|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
![]() Ukoliko ste flashali uređaj i on ne daje nikakve znakove života i nemožete ga spojiti na kompjuter jer ga Windowsi ne prepoznaju, to znači da ste ga renderirali kao mrtvog ( neću ulaziti u detalje,no to jednostavno znači da je naočigled potpuno mrtav)..oznaka za to je "INVALID ID PROBLEM" . Postupak je OVDJE potvrđen da radi. PRIPREMLJENA PROCEDURA ZA WINDOWS 7 ! 1. Izvadite bateriju iz uređaja i izvadite SD Karticu 2. Na drugom uređaju koji prima vašu SD karticu iskopirajte RADIO i Windows ROM za uređaj. 3. PRVI KORAK je da PREIMENUJETE RADIO rom u "BLACIMG.nbh" (bez navodnika i pazite na velika slova!!). Zatim pritisnite power on tipku i držite tipku vol down dok ne uđete u boot meni..Radio ROM će vratiti korumpirane drivere uređaja natrag i moći ćete dići uređaj (ali bez ROM-a).Kada vidite na ekranu koji će se upaliti sam od sebe da piše 100% , izvadite bateriju i SD karticu. 4. DRUGI KORAK je da sada u drugom uređaju IZBRIŠETE BLACIMG.nbh fajl i preimenujete vaš Windows ROM fajl u BLACIMG.nbh 5. stavite SD Karticu u vaš mrtvi uređaj,stavite bateriju i zatim pritisnite power on tipku i držite tipku vol down dok ne uđete u boot meni. 6. ROM će se početi učitavati i imati ćete novi ROM u uređaju. PROCEDURA NA KOMPJUTERU - VRIJEDI SAMO ZA WINDOWS 7 !! 1. PRVO potpuno izbrišite Sync device and files iz Mobile Device Centra i PAZITE da vam ne ostanu stari fajlovi i backup u kompjuteru !! 2. deinstalirajte Windows mobile centar i restartajte računalo 3. SADA STAVITE BATERIJU U MOBITEL....SPOJITE GA S USB-om U KOMPJUTER I PRITISNITE POWER ON TIPKU (UPALITE MOBITEL !) 4.nemojte ništa dirati, i pratite uputstva na ekranu mobitela... 5. kada vas Windows 7 zatraži drivere i kad prepozna uređaj, INSTALIRAJTE ponovno Windows device centar i on će sam "povući" nove drivere iz vašeg mobitela, ovisno koji ste RADIO stavili u njega... kada ste sve sinhronizirali i instalirali, možete koristiti vaš oživljeni uređaj ![]() nakon ovih procedura, još jednom preporučam korištenje "task29.exe" postupka i ponovno flashanje uređaja sa omiljenim ROM-om ![]() naravno ! sve što radite...radite na vlastitu odgovornost.. INFO LINKOVI ZA UPOTREBU : ROM TASK 29 REFERENCA ZA HD TOUCH HD WIKI STRANICA (iliti Biblija HD) HARD SPL ZA BLACKSTONE - DEKODIRANJE UREĐAJA .SRETNO !! ![]() Zadnje izmijenjeno od: tin.. 19.04.2010. u 17:48. Razlog: edit linkova |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|