|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Wordpress 3.8.3 admin panel error
Prije par dana mi se Wordpress automatski apdejtao na novu 3.8.3 verziju i od tada se ne mogu ulogirati u admin panel. -.- Čitam na netu da je to neki bug u njihovom apdejtu, ali nisam našla rješenje za svoj problem. :/ Dok se pokušam ulogirati u admin panel, redirecta me na http://faithfry.com.hr/wp-login.php?...in%2F&reauth=1 i otvara praznu stranicu. -.- Vidim na netu da neki kažu da im pojedini pluginovi rade probleme, pa jedino kaj mogu je u cpanelu izbrisat sve pluginove koje imam, pa probat tak, što mi je zadnja opcija, jer nemam živaca za sve to. ![]() ![]() Ima još netko s istim problemom? Help...
![]() |
#2 |
Premium
|
Nevermind, problem solved. Možete locak, brisat temu, štagod. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mozes i napisat kako si rjesio problem, ako jos neko naleti na problem, inace pluginove mos deaktivirat tako da pristupis preko ftp-a folderu wp-content/plugins te renameas ime foldera te tako detektirat koji plugin je neispravan I 90% gresaka rade upravo ne kompatibilni pluginovi ili pluginovi koji se nisu uspjeli pravilno updateat |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Khm, riješila, lijepo molim. -.- Drugo, znam sve kaj si mi reko, hvala lijepa. ![]() Na netu sam čitala da ljudi imaju većinom probleme s pluginovima, al moji se svi apdejtali bez problema. ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pardon, inače ako nisi znala i ako nemaš, moja preporuka da si napraviš CloudFlare, to ti je CDN koji osim što služi za CD, ima te zaštite protiv DDoS i sl. , i ujedno ima zgodnu funkciju, da prikazuje screenshot stranice ukoliko npr. hosting padne, te korisnici mogu pristupiti stranici bez obzira što je server pao |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|