Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, DVD
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 22.11.2010., 16:10   #1
segregator
Propali Amigaš
Moj komp
 
segregator's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Nin
Postovi: 5,864
Delta Multimedia Player EST306

http://www.unusmedia.hr/opis.aspx?pr...&Sifra=1022416


Da li je netko vidio/isprobao to čudo?
Vrlo je jeftin, a na papiru sve ima.
Problem je što nema nikakvih informacija na netu, ni sajta dotične firme (ili
samo ja ne mogu pronaći)
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 22.11.2010., 18:23   #2
Mortal
Rambus 3xtr1m
Moj komp
 
Mortal's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Opatija - Umag
Postovi: 2,684
evo ga ovdje:
http://media.china-direct-buy.com/v/...ia_player.html

Nadam se da podržava ntfs. Znao sam se susret sa playerima koji podržavaju mkv a imaju podršku samo za fat32. Jednostavno netko treba kupit i isprobat, po speksama se čini dobra stvar za dobru cijenu
__________________


Core duo Q6600 G0 SLACR- 3300mhz 1.28V
Sonic Tower rev.1 (polirani) + 12cm Chieftec
4x1GB Kingston 1066mhz@1100mhz 5 5 5 18
DFI LP UT-P35 T2R
Segate 500GB Server edition
torrent Maxtor 80GB MO
Segate 1TB
Silwerstone Strider 560W +12@11.97-11.94V
Asus 4770
Samsung p2770, Hanns G 22' landscape
Samsung pleomax& Microsoft Sidewinder
Kensington Duo Wawe Pad



1. 2xP3 933, Intel OR840 Server, PCI MX440, 4x128Mb Rambus, 80gb segate, SmartBox 400W
2. P4 2.0 wille, Intel i850, 4x128 Rambus, GF2 GTS PRO, 80gb segate, MS 480w
3. P4 1.6 willie@2.0 - Abit th7 II, 4x128Mb Rambus@ 1078mhz, 9000pro, 80gb segate, silwerstone 400w
3 x Prestigio 710, 3 x Microsoft Optical desktop v2.0


i5 530
640gb
1x4gb, 1x2gb ddr3
GT330M
16' wide - white body
Harman Kardon
MX revolution
Online with nokia E70



Battery grip
Beercan: 35-70, 28-85, 35-105, 70-210
Minolta: 28-80, 35-70, 28-100, 35-80, 28-105xi, 75-300
Sigma: 35-70, 28-135, 18-200, 70-300
Sony: 18-70, 55-200
m42: Zenit 135mm, Crestar 135mm, Helios 44m




Mortal je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 17.12.2010., 19:57   #3
medo
#erase startup-config
Moj komp
 
medo's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,624
Kupio sam ga neki dan.

To je standardni Realtek 1073 s 256MB fleša i 128MB RAMa. Na njemu se vrti BusyBox 1.1.3 na Linux Venusu 2.6.21 i DVDPlayer aplikacija. Ima BitTorrent, Sambu i sve što i drugi RTD1073 playeri, znači spor LAN i izvrsna dobro skalirana slika

Čita FAT32, NTFS i naravno etx2/etx3 sa USBa i sa harda. Ima HDMI-Auto mode. Drugi modovi se mogu ručno izabrati, a 1080@24p se može neovisno isključiti ukoliko TV ne podržava tu opciju. Moj Philips podržava i uredno radi u 1080@24p.

Boota se za 15-ak sekundi, reproducira sve što sam ubacio u njega, osim što preko mreže neće otvoriti neke filmove koje preko USBa ili harda reproducira OK? Titlovi rade, ima Central European Encoding, ali izgleda da kod reprodukcije MKV fajla neće učitati vanjske titlove več koristi samo one koji su u MKVu. I ne pamti koje titlove želite, već svaki puta kada pustite neki film morate ponovno enejblati titlove (ima direktna tipka na daljincu). Boja titla i font bi mogli biti bolji. Može se birati boja, veličina fonta, dizati gore-dolje i vremenski korigirati titl.

Daljinac je vrlo funkcionalan i ima puno direktnih tipki za dosta toga. Tipke bi mogle biti bolje, ali nisu loše. Reproducira Blu-Ray iz foldera. Ne prikazuje menije ni reklame, samo pusti film. Bez titlova, njih treba također uključiti svaki puta. Zna nastaviti tamo gdje se stalo s gledanjem.

Samba radi jednako sporo kao i na svim drugim RTD1073 playerima. Upload na prikačeni USB stick preko sambe ide neupotrebljivo sporo.

Ne kuži TrueHD. DTS-Master pušta samo DTS-Core (standardni DTS). Oba HT receivera koje imam doma su bez TrueHDa i DTS-Mastera, pa ne mogu potvrditi da li i zna preko HDMIa korektno ispucati van neki od tih formata.

Digitalni izlaz se mora izabrati HDMI (RAW, LPCM, LPCM multichannel) ili SPDIF (RAW, LPCM). Ne može istovremeno na oba.

Preko USBa se može spojiti eksterni USB optički drive kojeg zna koristiti.

Sve što se na njega priključi vidi se u Sambi na mreži. S WD Greenom 1TB troši 1.5W u stand-byu, 12.5W u radu, 13.5W dok vrti FullHD. U peakovima potegne do 20W kad se boota.

Mreža nema dovoljan bandwidth za reprodukciju Blu-Raya. USB je OK u 99% slučajeva za Blu-Ray ali u situacijama visokog bandwidtha zatrza. S internog harda sve radi kao podmazano.

BTW: Stvar se dosta grije s hardom unutra, iako je WD Green 1TB jedan od hladnijih diskova u radu

__________________
"It's not a bug, it's a feature!"
1N6pJsvusP7afu23qs1uBscK16wfcG7C8m

Zadnje izmijenjeno od: medo. 19.12.2010. u 17:20.
medo je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2011., 20:54   #4
hektordog
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 12
jel ima klasične stereo izlaze? Hvala
hektordog je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2011., 21:55   #5
medo
#erase startup-config
Moj komp
 
medo's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,624
Ima stereo L-R line out.

Update: sa 3.5" diskom unutra ova stvar se prilično grije! I teško se zatvori. Nisam to ranije primjetio jer mi je stajao otvoren neko vrijeme... gornji poklopac je metalni, ali cijelo kučište je plastično bez ventilatora. Problem je taj Realtek chip koji se dosta zagrije. Zalijepio sam mu s donje strane samoljepive gumene "noge" (14kn) da ima više zraka i s donje strane.

Unutra se može zašarafiti i 2.5" disk, pa sam stavio unutra stari 2.5" HDD iz laptopa. Sada je dosta hladniji i vuče samo 10W struje dok vrti film.
__________________
"It's not a bug, it's a feature!"
1N6pJsvusP7afu23qs1uBscK16wfcG7C8m
medo je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2011., 13:27   #6
hektordog
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 12
uzeo sam tu spravu i ne mogu spojit na komp, stalno trazi net user id i password.
Sta da upisem?
hektordog je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2011., 15:49   #7
medo
#erase startup-config
Moj komp
 
medo's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,624
u settinzima ugasi login control pa te neće ništa pitati.

ako se SA uređaja ne možeš spojiti NA komp, onda trebaš na kompu podesiti dozvole za sharing.
__________________
"It's not a bug, it's a feature!"
1N6pJsvusP7afu23qs1uBscK16wfcG7C8m

Zadnje izmijenjeno od: medo. 11.01.2011. u 16:47.
medo je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2011., 10:54   #8
fanATIk
NITKOV
Moj komp
 
fanATIk's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zagreb / Maksimir
Postovi: 3,663
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
...ali izgleda da kod reprodukcije MKV fajla neće učitati vanjske titlove več koristi samo one koji su u MKVu.
Ovo mi izgleda kao žešči fail.
__________________




Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Fortron Bluestorm II 500W
Kejs u izgradnji
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Canon CanoScan 4400F
Win 10




Unique case by fanATIk




Avatar BIG SIZE
fanATIk je online   Reply With Quote
Staro 12.01.2011., 12:56   #9
medo
#erase startup-config
Moj komp
 
medo's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,624
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ovo mi izgleda kao žešči fail.
tu se moram ispraviti. nisam odmah bio skužio čim sam ga kupio. učita ih, ali moraš stisnuti "subtitles" tipku na daljincu i uključiti. to primjerice izgleda ovako:

1: english
2: german
3: (srt)

prva dva su oni koji su u MKVu, treći je vanjski titl iz .srt fajla kojeg uvijek prikaze zadnjeg.
__________________
"It's not a bug, it's a feature!"
1N6pJsvusP7afu23qs1uBscK16wfcG7C8m
medo je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2011., 23:52   #10
SPLiFF
škafiškafnjak
 
SPLiFF's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Osijek
Postovi: 1,336
medo, kako radi reprodukcija mkv 720p i 1080p? Trzanja, titranja, neki problemi sa audio-video syncom? Kakvo je "premotavanje", odnosno ffw? Pretpostavljam da s divixom ne bi trebalo biti problema, ali kako se ponaša sa HD ripovima?

Šteta što nema Gbit LAN Ovako kad treba prebaciti neki BlueRay na interni disk može potrajati i sat vremena (ili više?)
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 13.01.2011., 10:37   #11
medo
#erase startup-config
Moj komp
 
medo's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,624
Reproducira strgani AVI bez indexa odmah čim stisneš play. reproducira i m2ts fajlove odmah dok mi na kompu i VLC i WMP prvo poskeniraju cijeli fajl. I sve odradi korektno. Jedino što kod takvih fajlova seek ne radi precizno. Primjerice kažeš mu da ode na 00:50:00, a on one 2-3min naprijed ili natrag No to je normalno kod strganog fajla bez indexa.

do sada sam imao samo jedan slučaj kad mi je strgani MKV uzrokovao da mi na pola filma titlovi odu naprijed, ali to se brzo riješi vremenskom korekcijom titla (tipka SUBTITLES na daljinskom)
__________________
"It's not a bug, it's a feature!"
1N6pJsvusP7afu23qs1uBscK16wfcG7C8m
medo je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2011., 12:57   #12
segregator
Propali Amigaš
Moj komp
 
segregator's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Nin
Postovi: 5,864
Sad dođe 579kn i definitivno je best buy s obzirom što sve ima ugrađeno
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2011., 14:26   #13
medo
#erase startup-config
Moj komp
 
medo's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,624
MKV i MP4 je do sada sve reproducirao OK. sve ide glatko bez ikakvih trzavica. 1080i reproducira bez ikakvih "zubića"

čak i .ts ide bez problema. dogodilo mi se par puta da neke stvari nije htio otvoriti ali nakon što bi ga ugasio i opet upalio sve je bilo ok. izgleda da nije napravljen da bude upaljen par dana neprekidno

daljinac baš živcira ponekad.
__________________
"It's not a bug, it's a feature!"
1N6pJsvusP7afu23qs1uBscK16wfcG7C8m
medo je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2011., 14:34   #14
segregator
Propali Amigaš
Moj komp
 
segregator's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Nin
Postovi: 5,864
Evo ga i na netu, tipična kineska (znači loša) podrška

http://www.esongdigital.com/pro_detail.asp?id=247#2
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2011., 19:27   #15
medo
#erase startup-config
Moj komp
 
medo's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,624
Ne bih rekao da je tipična kineska podrška.

Link na firmware im nije radio na stranici http://www.esongdigital.com/download.asp. U Vemilu su me uputili na servis od Tehnocentra koji je izgleda uvoznik. Tehnocentar je po mojem upitu kontaktirao proizvođača i idući dan link je popravljen!

Takvoj razini podrške se nisam nadao i ostao sam vrlo ugodno iznenađen.

Sad se firmware može skinuti s download stranice, evo i direktan link na firmware file. Meni je update uredno prošao. Procedura je sljedeća:

  • install.img fajl staviti na USB stick
  • staviti USB stick u player
  • otići u SETUP -> System -> System update -> System upgrade
Nakon toga sve radi sam. Player se reboota i nakon cca. dvije minute gledanja u progress bar i još jednog reboota, firmware je gore i glavni meni je na TVu.

Ja sam prezadovoljan ovim playerom i podrškom, pogotovo za tu cijenu!
__________________
"It's not a bug, it's a feature!"
1N6pJsvusP7afu23qs1uBscK16wfcG7C8m
medo je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2011., 00:26   #16
Full Throttle
Premium
Moj komp
 
Full Throttle's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: Zagorje
Postovi: 712
ovo je odlično! a reci kakva je ovdje fluidnost HD filma u odnosu na htpc playback?

na htpc-u mi radi sve ok, al HD sadržaj ko da ima manje frameova, tj. gubi se osjećaj stapanja frejmova i fluidnosti. čak sam i podesio sliku na 1920x1080 s 24Hz refresh rateom al niš se nije promjenilo.
Full Throttle je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2011., 00:29   #17
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp
 
Gabre's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2004
Lokacija: Canada, Toronto
Postovi: 9,884
jel ti se da da napraviš par screenshota meija, i kontrola reprodukcije filma?

kakva je kontrola aspect ratio-a, te da li ima mogućnosti podešavanja contrasta brightnessa.

ujedno, preko mreže radi dobro?
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2011., 07:24   #18
medo
#erase startup-config
Moj komp
 
medo's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,624
Evo vam link na manual, pa si pogledajte sve feature i screenshotove. Nema internet update iako to stoji u manualu, ali ima HDMI Multichannel LPCM što tamo ne stoji i još par sitnica.

Ponašanje na mreži sam ranije opisao u threadu.

Nema nikakvih trzavica. Prikaz 1080i (interlanced) je savršen bez ikakvih zubića i bez titranja horizontalnih linija, a fluidnost onakva kakva treba biti. Na HTPCu sam gubio sate i dane na kojekakve software i drivere, ali nikako to nisam mogao dobiti kako spada, dok ovdje sve radi out-of-the-box bez ikakve dodatne konfiguracije.

Jedan blu-ray rip mi uopće nije htio pustiti, a na jednom je zvuk bio u banani. Sve ostale je uredno otvorio. MKV je pustio sve do jednog bez greške, a do sad sam ih se nagledao prilično. Kao što sam ranije napomenuo, otvara i strgane AVI fajlove bez da rebuilda ikakav index - jednostavno ih pokrene.

Zavrtio sam HQV test i situacija je sljedeća: HD Noise nula bodova (ne skida šum), Jaggies test relativno prolazi jedino ako se izabere odgovarajući 1080i mode (na HDMI-Auto ne radi dobro) iako pri najmanjem kutu se vidi poneka "stepenica" na liniji, a film resolution loss test potpuno pada - vertikalni rubovi trepere ili ostavljaju tragove.
__________________
"It's not a bug, it's a feature!"
1N6pJsvusP7afu23qs1uBscK16wfcG7C8m

Zadnje izmijenjeno od: medo. 29.01.2011. u 11:35.
medo je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2011., 12:52   #19
feba
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2011
Lokacija: nedelišće
Postovi: 1
poštovani kolega medo molim te pomagaj
kupio sam ovo čudo prije tjedan dana a skoro isto toliko vremena proveo sam da ga upregnem u pogon ali ništa
stalno traži taj net user id i password iako mu u setupu stoji na off iako sam mu dao dozvole za sharing,što mu znači taj id i password nemam pojma
gdje bih točno u kompu u setinzima mora isključiti neznam
to bi bilo tek prvo od nekih dvadesetak pitanja koje me muče pa te lijepo molim pomozi mi
feba je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2011., 21:08   #20
hektordog
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 12
par pitanja:
-internet radio (probao sa 101) prekida
-youtube kad upalim, se zblesira i vrati na glavni izbornik
Jel to normalno?
Spojen je kablom na router
hektordog je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2011., 10:21   #21
medo
#erase startup-config
Moj komp
 
medo's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,624
@feba: podesi sharing na PCu

@hektordog: evo i ja probao, meni također pravi te probleme. ja ga ne koristim za ništa od toga, pa mi ne smeta....
__________________
"It's not a bug, it's a feature!"
1N6pJsvusP7afu23qs1uBscK16wfcG7C8m
medo je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2011., 22:13   #22
kreso7
Premium
Moj komp
 
kreso7's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Cakovec
Postovi: 179
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
@feba: podesi sharing na PCu
Moze malo pojasnjenje ovog? Jer sharing imam otprije podesen i radi sasvim normalno izmedju dva (Win7) racunala. Ali player i dalje trazi user/pass.

BTW. imam ravno 25cm visok HDD (3,5"). Poklopac se ne da zatvoriti jer je HDD previsok! Presmijesno. Ispod se previse grije, kuciste i hladjenje opcenito nije dobro izvedeno. I sucelje je preodvratno ruzno, skoro neupotrebljivo, a prijemnik za daljinski jako, jako slabo osjetljiv, treba bas direktno u player usmjeriti daljinski. Ali inace, za tu lovu, vrlo dobra stvarcica.

Nadopuna:
Preko UPNP-a vidi fajlove iz Windows librarya, mp3-ce pušta bez problema, ali kad naleti na video (valjda veće fajlove), sruši se jednostavno. Kao i sa YouTubeom. Ah...
Isplati se probati apdejtati firmware? Ne mogu naci ni koja je trenutna verzija...

Zadnje izmijenjeno od: kreso7. 12.07.2011. u 00:24.
kreso7 je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2011., 08:35   #23
vexxx
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 27
Citiraj:
Autor kreso7 Pregled postova
Isplati se probati apdejtati firmware? Ne mogu naci ni koja je trenutna verzija...
zadnja verzija:

http://www.esongdigital.com/software...1_20100518.rar
vexxx je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2011., 14:10   #24
LeonySize
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2011
Lokacija: Ivanic Grad
Postovi: 1
ja sam to cudo kupio prije par dana, i ne radi mi! jednostavno mi nepokazuje nikakvu sliku! probao ga spojiti preko AV kabla, nista! probao i preko HDMI kabla i ista stvar nema nikakve slike!! Dali netko zna u cemu je problem??? btw...nemogu ga spojiti ni na komp!!
LeonySize je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2011., 14:46   #25
kreso7
Premium
Moj komp
 
kreso7's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Cakovec
Postovi: 179
Citiraj:
Autor vexxx Pregled postova
Hvala, da, našao sam link u threadu, je li to novija verzija od onog ugrađenog? Ne vidim gdje bi mogao naći koja je trenutna gore...

Enivejs, mreža? Imaš koji savjet za rješavanje problema sa passwordom? Velim, među računalima je share dobro podešen, ali player traži login. UPNP streaming preko mreze iz librarya na Windowsima kuži fajlove, ali se ruši.
kreso7 je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2011., 14:57   #26
vexxx
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 27
Citiraj:
Autor LeonySize Pregled postova
ja sam to cudo kupio prije par dana, i ne radi mi! jednostavno mi nepokazuje nikakvu sliku! probao ga spojiti preko AV kabla, nista! probao i preko HDMI kabla i ista stvar nema nikakve slike!! Dali netko zna u cemu je problem??? btw...nemogu ga spojiti ni na komp!!
Pretpostavljam da je spajanje na PC moguće tek kad instaliraš TranscCode server sa cd koji si dobio u kutiji. Isprobaj na nekoj drugoj telki spojit uređaj. Ako ni tamo ne radi, reklamiraj

Citiraj:
Autor kreso7 Pregled postova
Hvala, da, našao sam link u threadu, je li to novija verzija od onog ugrađenog? Ne vidim gdje bi mogao naći koja je trenutna gore...

Enivejs, mreža? Imaš koji savjet za rješavanje problema sa passwordom? Velim, među računalima je share dobro podešen, ali player traži login. UPNP streaming preko mreze iz librarya na Windowsima kuži fajlove, ali se ruši.
To je zadnja verzija, tak da i ako imaš istu u playeru nakon instalacije se neće niš promjenit.
Imaš negdje pod settingsima opciju da te ne traži username i pass.

Ja imam problema sa .mkv i .srt, kad laodam film pod subtitles mi je OFF i nemogu to promjenit...
vexxx je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2011., 17:07   #27
kreso7
Premium
Moj komp
 
kreso7's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Cakovec
Postovi: 179
Citiraj:
Autor vexxx Pregled postova
Imaš negdje pod settingsima opciju da te ne traži username i pass.
Settingsima Media Playera? Login Control je off, ako to mislis.

Vidim racunalo u NET opciji playera, pod /WORKGROUP/IME_RACUNALA.
Ali kad probam ući u racunalo (cak ne shareani folder, nego bas racunalo na mrezi), traži Net User ID i Password.
Password protected sharing u Windowsima je iskljucen.
kreso7 je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2011., 17:10   #28
Zvone2772
interferometar
Moj komp
 
Zvone2772's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 750
Citiraj:
Autor kreso7 Pregled postova
Settingsima Media Playera? Login Control je off, ako to mislis.

Vidim racunalo u NET opciji playera, pod /WORKGROUP/IME_RACUNALA.
Ali kad probam ući u racunalo (cak ne shareani folder, nego bas racunalo na mrezi), traži Net User ID i Password.
Win7 na kompu?

Uraditi sljedeće:
Upaliti regedit (klikneš start button i utipkaš regedit...) i promijeniti:

Unutar MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Lsa\:
1. On the right side Double Click on everyoneincludesanonymous and in the window that pops up, change the value data from a 0 value to a 1
2. Double Click on NoLmHash and in the window that pops up, change the Value Data from a 1 value to a 0
3. LimitBlankPasswordUse promijeni na 1 ako je 0

Unutar MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanManServer\Parameters:

1. Double Click on restrictnullsessaccess and change the 1 value to a 0



I opet sam nešto zaboravio - restartaj PC

Zadnje izmijenjeno od: Zvone2772. 12.07.2011. u 17:17.
Zvone2772 je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2011., 17:26   #29
kreso7
Premium
Moj komp
 
kreso7's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Cakovec
Postovi: 179
Durr. Sada radi, puno hvala.
Cak fino radi streaming preko wireless mreze.

To je valjda to, ocito mi nitko drugi ne moze pomoci da uguram 3,5" disk unutra Jos uvijek mi je presmijesno kako je kuciste par mm prenisko da se zatvori. A UPNP se i dalje ruši.

edit:
eda, file copy ne radi, baca "stop" ikonu, ali mozda je do ownershipa / permissiona fajlova.

Zadnje izmijenjeno od: kreso7. 12.07.2011. u 17:36.
kreso7 je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2011., 08:26   #30
vexxx
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 27
ima ko problema sa .mkv filmovima i ubacivanjem vanjskih titlova?? Meni jedno stavno ne želi prikazat. Kod opcije subtitles stoji OFF i ne može se promjenit.
vexxx je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na