Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.04.2010., 22:31   #1
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Exclamation HTC Touch HD - osposobite mrtav uređaj

Ukoliko ste flashali uređaj i on ne daje nikakve znakove života i nemožete ga spojiti na kompjuter jer ga Windowsi ne prepoznaju, to znači da ste ga renderirali kao mrtvog ( neću ulaziti u detalje,no to jednostavno znači da je naočigled potpuno mrtav)..oznaka za to je "INVALID ID PROBLEM" . Postupak je OVDJE potvrđen da radi.

PRIPREMLJENA PROCEDURA ZA WINDOWS 7 !

1. Izvadite bateriju iz uređaja i izvadite SD Karticu

2. Na drugom uređaju koji prima vašu SD karticu iskopirajte RADIO i Windows ROM za uređaj.

3. PRVI KORAK je da PREIMENUJETE RADIO rom u "BLACIMG.nbh" (bez navodnika i pazite na velika slova!!). Zatim pritisnite power on tipku i držite tipku vol down dok ne uđete u boot meni..Radio ROM će vratiti korumpirane drivere uređaja natrag i moći ćete dići uređaj (ali bez ROM-a).Kada vidite na ekranu koji će se upaliti sam od sebe da piše 100% , izvadite bateriju i SD karticu.

4. DRUGI KORAK je da sada u drugom uređaju IZBRIŠETE BLACIMG.nbh fajl i preimenujete vaš Windows ROM fajl u BLACIMG.nbh

5. stavite SD Karticu u vaš mrtvi uređaj,stavite bateriju i zatim pritisnite power on tipku i držite tipku vol down dok ne uđete u boot meni.

6. ROM će se početi učitavati i imati ćete novi ROM u uređaju.

PROCEDURA NA KOMPJUTERU - VRIJEDI SAMO ZA WINDOWS 7 !!

1. PRVO potpuno izbrišite Sync device and files iz Mobile Device Centra i PAZITE da vam ne ostanu stari fajlovi i backup u kompjuteru !!

2. deinstalirajte Windows mobile centar i restartajte računalo

3. SADA STAVITE BATERIJU U MOBITEL....SPOJITE GA S USB-om U KOMPJUTER I PRITISNITE POWER ON TIPKU (UPALITE MOBITEL !)

4.nemojte ništa dirati, i pratite uputstva na ekranu mobitela...

5. kada vas Windows 7 zatraži drivere i kad prepozna uređaj, INSTALIRAJTE ponovno Windows device centar i on će sam "povući" nove drivere iz vašeg mobitela, ovisno koji ste RADIO stavili u njega...

kada ste sve sinhronizirali i instalirali, možete koristiti vaš oživljeni uređaj

nakon ovih procedura, još jednom preporučam korištenje "task29.exe" postupka i ponovno flashanje uređaja sa omiljenim ROM-om

naravno ! sve što radite...radite na vlastitu odgovornost..

INFO LINKOVI ZA UPOTREBU :

ROM

TASK 29

REFERENCA ZA HD TOUCH HD WIKI STRANICA (iliti Biblija HD)

HARD SPL ZA BLACKSTONE - DEKODIRANJE UREĐAJA

.SRETNO !!

Zadnje izmijenjeno od: tin.. 19.04.2010. u 17:48. Razlog: edit linkova
tin. je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglas Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge