Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 20.04.2009., 12:00   #181
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 10,937
Alternativni fw i kako osposobit MaxTv

Ako ste poslušali savjet i spremili T-Com postavke ovo vam nije potrebno,
međutim ako ste bili brzopleti pa niste evo kako osposobiti MaxTv na alternativnom fw a bez T-Com postavki (tnx. T0mB1ll).

Kao i u prethodnim "rješenjima" koristite CLI preko Telnet - a
(za one koji neznaju o ćemu se radi: Telnet commands, start->run->cmd pa unutra tipkati)
Code:
(All commands entered are after the prompt “{admin}=>:” )

Log into the CLI interface – telnet 192.168.1.1
Username : administrator
Password : !M1PhoIAD2

2) List the atm interfaces.
{admin}=>:atm iflist
atm_Internet: dest : pvc_Internet
Retry : 10 QoS : default Encaps : llc Fcs : disabled Ulp : mac
Connection State : connected

3) Add a new ATM interface called TCOM_IPTV
{admin}=>:atm ifadd intf = TCOM_IPTV

4) Verify that the new ATM interface is added
{admin}=>:atm iflist
atm_Internet: dest : pvc_Internet
Retry : 10 QoS : default Encaps : llc Fcs : disabled Ulp : mac
Connection State : connected

TCOM_IPTV : dest : (none)
Retry : 10 QoS : default Encaps : llc Fcs : disabled Ulp : ip
Connection State : not-connected

5) Add a new phonebook entry for VPI=0 VCI=40
{admin}=>:atm phonebook add name=atm_pvc_0_40 addr=0.40

6) Verify that the new phonebook entry is added
{admin}=>:atm phonebook list
Name Use Address
pvc_Internet 1 0.33
atm_pvc_0_40 0 0.40

7) Configure the TCOM_IPTV ATM interface
{admin}=>:atm ifconfig intf=TCOM_IPTV dest=atm_pvc_0_40 encaps=llc ulp=mac
8) Attach and connect the ATM interface
{admin}=>:atm ifattach intf=TCOM_IPTV
9) Create a new bridge interface
{admin}=>:eth bridge ifadd intf=IPTV
10) Configure the bridge to TCOM_IPTV ensure multicast filter is disabled.
{admin}=>:eth bridge ifconfig intf=IPTV dest=TCOM_IPTV mcastfilter=disabled
11) Attach the bridge connection
{admin}=>:eth bridge ifattach intf=IPTV
12) Save the configuration to flash (default filename= user.ini)
{admin}=>:config save
filename = user.ini
{admin}=>
Moguće da IPTV tj. MaxTv odmah proradi ali bi bilo pametno napravit jedan Reboot uređaja.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2009., 17:34   #182
ShAd0w_dAnCeR
Premium
Moj komp
 
ShAd0w_dAnCeR's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Bjelovar
Postovi: 455
a ako ne koristim maxtv, a ocu thomsona preflashat na sluzbeni firmware, el mogu normalno ga konfigurirat preko njegovog sucelja?

takoder da li je istina da se thomsona moze preflashat tako da radi na optimu? [narucio sam wlan router+wlan stick od optime, ali za slucaj da dobijem nekog telseya il kaj ja znam kaj]
ShAd0w_dAnCeR je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 24.04.2009., 19:07   #183
thopok
Guest
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Splity
Postovi: 3,004
Citiraj:
takoder da li je istina da se thomsona moze preflashat tako da radi na optimu?
Thomson + optima???

Citiraj:
el mogu normalno ga konfigurirat preko njegovog sucelja?
A bar onoliko koliko to dopušta to sučelje.
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2009., 20:49   #184
opasnibilly
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3
zna li netko kako se ovom uređaju može pristupiti udaljeno?

npr kad sam imao Dlink onda sam upisao u browser ip od rutera... sad to ne pali. Tako sam mogao mjenjati postavke uređaja koji se nalazio kod mene u stanu gdje god ja bio. To mi je služilo da brzo forwardam port za remote desktop ili takve stvari...

Mora postojat način. malo je preglupo ako ovaj uređaj nema tu mogućnost..

Btw znam za Remote assistance ali to nije to. Remote assistance kad ukljucim onda se sam zgasi nakon nekog vremena.
opasnibilly je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2009., 21:02   #185
msvrtan
..
 
Datum registracije: Oct 2001
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,735
uf jesi siguran da bi to zelio?

mislim da se nemoze kod njega to nikako... naime to je zastita .. zamisli da se moze i da ti ljudi pokusavaju uci u ruter ... mislim da bi ih brzo prokleo..

stavi iza njega neki komp i spoji se na njega remote desktopom i tamo otvori browser i to napravi..
__________________
blog u beta testu
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2009., 21:06   #186
opasnibilly
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3
pa da to bih zelio... ionako postoji šifra.

na dlinku sam mogao i to sam obilato koristio
opasnibilly je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2009., 22:20   #187
thopok
Guest
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Splity
Postovi: 3,004
Pa ionako mu ISP pristupa.
Nije li upravo zato otvoren jedan?
Citiraj:
ionako postoji šifra
I ne samo to. Također postoji više vrsta korisnika, itd....
Daljnje podešavanje je vjerojatno moguće jedino CLI-om.

Zadnje izmijenjeno od: thopok. 12.07.2009. u 22:37.
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2009., 23:12   #188
opasnibilly
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3
sumnjam da mu T-com pristupa... danas sam ga upogonio a imam ga vec par mjeseci.

intalirao sam novi firmware. neznam čemu bi oni pristupali mojem ruteru. šta imaju prckat po nejmu? firmware se ioanko nije mjenjao od 2007.

no to nije bilo moje pitanje.. nastranu ISP i sigurnost i štajaznam šta. briga me za sigurnost jer šta mi ko može? ko prvo da me neko ide zajebavat treba saznat moj ip... onda mora nekak probit sifru od rutera i sta onda? moze mi se igrat s ruterom? lol. ak je nekom tak dosadno da mu se da tak nes radit i ako to ima nekog smisla dam mu i ip i sifru i nek odere!! :P

dakle. jel se može kako? mene zanima kak da ja to napravim...
mene čudi da to nisam našao, to više manje svi ruteri imaju
opasnibilly je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2009., 22:47   #189
thopok
Guest
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Splity
Postovi: 3,004
Citiraj:
sumnjam da mu T-com pristupa
neznam čemu bi oni pristupali mojem ruteru. šta imaju prckat po nejmu? firmware se ioanko nije mjenjao od 2007.
O tome bi se dalo raspravljat. Možda su ga prilagodili novom nijansom ljubičaste?
Citiraj:
intalirao sam novi firmware
To bi ih moglo spriječit…
Citiraj:
jel se može kako? mene zanima kak da ja to napravim...
Pa očito se može kad mu i oni pristupaju…Samo ga je sad teže podesit onako kako su ga i sami podesili…Tako da bi bilo dobro proučit njihove postavke…
Citiraj:
to više manje svi ruteri imaju
Pa valjda je ovaj poseban…
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2009., 23:37   #190
RedScorpio
Registered User
 
Datum registracije: Aug 2009
Lokacija: zagorje...
Postovi: 1
ovaj router sam dobil s max tv-om(onaj probni rok od 3mj), i nakon kaj smo ga odjavili, nismo vrnuli router(a i nije ko da su ga trazili )
e sad, net je normalno prek njega delal par dana i onda iz cista mira krepal(dok sam bil na moru... to mi starci rekli) i sad sam isel glet u cem je problem, i ispada da mi dns-i ne delaju (isel sam na onaj connectivity check) i to sljedeca dva: 195.29.149.197, 195.29.166.117
sad sam spojen prek drugog routera(koji nije wlan, i to je glavni prob) i nemrem pingati ove servere, ke to onda nikome ne delaju? jer sam bil i nasel gde je neko pital za nje i kao reklo se da su dobri

onda sam mislil promijeniti dns na opendns servere i to kak je ovde opisano(jer nisam nasel nigde na stranice od routera kak tam zmeniti dns-e....): http://forums.opendns.com/comments.p...&page=1#Item_2
i prvo mi se htel spojiti prek telneta, i sve sam to napravil, al kad sam se spojil na net, mi je uzel defaultne dns-e... i nakon toga se vise nisam mogel spojiti prek telneta (dal moram neke iskljuciti/ukljuciti da se mogu spojiti?)

pokusaval prek onog setup wizarda, al isto nije pomoglo, jer tam nemres upisivati dns adrese, i samo su dvije opcije, nakon cega se ni spajati na net vise nije htelo koristim isti username i pass, al mi je hitalo ili auth. failed ili disconected by the user, mislim wtf? a da mi bar nije 5min ranije to isto delalo

onda sam mislil promijeniti firmware, al to trebas cijeli net pretraziti da najdes linkove i to sam jos nasel neke UK operatore, pa nisam ni pokusaval.. e ima neko od vas link na firmware koji bi delal i kojeg bi se moglo podesiti da dela na t-comu? ili kak da podesim nove dns-e?

ponorel bum s ovim routerom... >_>
RedScorpio je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 21.08.2009., 00:42   #191
pinkskin
Premium
Moj komp
 
pinkskin's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Daruvar
Postovi: 1,387
Mislim da sam na jednoj temi, možda čak i ovoj dao linkove kako stavit novi firmware, pa malo prosurfaj
__________________

pinkskin je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2009., 09:25   #192
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 10,937
Manualni unos DNS servera

Poznato je da automatikom dodjeljeni / prepoznati DNS - ovi kod T-Coma ne rade uvjek i najbolje. Rješenje je odabrati korištenje manualno unesenih. Također je poznato da takva podešavanja (ako su i podržana) kroz web konfig ne rade zbog ogranićenja u T-Com custom fw za ovaj uređaj. Koje DNS servere ćete koristit ovisi o vama, u ovom vodiču ću koristit stari (koji još radi) od T-Coma i OpenDNS. Više DNS by ISP.

Kao i u prethodnim "rješenjima" koristite CLI preko Telnet - a
(za one koji neznaju o ćemu se radi: Telnet commands, start->run->cmd pa unutra tipkati)
Code:
(All commands entered are after the prompt “{admin}=>:” )

Log into the CLI interface – telnet 192.168.1.1

Username : administrator
Password : !M1PhoIAD2
Prvo moramo saznati ime Interface - a:
Code:
{Administrator} :dns server route list
Dobit ćete slično ovom:
Code:
DNS Server       Source            Domain            Metric       Intf     State
195.109.122.104   *                                    10       Internet     UP 
195.109.61.66     *                                    10       Internet     UP
U ovom primjeru ime koje tražimo je Internet. Slijedi niz komandi kojima ćemo brisati postojeće, unjeti nove:
Code:
dns server route flush
dns server debug clear
dns server route add dns=195.29.150.3 metric=1 intf=Internet
dns server route add dns=208.67.222.222 metric=1 intf=Internet
Za provjeru dali ste dobro unjeli:
Code:
{Administrator} :dns server route list
Rezultat bi trebao biti:
Code:
DNS Server       Source            Domain            Metric       Intf     State
195.29.150.3       *                                    1       Internet     UP 
208.67.222.222     *                                    1       Internet     UP
Preostaje vam snimanje postavki i izlaz iz Telnet programa:
Code:
saveall
exit
Sada slijedi test otvaranjem raznih web stranica kombinirajući one koje rade i one koje su vam prije pravile "probleme".

Nikky
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2009., 10:19   #193
skare
Premium
 
skare's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 129
imam thomsona 780 I WL. koristim carnet duo uslugu. je li se može postaviti u router mode. može li mi netko dati link sa objašnjenjem. pročitao sam ovih 7 stranica, ali ima raznih providera. nisam našao nikog sa carnet duo. ja se spajam preko PPPOE konkecije koju sam kreirao u network connections.
uopće ne mogu ući u postavke routera sa 192.168.1.X. je li to zato što je u bridge modeu?
__________________

i7 3520M, 2.9GHz @0.841v
1x4GB Micron ddr3,1x4GB Hynix ddr3 1600 MHz,
Samsung SSD 840 Pro 256 Gb, nVIDIA Quadro K1000M 2048MB, 15,6"[/QUOTE]
skare je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2009., 11:22   #194
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 23,430
Baci oko na temu o Iskon.Duo usluzi. Tamo se i o tome raspravljalo. btw, u Iskonove uređaje se ulazi sa 192.168.100.1
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je online   Reply With Quote
Staro 02.09.2009., 15:18   #195
skare
Premium
 
skare's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 129
hvala! stalno zaboravim, ali ne mogu ući svejedno.
__________________

i7 3520M, 2.9GHz @0.841v
1x4GB Micron ddr3,1x4GB Hynix ddr3 1600 MHz,
Samsung SSD 840 Pro 256 Gb, nVIDIA Quadro K1000M 2048MB, 15,6"[/QUOTE]
skare je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2009., 10:32   #196
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 10,937
Citiraj:
Autor skare Pregled postova
uopće ne mogu ući u postavke routera sa 192.168.1.X. je li to zato što je u bridge modeu?
Ne, zato jer mu je vjerojatno druga IP adresa. Postavi mrežne postavke na Automatic, sačekaj malo, otvori CMD, upiši ipconfig /all, pronađi mrežnu u izlistanom i pod Gateway je IP adresa routera.

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Baci oko na temu o Iskon.Duo usluzi. Tamo se i o tome raspravljalo. btw, u Iskonove uređaje se ulazi sa 192.168.100.1
Iskon je imao neke serije routera i na 192.168.5.1 koliko se sjećam.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2009., 12:20   #197
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 23,430
Sam sam se sjetio da se i taj IP koristi. Imam stari (skoro 3g.) Thompson i otvaram ga sa 192.168.100.1.
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je online   Reply With Quote
Staro 03.09.2009., 14:22   #198
skare
Premium
 
skare's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 129
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Ne, zato jer mu je vjerojatno druga IP adresa. Postavi mrežne postavke na Automatic, sačekaj malo, otvori CMD, upiši ipconfig /all, pronađi mrežnu u izlistanom i pod Gateway je IP adresa routera.

Iskon je imao neke serije routera i na 192.168.5.1 koliko se sjećam.
da u pravu si, ide sa 5. ali svejedno ne mogu ništa napraviti jer carnet ne omogućava postavke u router mode-u. tako da sam osuđen na PPPOE konekciju.
hvala na odgovoru!
__________________

i7 3520M, 2.9GHz @0.841v
1x4GB Micron ddr3,1x4GB Hynix ddr3 1600 MHz,
Samsung SSD 840 Pro 256 Gb, nVIDIA Quadro K1000M 2048MB, 15,6"[/QUOTE]
skare je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2009., 15:54   #199
thopok
Guest
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Splity
Postovi: 3,004
Pa nije se ništa novo otkrilo.
Citiraj:
Autor vinja Pregled postova
Bubba, vidis, problem je kad sa Iskon.DUO predjes na DUO.Carnet. Tada gubis router mod, ostaje ti bridge, i moras ostvarivat pppoe konekciju - to je jedini nacin. I to, iako iskon tvrdi drukcije, mozes istovremeno ostvarit samo jednu konekciju. I u mene je Thompson 780 - i sad sam uzeo wireless router (158kn u kvarka TP Link WR340G - radi savrseno) - da mi se radi pppoe i da se moja 3 kompa mogu spajati na net (bez da jedan glumi server).

@Gabre - evo kako vidis, mozes...samo ti treba wireless router (ja kupio ovaj gore u Kvarka, i sve radi glatko)
ali su neki isto tako prijavili da takvo ograničenje ne postoji kod SX763.
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2009., 13:19   #200
cuks
jedan i jedini :D
Moj komp
 
cuks's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: zagreb
Postovi: 1,665
zna netko dal se moze kako podesit ovog thomsona da se sam automatski reboot-a svaki dan u neko odredeno vrijeme?

ta opcija dolazi sa novim simensovim ruterima pa reko ako netko zna caku za ovog nebi bilo na odmet
cuks je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2009., 20:58   #201
vranjba
Premium
Moj komp
 
vranjba's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2009
Lokacija: Osijek
Postovi: 508
Citiraj:
Autor mali david Pregled postova
Ima nekoliko rješenja, a najjednostavnije je ako se max-tv ne koristi, onda se može ići na ponovnu konfiguraciju (setup) i odabrati nešto kao single pay (ima još onaj duo i triple - tako nešto)
Nakon te konfiguracije trebala bi sva 4 porta biti za lan.

Drugo rješenje, koje ni sam nisam probao, je preko telneta. Skine se neki telnet program, recimo Putty i mora se imati administratorski account (user name i password) Uđe se u router sa tim accountom, ukuca menu i dalje se snalazite. Tu ima SVE opcije koje postoje na tom routeru, a kojih nema u 99% firmware-a...

Dakle, onako jednostavno kao na D-linku nema, ali je moguće...
jel može netko pojasnit malo ovo za korištenje 3 ili 4 ulaza na net bez flashanja, kako se dolazi do toga, dali se ulazi sa asministrator ili user
vranjba je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2009., 12:00   #202
zoxter
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: Pazin
Postovi: 1
pozdrav....imam problema sa konekcijom na net prek dotičnog routera. Komp mi se uspije spojit na sam router, međutim ne može se spojit na njega, kaže mi da da je "limited or no conectivity". Koristim d-linkov usb adapter za spajanje na router, i on ima neki wizard da se spojim na router, pita me wep zaštitu, ukucam je i kaže da mi bim sad trebao bit spojen na router..međutim nije :/ takodjer ne mogu se spojit na sam router prek njegove ip adrese prek ie!
ima li tko ideju kaj krvio radim i šta da napravim?!!
zoxter je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2009., 13:20   #203
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 10,937
Prvo pretresi komp da nema virusa/ crviiju i ine gamadi jer se oni vole igrati mrežnim postavkama,
pročitaj smjernice i preporuke u ADSL Bibliji,
prvo osposobi mrežnu konekciju (Lan) PC <> Router,
a onda pređi na bežičnu,
koristi fiksne IP adrese.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2009., 15:46   #204
DraŽ
Premium
Moj komp
 
DraŽ's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Petrinja
Postovi: 815
ja sam sve iz prve uspio.

U IE upišeš 192.168.1.1. i dođeš u postavke routera, sve sam postavio, conectao se na net i dobio sam vezu na lapu tj. mogu ići na net preko wlan-a, a onaj cd/dvd od d-linka mi je nešto srao kod instaliranja, pa sam to riješio tako da windowsi sami nađu drivere na tom dvd-u. I čim se instaliralo dobio sam vezu na net.

Prema ispisu spajanja vidim da mi se barem 1-2 puta na dan disconecta s interneta tj. pukne veza, a upload je mizerno mali.

Nokia XM5800 nekada zna kada se poveže na router, resetirat ga.Vidim da i drugi imaju problema s tim routerom + nokia xm5800, ali meni se tek jedanput dogodilo.

Onaj cd od t-coma nisam ni dobio, samo neki od routera od kojeg ništ koristi.
__________________
DraŽ je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2009., 13:41   #205
Medek
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: varaždin
Postovi: 2
Pozdrav,

nadam se da sam našao pravo mjesto za sljedeće pitanje:

Imam Thomson st780i od t-coma koji mi već jedno vrijeme ne radi, naime, svijetli mi power lampica konstantno crveno, te se baš ništa drugo ne dešava što god uključio otraga. Probao i reset, ali niš se ne događa.

Jel to znak da se skroz pokvario ili neka software grška?? KAko da ispitam radi li uopće ?
Medek je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2009., 14:34   #206
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 23,430
Zovi službu za korisnike i objasni im prroblem. Oni ga daljinski mogu iskontrolirati i resetirati. Moja pretpostavka je da je riknuo.
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je online   Reply With Quote
Staro 15.10.2009., 15:12   #207
thopok
Guest
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Splity
Postovi: 3,004
S takvim uređajem ne mogu oni išta učinit…
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2009., 15:19   #208
Medek
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: varaždin
Postovi: 2
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Zovi službu za korisnike i objasni im prroblem. Oni ga daljinski mogu iskontrolirati i resetirati. Moja pretpostavka je da je riknuo.
Ma problemi s ovim uređajem od samog početka. Sad nakon neznam kojeg pokušaja resetiranja svijetli mi power narančasto i žmirka ethernet zeleno. Uglavnom, komp ga nikako ne prepoznaje.
Medek je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2009., 21:38   #209
DudeQ
Registered User
 
DudeQ's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: The Netherlands
Postovi: 3
Pozdrav, Postoji li mogucnost da netko zna za administratorski username & pass koji je u ST780WL eventualno mozda ujezdio novim remote updatom od strane t-com? Posto ovaj --> administrator / !M1PhoIAD2, ocito ne radi, a samo obicnim 'user'-skim se naravno nemre nis zeljeno i potrebno napraviti. Unaprijed zahvaljujem na trudu a akoBogda i trazenom odgovoru.
DudeQ je offline   Reply With Quote
Staro 03.12.2009., 09:04   #210
Renci
Premium
 
Renci's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2004
Lokacija: Križevci
Postovi: 838
Citiraj:
Autor Jole911 Pregled postova
Evo kome treba FW od T-coma 3Play IPTV radi
FW-Thomson byT-COM

Sretno
Molio bih ponovni upload GK firmwarea ili link gdje da ga skinem...
Nemogu ga nigdje naci, hvala.
__________________

Intel C2D E6750 @ 3400MHz (AC Freezer 7 Pro)
Asus P5K Premium
2 x 1GB OCZ Platinum XTC @ 1100MHz
XFX 8800GT Alpha Dog Edition 512DDR3
2 x WD 1GB
Enermax Liberty 400W (modular)
Cooler Master Centurion 5 (Black Edition)
Zalman Fan Controller ZM-MFC1 Plus
DVD-RW, CardReader
Samsung SyncMaster 2032BW
Logitech G9 + G11
Renci je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na



(c) 1999-2007 :: PC Ekspert Team :: Sva prava pridrzana. ISSN 1334-2940
Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.