|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Rosewill Challenger / Casecom 6788 / Xilence Silenos
Kod nas se prodaje kao Silenos, a vani ima drugačija imena. Evo malo slikica: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() link na stranicu proizvođača Cijena kod nas je malo više od 300kn. Sebi sam danas naručio dva komada, pa kad stignu, objavim još fotki. Zadnje izmijenjeno od: Prcko Prcić. 28.11.2010. u 12:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
meni nekako izgleda "jeftino"... ne mislim na cijenu... Mozda zbog ovog velikog mesha na bocnoj stranici pa se kuzi da je stranica jedan sloj pleha... ili ova kombinacija glossy i matte detalja koja mi se nikad nije svidjala... Mozda je kuciste dobro ipak, ko zna... ![]() Ja sam fan minimalizma, zato sam i prije godinu-dvije kupio P182 na prvu cim sam ga vidio... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
@Prcko - nadam se da si vidio to kućište i uživo, nije baš preporučljivo kupovati kejs samo na osnovu fotki koje nađeš na netu.
![]() |
![]() |
#6 | ||
|
Po jubitou si škicao pretpostavljam? http://www.youtube.com/watch?v=7FVgL...eature=related Najjači mi je prvi comment ![]() Citiraj:
![]() A tek drugi komentar, autor reviewa kaže: Citiraj:
![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 28.11.2010. u 12:51. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
nisam, baš gledam, hvala edit: nisu skinuli prednju masku, ali sve ostalo ok...cini se super... edit2: @ doink : ajde, kad ti se bas citaju misljenja ljudi, na ovom linku imas 50ak komentara edit3: stiglo kuciste....razlika između europske verzije (silenos) i americke (challenger) je izgleda ta da uz ovu ne idu ventovi na vrhu i otpozadi, na dnu nema mrezice za prasinu, te nema 2"5 baya....mislio sam da je neka greska, ali nema ni u jednom od dva kucista koja sam narucio....ovo je fotka kucista u funkciji: ![]() Zadnje izmijenjeno od: Prcko Prcić. 29.11.2010. u 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
Citiraj:
![]() Onako bar ne bi morao ulagati u nove ventove a i onaj filter za prašinu ispod kućišta je dosta korisna stvar da se napajanje ne guši u prašini baš. Postoji li sad uopće mogućnost ugradnje tog filtera na Sileosu?
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
evo. Nazalost, moje napajanje ima samo jedan pcie kabel, pa sam morao spojit dva pata i napravit nered. Krivo mi je sto mi je maticna minijaturna. Da je full atx, sve bi puno ljepse izgledalo poslozeno... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: @ doink@ nemam pojma jesu li ti filteri standard issue. Ako jesu, kupit cu jedan, ne vjerujem da je to skupo, ali ne znam ni gdje ih ima kupiti? Zadnje izmijenjeno od: Prcko Prcić. 02.12.2010. u 13:09. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
|
Ma uvijek se tu da nešto izmajmunisat (npr, izrežeš si sam komad one mrežice koja ide u kuhinjsku napu), mene zanima da li uopće postoji mogućnot ugradnje filtera ispod ili su i to maknuli?
![]() |
#12 |
Banned
|
postoji mogucnost ugradnje, ona dva utora u koja se to uvuce....cak me iznenadilo kad sam vidio da postoje gumice za smanjivanje vibracije napajanja...ocekivao sam da ce i to maknut, kad su vec sve okljaštrili. Zanimljivo je da je cijena rosewill challengera, dakle modela sa svim tim plusevima, ista kao i cijena xilenosa, a u ovome nema toga...(50USD)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: Nov 2010
|
od kud si naručio kučište,i gdje je dobavljivo kod nas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |