Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 09.11.2012., 10:50   #241
chief_wolfinjo
Premium
Moj komp
 
chief_wolfinjo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: DS9
Postovi: 1,651
Citiraj:
Autor ante2 Pregled postova
Jedna losa vjest.
Moj novi/stari mob ce doc tek pred kraj mjeseca (ako), posto je asbis sve 4300 rasproda, a posto je moj kvaran trebaju mi dat novi, a novog nema.
Jedna dobra vijest, ali ne 100% provjerena.
U istoj posiljci dolaze bijeli PAP 4300 + tri nova modela, koja se kriju iza ovih brojeva, 4500, 5000 i naj slabiji (od ova tri) 4030, navodno bi ova dva jaca (4500 i 5000) trebala imat dvojezgreni ARM Cortex A9 i jedan bi mogao imat ekran velicine 4.5", koji tip ekrana nisam pita (hebiga).
Pa ako ste skupljali pare za 4300 strpite se jos malo i cekajte da vidimo sta ce doc, teoretski bi im posiljka trebala doc pred kraj mjeseca (ovog), ali sve mi se cini da ce prije to bit pocetkom sljedeceg tj u dvanajstom mjesecu.
Eto toliko i ako vas neko pita od kud vam informacija, ja vam nisam nista reka
čudno jer baš gledam njihovu stranicu i nigdje nema uopće nikakve najave niti sl. vezano za nove modele.


Citiraj:
Autor kroner Pregled postova
Recimo na home screenu pojačaš do kraja, onda klikneš na telefon pa smanjiš koliko ti paše za jačinu zvuka dok razgovaraš. Čini mi se da za svaku aplikaciju posebno pamti postavke. Malo je čudno balansiran taj zvuk. Recimo na nekih 90% je ok i za zvono i za razgovor, ali sve ispod toga mi se čini pretiho, ali to je već subjektivno od uha do uha

Sad već polako gubim živce, jer jučer me nitko nije mogao dobit, nisam mogo zvat a jutros ne mogu slat sms-ove.

Naime jučer sam ubacio tu staru SD karticu i imam samo jednu sim karticu u sim1 slotu (preko micro sd ide). Od onda mi se to događa. Gore u desnom kutu uredno stoji jačina signala GSM mreže i sve super, a kad se ode u postavke SIM-a bude isključena kvačica na imenu operatere (konkretno kod mene HR VIP), identično bude kad se uključi "Airplane mode". Kad probam samo uključit tu kvačicu ništa se ne događa, beskonačno vrti ikonu i to je to. Resetiram i radi.. Strašno.

edit:
zvao tehnomarket gdje sam kupio, i kažu da donesem pa će poslat na servis :/
imao sam prije nekoliko mjeseci ja isto dual sim android i isti problem. da me ljudi nisu mogli dobiti, da im je javljalo poruku da sam nedostupan i sl.

jedino riješenje je bilo : hard reset mobitela odnosno vraćanje na tvorničke postavke i onda je nakon toga proradio. tako da probaj prvo napraviti hard reset.
__________________

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 04.12.2012. u 02:15.
chief_wolfinjo je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2012., 10:58   #242
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 23,738
Hebote, nije ni pušten u prodaju, a već problemi. Ono što je neobično je što se radi o različitim problemima jer se obično očekuje ista greška kod većine modela (kao npr. prašina ispod ekrana na HTC Sensationu). Koliko mi se čini, sve su to softverske greške pa će ih biti moguće ispraviti. Očigledno testiranja nisu bila dovoljno temeljita.
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 09.11.2012., 13:16   #243
kroner
.:kr0ner:.
 
kroner's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Slavonija
Postovi: 53
da ponovim ..

Citiraj:
Autor kroner Pregled postova
To stoji, potpuno novi proizvod a čini mi se i proizvođač (što se tiče mobitela), ali ne mogu se otet dojmu da smo na neki način pokusni kunići

Budući da imam 70km do te trgovine strpit ću se dok me put ne navede onamo, dotad ću isprobat hard reset. To su sve softverske greške, treba dobro ispeglat firmware da to bude proizvod a ne poluproizvod. Morat ću probat prebacit sim u drugi slot i još na istom slotu ostavit ali bez SD kartice, pa javim dijagnozu.
kroner je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2012., 13:29   #244
Omerta
Premium
Moj komp
 
Omerta's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Grobnik - Rijeka
Postovi: 2,403
A dal si stavio neki novi update za firmware? Bilo je govora o tome ovdje..
__________________
We are the best, *uck all the rest.. MiR
Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Omerta je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2012., 16:50   #245
kroner
.:kr0ner:.
 
kroner's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Slavonija
Postovi: 53
nudio mi je update i stavio sam install na sta mi je odgovorio da vec imam tu verziju. pomalo sam razocaran uredjajem
kroner je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2012., 00:50   #246
ante2
Premium
Moj komp
 
ante2's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,283
Eto sad i zvadnicno dolaze modeli sa ekranom 4.5" i 5". Nadam se da nece bit znatno skuplji od modela koji su vec dosli, tj da ce gradacija cijena bit kao i sa ovima koji su tu, zanci cca 200-300 kn po jacem modelu.
Koji tip ekrana (reza) i koji GPU ce koristit, hmmm, ako je IPS, prodajem svog (cim dojde) i uzimam veceg, valjda me nece pokakat sreca dvaput za redom
Nisam uspio saznat jel ce 4.5" i 5" modeli isto bit dual sim. Jel zna neko?
__________________
MSI Z77 MPower
Intel i5 3570K, Corsair Hydro H50
MSI GTX 770 Gaming 2GB/OC
DDR3 8GB (2x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Cosmos RC-1000 CORSAIR 750W TX
CREATIVE LABS X-Fi Titanium
DELL U2412M
Synology DS213j

Zadnje izmijenjeno od: ante2. 10.11.2012. u 01:03.
ante2 je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2012., 06:33   #247
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 23,738
Badava im bolji hardver kad im je softver u banani.
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2012., 08:52   #248
Omerta
Premium
Moj komp
 
Omerta's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Grobnik - Rijeka
Postovi: 2,403
ante2 - da, svi će biti dual sim
__________________
We are the best, *uck all the rest.. MiR
Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Omerta je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2012., 10:59   #249
walbandon
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Valbandon-blizu Pule
Postovi: 952
ou damn... sad ce mi jos biti zao sto sam ovog kupio )
4.5 dual core 1gb bi bio taman ))
__________________
C I C E.... TRGOVAC 1 , 2 ,
walbandon je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2012., 13:58   #250
Alen.megane
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2011
Lokacija: Solin
Postovi: 22
oooo pa dobro da nisan kupio 4300 sad cu pricekat jos malo skupit jos 300 400kn i napadamo 5inchi
Alen.megane je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 10.11.2012., 16:00   #251
bokol
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2012
Lokacija: Varaždin
Postovi: 13
sad je i meni žao kaj sam tak rano kupio 4300. a i prestigio je tu kriv, neće valjda novi modeli dolaziti na mjesečnoj bazi...

ali svejedno, 4300 je zvjerka. nemam apsolutno nikakvih problema ni sa hardverske ni sa softverske strane.
bokol je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2012., 17:46   #252
Alen.megane
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2011
Lokacija: Solin
Postovi: 22
Alen.megane je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2012., 17:56   #253
Omerta
Premium
Moj komp
 
Omerta's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Grobnik - Rijeka
Postovi: 2,403
Ovaj manji ima 1GB RAM memorije a veći ima 512MB?
Mislim da su se zeznuli u opisu specifikacije, pa nema logike da u veći model stave manje RAM-a, za ICS slabašnih 512.. Čudno..
__________________
We are the best, *uck all the rest.. MiR
Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Omerta je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2012., 18:11   #254
lowrider
Premium
Moj komp
 
lowrider's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: VARAŽDIN
Postovi: 615
Ideš......
4500 bi bio oko 1800kn, 5000 bi bio nekih 2200kn
Nije loše uopće......
lowrider je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2012., 18:17   #255
Alen.megane
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2011
Lokacija: Solin
Postovi: 22
ja mislim da cu ja ici na 4500 sasvim dovoljno ce mi bit 4,5 inchi ovaj 5,0 je ko tablet hahahah
Alen.megane je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2012., 09:01   #256
chief_wolfinjo
Premium
Moj komp
 
chief_wolfinjo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: DS9
Postovi: 1,651
meni se čini da to uopće nema veze s prestigiom jer na stranici od prestigia uopće ih nema.... to su neke kopije pretpostavljam...
__________________
chief_wolfinjo je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 11:38   #257
LUX_67A
Registered User
 
LUX_67A's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Slavonija ravna
Postovi: 46
PAP4300DUO Problem

Hm ... evo nesto sto je cini mi se software-ska stvar ... Naime, sinoc stavio puniti mobitel, prije toga uredno radio i sve OK i onda nakon nekog vremena prije spavanja, iskljucim mob i planiram spavanje, kad ... tapir!

Na pocetnom zaslonu samo tipkovnica (vidi sliku) i kaze samo hitni pozivi ... U meduvremenu zvukom i ikonicom vidim da sam dobio poruku, na vrhu ekrana ... Mob radi u pozadini, prima poruke, ali ne mogu zvati ... osim 112 ...

Probam izvaditi SIM karticu, bateriju, sve moguce kombinacije, ali stalno isto ... E, sada nesto interesantno; stavim SIM karticu u drugi aparat (ne mogu bez moba, pogotovo ne u ponedjeljak ujutro, na poslu) i mogu zvati i primati pozive, ali ... opet nesto cudno: nazovem jednu osobu i na ekranu mi pise "call failed", skuzim kasnije da je bilo zauzece, do tada takve poruke nisu bile, pise da je osoba zauzeta ili javi zauzetost linije.

Dalje, zovem kolegu koji je zauzet, i kasnije me nazove, ali ja taj poziv nisam primio kao poziv, nego kao poruku o propustenom pozivu, kako da je 4300 pobrkao SIM-ove pa javlja porukom. U meduvremenu dok me on zvao, ja nisam nikoga zvao ... tako da je to malo cudno.

IMa neko neku ideju, zvao servis i najvjerojatnje cu morati slati njima, mozda neko zna kako uci u neku varijantu "safe mod-a" ili nesto slicno ...

Slika: {http://imageshack.us/photo/my-images/254/img00039201211120736.jpg/}

Zadnje izmijenjeno od: LUX_67A. 12.11.2012. u 11:47.
LUX_67A je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 11:44   #258
Omerta
Premium
Moj komp
 
Omerta's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Grobnik - Rijeka
Postovi: 2,403
Čekaj malo..
Gdje je slika koju si naveo?
Druga stvar, kažeš da si stavio SIM u drugi aparat i poslije to povežeš sa 4300 i kažeš da je pobrkao sim-ove.. Nije mi jasno?
__________________
We are the best, *uck all the rest.. MiR
Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Omerta je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 11:51   #259
LUX_67A
Registered User
 
LUX_67A's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Slavonija ravna
Postovi: 46
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Čekaj malo..
Gdje je slika koju si naveo?
Druga stvar, kažeš da si stavio SIM u drugi aparat i poslije to povežeš sa 4300 i kažeš da je pobrkao sim-ove.. Nije mi jasno?
Izvadio SIM i stavio u drugi aprat ... nikakvo povezivanje, fizicko ta dva aparata.
Ponasanje kod poziva mi se cini kao da je Prestigio ostavio podatke o SIM-u i sada taj SIM pamti postavke iz Prestigia, ali na drugom aparatu ...

Kao kad imas dvije kartice u aparatu, ali prvo ovaj sadasnji aparat nije ni duo ni prestigio (BB 8900), a kod pozivanja se cini tako ... eto ..

Pitajte jos, da probamo naci odgovor zasto je tako, jer je to ocito neki bug u software-u ...
LUX_67A je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 12:21   #260
chief_wolfinjo
Premium
Moj komp
 
chief_wolfinjo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: DS9
Postovi: 1,651
bok,

napravi hard reset uređaja odnosno vračanje na tvorničke postavke.
pa javi situaciju.
__________________
chief_wolfinjo je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 12:23   #261
LUX_67A
Registered User
 
LUX_67A's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Slavonija ravna
Postovi: 46
Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
bok,

napravi hard reset uređaja odnosno vračanje na tvorničke postavke.
pa javi situaciju.
Kako? Ne mogu dalje od tog ekrana ... to se pojavi i ni makac dalje ... neka kombinacija tipki? Vol- i PowerOFF?

Zadnje izmijenjeno od: LUX_67A. 12.11.2012. u 12:34. Razlog: edit
LUX_67A je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 12:33   #262
chief_wolfinjo
Premium
Moj komp
 
chief_wolfinjo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: DS9
Postovi: 1,651
Citiraj:
Autor LUX_67A Pregled postova
Kako? Ne mogu dalje od tog ekrana ... to se pojavi i ni makac dalje ... neka kombinacija tipki?
da. evo : http://androidforums.com/zte-warp-n8...wer-cycle.html

znači prati Hard Reset upute

pa javi

ako neide probaj malo guglati.
__________________
chief_wolfinjo je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 12:35   #263
LUX_67A
Registered User
 
LUX_67A's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Slavonija ravna
Postovi: 46
Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
da. evo : http://androidforums.com/zte-warp-n8...wer-cycle.html

znači prati Hard Reset upute

pa javi

ako neide probaj malo guglati.
OK .. thx.


Ovo dobio i ne mogu sa dugmetom kamere nista pokrenuti ...

[http://imageshack.us/photo/my-images...11121240.jpg/]

ili ovo

[http://imageshack.us/photo/my-images...11121310.jpg/]


Ocito je do moba ... a, nista, ocito mora u servis ...

Zadnje izmijenjeno od: LUX_67A. 12.11.2012. u 15:12.
LUX_67A je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 12:49   #264
chief_wolfinjo
Premium
Moj komp
 
chief_wolfinjo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: DS9
Postovi: 1,651
Citiraj:
Autor LUX_67A Pregled postova
OK .. thx.


Ovo dobio i ne mogu sa dugmetom kamere nista pokrenuti ...

[http://imageshack.us/photo/my-images...11121240.jpg/]
a neka druga tipka ?
__________________
chief_wolfinjo je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 15:54   #265
bad_ri
Registered User
Moj komp
 
bad_ri's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Rijeka
Postovi: 87
evo izašao i update za pap4040, telefon ga sam pronašao preko defaultnog system update... upravo radi download, pa ćemo vidjet što donosi.... kažu da je ispravljena greška s nekim kineskim slovima koja se pokazuju u imeniku u grupama i početna "android is updating" poruka, te još neke sitnice...
nadam se da mi neće poprčkai ostale postavke

update radi na pomalo čudan način.... na početku telefon izgleda kao mrtav (brickan), ali radi.... ubrzo se ukopča ekran na kojem stoje prestigio logo i mali znak "recovery mode", a kasnije i mali android robot koji se update-a... procedura traje cca minutu i pol do dvije, nakon čega se telefon sam reboota u normalan radni mod.
postavke se nisu sprčkale, jedino prvo bootanje nakon upgradea traje duuuugo, ali nakon toga je sve opet normalno.
hm, zanimljiva stvar, nakon prvog updatea, provjerom dostupnih updateova, pojavljuje se novi, u kojem navode još popravljenih bugova (camera application, contacts aplication etc).... upravo downloadam, pa šta bude vjerujem da su updateovi preko telefona koji se sam spaja na neki server dostupni za sve modele, pa provjerite kome treba

napomena - ukoliko nema slike, nemojte dugo držati power tipku, slika se za vrijeme update-a pojavi nakon kratkog dodira power tipke... nemojte niti slučajno vaditi bateriju iz uređaja, da se update ne smrzne, pa da ne dobijete uređaj zaključan u nekom recovery modu ili nekoj sličnoj nevolji.

primijetio sam da je telefon nakon updatea izgubio root, ali sad ću ga rootat nanovo, valjda će uspjeti opet


nakon nekoliko neuspjeli pokušaja, root je prošao!!! morao sam na pc-u onemogućiti "wondershare mobilego for android", jer se spajanjem usb-a uplitao u rad adb drivera... nakon toga je root prošao kao i prvi put, korištenjem skripte koja koristi "superoneclick" program. dakle, ukoliko koristite neki pc program koji na neki način vrši management android uređaja, potrebno ga je isključiti, da se ne miješa sa usb debugging načinom rada telefona.

ukoliko nekome treba, evo download skripte s mog g-docsa: https://docs.google.com/file/d/0B5Sa...Ym8/edit?pli=1

download radi kad se izabere opcija file, download ili po hrvatski, datoteka, preuzimanje

koristite na vlastitu odgovornost!!! morate imati adb drivere na pc-u, usb debugging ukopčan na androidu, za prestigio pap telefon, nakon startanja skripte odaberite opciju 4 i slijedite upute na ekranu.... kad se na telefonu pojavi "recovery" opcija, na pola ste puta, odabrati i čekati.... ukoliko se ne odabere ta opcija, telefon se neće rootati.
još jednom se ograđujem od bilo koje odgovornosti, sve što radite s tom skriptom i superoneclick-om, radite na vlastitu odgovornost!!!!!

nastrano root, čini mi se da sam uređaj nakon onih tvorničkih updateova radi mrvicu fluidnije, bar što se ekrana tiče, skrolanja i tako to

Zadnje izmijenjeno od: bad_ri. 12.11.2012. u 17:17. Razlog: nadopune
bad_ri je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 17:34   #266
chief_wolfinjo
Premium
Moj komp
 
chief_wolfinjo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: DS9
Postovi: 1,651
Citiraj:
Autor LUX_67A Pregled postova
OK .. thx.


Ovo dobio i ne mogu sa dugmetom kamere nista pokrenuti ...

[http://imageshack.us/photo/my-images...11121240.jpg/]

ili ovo

[http://imageshack.us/photo/my-images...11121310.jpg/]


Ocito je do moba ... a, nista, ocito mora u servis ...
jesi pročitao moju zadnju poruku ? dali si probao s bilo kojom drugom tipkom potvrditi restart ?
__________________
chief_wolfinjo je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 18:12   #267
alcem
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: selo veselo
Postovi: 132
Citiraj:
Autor bad_ri Pregled postova
evo izašao i update za pap4040, telefon ga sam pronašao preko defaultnog system update... upravo radi download, pa ćemo vidjet što donosi.... kažu da je ispravljena greška s nekim kineskim slovima koja se pokazuju u imeniku u grupama i početna "android is updating" poruka, te još neke sitnice...
nadam se da mi neće poprčkai ostale postavke

update radi na pomalo čudan način.... na početku telefon izgleda kao mrtav (brickan), ali radi.... ubrzo se ukopča ekran na kojem stoje prestigio logo i mali znak "recovery mode", a kasnije i mali android robot koji se update-a... procedura traje cca minutu i pol do dvije, nakon čega se telefon sam reboota u normalan radni mod.
postavke se nisu sprčkale, jedino prvo bootanje nakon upgradea traje duuuugo, ali nakon toga je sve opet normalno.
hm, zanimljiva stvar, nakon prvog updatea, provjerom dostupnih updateova, pojavljuje se novi, u kojem navode još popravljenih bugova (camera application, contacts aplication etc).... upravo downloadam, pa šta bude vjerujem da su updateovi preko telefona koji se sam spaja na neki server dostupni za sve modele, pa provjerite kome treba

napomena - ukoliko nema slike, nemojte dugo držati power tipku, slika se za vrijeme update-a pojavi nakon kratkog dodira power tipke... nemojte niti slučajno vaditi bateriju iz uređaja, da se update ne smrzne, pa da ne dobijete uređaj zaključan u nekom recovery modu ili nekoj sličnoj nevolji.

primijetio sam da je telefon nakon updatea izgubio root, ali sad ću ga rootat nanovo, valjda će uspjeti opet


nakon nekoliko neuspjeli pokušaja, root je prošao!!! morao sam na pc-u onemogućiti "wondershare mobilego for android", jer se spajanjem usb-a uplitao u rad adb drivera... nakon toga je root prošao kao i prvi put, korištenjem skripte koja koristi "superoneclick" program. dakle, ukoliko koristite neki pc program koji na neki način vrši management android uređaja, potrebno ga je isključiti, da se ne miješa sa usb debugging načinom rada telefona.

ukoliko nekome treba, evo download skripte s mog g-docsa: https://docs.google.com/file/d/0B5Sa...Ym8/edit?pli=1

download radi kad se izabere opcija file, download ili po hrvatski, datoteka, preuzimanje

koristite na vlastitu odgovornost!!! morate imati adb drivere na pc-u, usb debugging ukopčan na androidu, za prestigio pap telefon, nakon startanja skripte odaberite opciju 4 i slijedite upute na ekranu.... kad se na telefonu pojavi "recovery" opcija, na pola ste puta, odabrati i čekati.... ukoliko se ne odabere ta opcija, telefon se neće rootati.
još jednom se ograđujem od bilo koje odgovornosti, sve što radite s tom skriptom i superoneclick-om, radite na vlastitu odgovornost!!!!!

nastrano root, čini mi se da sam uređaj nakon onih tvorničkih updateova radi mrvicu fluidnije, bar što se ekrana tiče, skrolanja i tako to

Za PAP4300 nema update-a. Skripta koju si naveo ne radi preko SuperOneClicka nego koliko vidim ima svoj exploit. Postoji i novija verzija, koja ima unroot, ali koji ne radi jer je lola kopirao su i busybox u /system/xbin, a pokusao ih poslije brisati iz /system/bin foldera. Ah, ti xda-developeri... Znaju par caka, ali su krajnje neuredni.

Inace, izgleda da skripta exploita nekakav delay kod restore-a pa race-a symbolic link za root shell. Nakon toga je lako.... iz root shella pozove busybox, namounta /system sa rw i skopira su u /system/xbin, a superuser.apk u /system/apk. Kad uhvatim malo vremena poigrat cu se s gappsima, cilj je dobiti Google Now na ICS-u da je funkcionalan kao kod JB-a. Talk i Voice Search idu bez problema, samo se u system/lib spice potrebni library. Jos mi je plan dignuti i na telefonu SAMBA server pa "streamati" filmove na prastari ps2 s krepanim laserom ili koji vec se nadje set-top-box.
alcem je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 18:29   #268
bad_ri
Registered User
Moj komp
 
bad_ri's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Rijeka
Postovi: 87
Citiraj:
Autor alcem Pregled postova
Za PAP4300 nema update-a. Skripta koju si naveo ne radi preko SuperOneClicka nego koliko vidim ima svoj exploit. Postoji i novija verzija, koja ima unroot, ali koji ne radi jer je lola kopirao su i busybox u /system/xbin, a pokusao ih poslije brisati iz /system/bin foldera. Ah, ti xda-developeri... Znaju par caka, ali su krajnje neuredni.
točno, prva je radila preko superoneclicka, valjda sam mislio automatski da to radi i ova.... my bad! glavno da postigne root
bad_ri je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 19:12   #269
alcem
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: selo veselo
Postovi: 132
Evo mi vrag nije dao mira pa sam pukao forgani request na brzaka curlom da vidimo sto se sprema:
Code:
HTTP/1.1 200 OK 
Server: nginx 
Date: Mon, 12 Nov 2012 18:03:28 GMT 
Content-Type: application/json;charset=UTF-8 
Transfer-Encoding: chunked 
Connection: close 
Set-Cookie: PHPRAND=134971235; Expires=Mon, 19-Nov-2012 18:03:27 GMT  
{   "name": "PAP4300DUO.20121102.v1.0.07",   "size": "46115745",   "release_notes": "Release Notes:\r\n1. Google Voice app fixed\r\n2. FM Tuner app fixed\r\n3. Google Apps update fixed\r\n4. eReader app uodated to v2.0\r\n5. Small security and stability fixes",   "status": 1000,   "deltaId": "10" }
Samo sto nisu jos digli na 1.08.
Dakle, tocno sto ce mi trebati, voice search fix, gappsi vjerojatno full sa svim libraryma, prestigio eReader ce biti 2.0, trenutno mi kaze 1.1.... itd...

Ako je tko sniffao kako ide sad request za dignuti update pa da pukne ovdje pa bih posrkao na racunalo da vidim sto ima. A to bi mogao biti i kompletni rom image buduci je 46 megi.

Citiraj:
Autor ante2 Pregled postova
Eto sad i zvadnicno dolaze modeli sa ekranom 4.5" i 5". Nadam se da nece bit znatno skuplji od modela koji su vec dosli, tj da ce gradacija cijena bit kao i sa ovima koji su tu, zanci cca 200-300 kn po jacem modelu.
Negdje sam nasao nesluzbenu preporucenu cijenu za PAP4500 DUO od 259 eura, dok je preporucena za PAP4300 159 eurica. To znaci da bi PAP4500 mogao biti jedno 700 kunica skuplji od PAP4300 odnosno 2.2 - 2.3k kunica. Ovo su, dakako, moje spekulacije. Pa cemo vidjeti...

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 04.12.2012. u 02:14.
alcem je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 21:03   #270
Neomalik
Registered User
 
Neomalik's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2012
Lokacija: Šibenik
Postovi: 76
Znaci pricekati pa kupiti ako ih dođe 10-tak komada u HR,ono kampirati kao i za Iphone

A koji je to model 4030 sta bi se isto trebao pojaviti sa ovim novim 4,5" i 5" ?
Neomalik je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na



(c) 1999-2007 :: PC Ekspert Team :: Sva prava pridrzana. ISSN 1334-2940
Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.