|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Antec 300 i Biostar tpower p45 problem
Nakon što sam stavio ovu matičnu u kućište, primijetio sam po onom limiću otraga (koji ima otvore za mrežu zvuk, tipkovnicu, 4USB) da je matična previsoko! Jel moguće da su oni šarafi (standoffs na engleskom) na kojima stoji matična previsoki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() dvotakt@ nisam videl tvoj post, pa sam isto napisal, al ajd.... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
ja nisam od oka pogodil,neg sam sve skupa turpijal 9 srafa,tak da mi se to usjeklo u memoriju,al turpijal sam samo u cifteku,u aurori nisam nist moral(imam naime dve te biostarke tak da nije do ploce neg bas do srafa),tak da ovisi i koju visinu srafa imas,jer sam se osobno uvjeril da ih ima 2 visine |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Ponijet ću u servis taj standof možda imaju. Inače nemam matice uz antec 300. Pretpostavljam da ni netrebaju. A šarafi su grubi iznutra? To isto uredu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
donesi k meni u radionu,ja ti poturpijam te srafe za 3 minute kakve matice?kak mislis srafi grubi iznutra? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo poturpijao sam šarafe ali mi onda grafa slabo upada u slot! Tako da nakon dugog razmišljanja, mislim da je Antec 300 kriv. (iako kažu da su ti 6.5mm šarafi standard, možda je ploča ispod matične preblizu pa su onda i šarafi "preblizu" 2 jebena MILIMETRA) Ili to ili Biostar IO shield je krivo napravljen. (što sumnjam jer mi se čini da i drugi proizvođači imaju sličnu visinu IO shielda) Jel ima netko Antec 300? (ak je on kriv mislim zamijeniti za Antec solo) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|