|
![]() |
#11911 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Po meni je ovo cisti softver jer nije uvijek prisutno. A i neke stvari sa kojima sam se susretao dok smo radili ROMove nazad u dane mi vuku na softver. No bumo vidli kazu slijepci ![]() Tako da cekam update sta su rekli krajem ovog mjeseca pa cemo testirat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11912 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Poznavajući Samsung, updateom će riješit taj problem, no sjebati nešto drugo. Onda će ekipa bit sretna šta više nema banana-blura, no odjednom će im se pojaviti microstuttering kojeg prije nisu imali, ili će iz nepoznatih razloga SoT pasti sa 8h na 6h ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11913 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11917 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Gledam malo taj A54 što su danas predstavili. Osim ove nebulozne cijene, par sitnica iskače. Širina od 76,7 mm i težina 202g, a ekran 6,4", što je 1,6mm šire od A52s koji ima 6,5" ekran (189g). S obzirom da je plastično kućište nekako sam mišljenja da je ova dodatna težina zbog hlađenja. Vjerojatno se Exy 1380 dosta grije, samo nagađam... ![]() Usporedba s SD778G https://nanoreview.net/en/soc-compar...dragon-778g-5g |
![]() |
![]() |
Gledam malo taj A54 što su danas predstavili. Osim ove nebulozne cijene, par sitnica iskače.
Širina od 76,7 mm i težina 202g, a ekran 6,4", što je 1,6mm šire od A52s koji ima 6,5" ekran (189g). S obzirom da je plastično kućište nekako sam mišljenja da je ova dodatna težina zbog hlađenja. Vjerojatno se Exy 1380 dosta grije, samo nagađam... ![]() Usporedba s SD778G https://nanoreview.net/en/soc-compar...dragon-778g-5g |
![]() |
#11920 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Btw cijene na njuskalu pocele padati i to dobrano. Gledao sam prije par dana, s23+ je bio 7.5k, gledam danas 6.7k.....jeeej smijesi mi se i prije nego sam ocekivao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11921 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11922 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#11923 |
Premium
|
Ne, jok, cekat cu jos do 2358 godine pa mozda izadje mob bez mana i gresaka hahaha. Vec sam gore napisao, ako je hardverski ide novi mob u sljedece 2 godine, ako nije rijesit ce patch tako da me zaboli. Meni nema boljeg moba za te pare. A koliko sam opcenito zadovoljan zmazungom govori i cinjenica da nakon vise od 4 i pol godine s9 veselo radi sa jednim dnevno punjenjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11924 | ||
Registered User
Datum registracije: Feb 2021
|
Opet Exynos smeće na naslovnicama. Multiple Internet to Baseband Remote Code Execution Vulnerabilities in Exynos Modems. Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11925 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Tesko da ce priznati hw gresku i raditi zamjene. Ako i je hw problem mazat ce kupcima oci sw peglanjem dok se to ne zaboravi. Stvarno steta posto je to jedini mob normalnih dimenzija sa ok procesorom. Za pretpostviti je da ce Samsung opet utrpati svoj Exy u nadolazece modele i da to vise nece biti to. Zadnje izmijenjeno od: robee. 17.03.2023. u 15:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11926 |
Premium
|
Ok, onda se pomirimo s činjenjcom da je ova serija jednostavno smeće. No spreman sam vam izaci u susret i pomoci da se rijesite tog smeca. Nudim vam 15 eura za s23+ a cak sam spreman ponuditi 20 eura za ultru, pa evo da vam pomognem da se rijesite tog poluproizvoda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11927 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2020
|
Kakav fensi kakvo što pa Xiaomi je taj koji je jako digao cijene i sad se furaju na premium brand. Činjenica je da oni imaju najviše problema sa bugovima, imaju sranje od kamera softa, trpaju često i jeftinije komponente pa imamo i hardverskih problemana na nekim modelima a i baterije im brže degradiraju što je bar moje iskustvo (a i ne samo moje). Sve navedeno. A imao sam Mi8, Mi9, Mi10, i cijeli sijaset onih midrangera. Čak štoviše uvozio ih iz Kine dok ekipa nikad nije čula za to. Ajmo malo biti objektivni. Samsung sigurno nije bez mana ali je svemirski brod za Žaomi. BTW, Huawei je bio dosta bolji od Xiaomija ali znamo kako je nažalost završio van Kine zbog otkazivanja googlea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11928 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Ljudi, ima li tko preporuku za dobar servis za Samsung u Zg? Ženi je otišao konektor punjenja na S10+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11931 |
Premium
Datum registracije: Aug 2021
|
Na hrpi primjera mi slike sa A54 izgledaju bolje od onih sa S23. Meni osobno je to strašno i pitam se zašto bi kupio s23? Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#11933 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne znam gdje si ti vidio, ovo što sam ja gledao baš i nije. Za instagram i slično možda da, ali za ostalo, privatno, baš i ne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11934 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2020
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11935 |
Premium
|
Realno na mobu igricu nisam odigrao sto godina. Mob koristim za fotkanje (razvijem nekoliko foto bookova godišnje) citanje foruma, bankarenje, netflix, hbo. Kamera mi je, uz bateriju najvažnija stvar. Sve ostalo mogu i mid range mobiteli. Još kad dodam uvjet da mob mora biti kompaktan, ostaje mi par modela 😁 Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#11936 | |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
E sad druga stvar je što mobitele od 6 inča zovem(o) "kompaktni". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11937 | |
Premium
|
Citiraj:
Zenfone 9 je ok, ali nisam ga uspio vidjeti uživo. Pixel 7 je za sada favorit. Xiaomi 13 je ok ali još uvijek skup. Iphone 13 sam imao do prije 2 dana i ne hvala. Nije to za mene. 😁 Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11938 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni je Zenfone bio izbor paralelno do Pixela, ozbiljno sam bio zagrijan za njega, ne sjecam se da mi je icime izgledao kao los fon. Ali cijena mu nije isla u prilog. I onda sam malo dublje proucavao kameru i ispala je samo okeish (low light moving subjects issues, klasika). U usporedbi s Pixelom se ipak osjeti razlika, kazu drugi. I dalje me zanima taj Asus iz prve ruke, malo me podsjetio na S10e - mocni mali fon kakvih danas bas i nema. Pixel 7 nije bas neki kompakt, bit cu ti iskren. Neznatno je manji od Note 9 i isto su teski. Note 9 djeluje veci zbog ostrijih kuteva, Pixel se malo bolje stopi u ruci.
![]() |
![]() |
#11939 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Nema Zenfone 9 bežično punjenje, meni je to bila mana. Ako se dobro sjećam xlr, Markežov blind test je pobjedio taj mobitel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11940 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ove godine je Pixel 6a napravio show ![]() Sad gledam, Zenfone 9 je bio treci. Daaa, nema bezicno punjenje, tako je. To je cak bio kompromis kojeg sam bio voljan napraviti - a koristim bezicno punjenje u 98% slucajeva ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|