezahvalan
mulje je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2014., 18:34   #29
Bluzer
Premium
Moj komp
 
Bluzer's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: localhost
Postovi: 1,051
Pa jel u postu #20 sve piše?
__________________
Udomljujem 386/486/P1 hardver. Više na PM.
Bluzer je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2014., 18:36   #30
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,649
Evo ti provjereno podesavanje ovdje za Fritza 7390 sa sw v.06.06, pa ak ne stima za tvoj, nadogradi ga na tu verziju.
Prezime je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na