|
![]() |
#2101 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Evo sad nude 60€ poklon bon u znak isprike. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2105 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Zadnje izmijenjeno od: LeskiRM. 09.01.2023. u 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Za deterdžente navode cijenu jednog pranja, a to je kod deterdženata korisniji podatak. Lidl u trgovinama isto tako navodi, ako se dobro sjećam. Za (mokru) hranu za mačke su prije navodili cijenu po vrećici, a sada navode cijenu po kilogramu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
Premium
|
Cijena po pranju je relativan podatak jer svatko dozira drugacije. Jedini ispravan podatak je cijena za l,Kg,Kom… Mislim artikli su offtopic ali vodim se tim da ovi u Mallu nisu sveci. Predlažem svima da prate taj podatak jer dosta trgovina nas mulja da je veće pakiranje isplativije a nije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
Premium
|
Pa nije relativan, to je standardizirano. Na ambalaži se navodi koliko pranja se može dobiti od kupljenog pakiranja uz preporučeno doziranje i srednje-tvrdu vodu i svi proizvođači moraju tako navoditi. Upravo zato je je usporediv i korisniji podatak od toga koliko neki prašak košta po kilogramu. Slično kao kod omekšivača, neki na litru imaju 30 pranja, neki 90, ovisno o koncentraciji, zato je korisnije znati koliko te košta jedno "nazivno" pranje nekim deterdžentom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2110 |
Premium
|
Pa IMAJU iskazanu cijenu po kilogramu/litri, osim za deterdžente gdje je drugačije iskazana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2111 | |
Premium
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: LeskiRM. 09.01.2023. u 21:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2113 | |
Premium
|
Citiraj:
22,56 € (169,98 Kn) 0,02 €/g (0,15 Kn/g) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2114 | |
Premium
|
Citiraj:
Jedinica mjere mora biti iskazana u kilogramu, komadu, litri… ovdje je iskazana u gramima ne bi li se kupca potaklo da je to jeftino. Tko kupuje 1g ičega? I za taj proizvod uopče ne moraju pisati jedinicu mjere jer je samo pakiranje od 1kg, moraju pisati ako pakiranje ima više ili manje od 1kg kako bi kupac onda znao točno koliko košta 1kg ili 1l nečega. Već sam naveo primjer, 1l kole ne mora imati cijenu za litru ali boca od 2l mora imati iskazanu cijenu za 1l |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 09.01.2023. u 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel to još traje? Koja je faza? Su lovu ikad vratili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2126 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Meni vratili lovu nakon mjesec i pol, ali još uvijek traje, trenutno smo ih većina prijavili inspekciji prije par tjedana, neki i prije pa čekamo. 15.11.2022. prijavio sam inspekciji Sanctu Domenicu za neke gluposti i nitko tu prijavu još nije ni pipnuo tako da ne očekujem da će se ovo s Mall-om tako skoro riješiti, a i euro je uveden pa sigurno imaju milijardu prijava.
![]() |
#2127 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
I meni ništa od laptopa, nude kupon od 20 posto na neki random Dobivate li sada vi svakih 5min neki newsletter, koji ne odlazi u promocije nego u Primarnu poštu pa mi stalno zvoni notifikacija?
![]() |
Uređivanje | |
|
|