|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Intel DG45ID problem
evo ploča legla, sve normala radi dobro međutoa ima jedan mali problem... dokle god je u sistemu avermedia pcie speedy tuner jednostavno se komp neće ni shutdown-at, ni standy-at. znači stisneš shutdown, vista svoje odradi i komp se kobajagi ugasi na 2ms (mjereno okom hehe) i automatski se upali, standby ista priča... ugasi diskove i da će krenut pogasit ventove i opet paljenje, vraća se na vistu. izvadim tuner van, sve radi kako je čika intel zamislio. komp je ugašen (ne na napajanju) i stavim tuner nutra... tadaaaaa... komp se upali automatski na guranje tunera u pcie. gugalm cijelo jutrno, pametniji nisam, isfrustriraniji jesam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
našao sam rješenje! htpc će bit stalno upaljen... idem rješavat druge probleme ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Isključi power up by PME i slične wake on... opcije u BIOS-u...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
probao 2 pcie x1 slota i x16, ista stvar. u biosu ima ravno 5 opcija za power management i ni jedna nema veze sa ovim problemom... štoviše skinuo sam zadnji bios i editirao ga sa intel-ovim alatom u nadi nekih skrivenih/naprednih opcija, međutim ništa. doduše stavio sam si custom logo na bios screen i onda skužio da se do početka loadanja viste ne vidi ništa preko hdmi-ja ![]() ma lol sve... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
ma imam doma oštrog psa koji spava stalno, tak da nemam brige ![]() pisao mejl intelu i avermedia-i, pa ćemo vidjet šta oni kažu na to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|