|
![]() |
#91 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nemam pojma, ali mi nemamo što s time napraviti - meni je to bio par puta izbacio, kao i da se trenutno ne mogu logirati na forum. Ugasio aplikaciju, upalio i sve 5. Ako nemaš previše foruma logirano - probaj napraviti clear TT u aplikacijama, da mu očistiš cache i ostale podatke, možda to upali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Već sam je jednom deinstalirao i nije bilo pomoći, kao ni sada sa brisanjem cache-a i ostalih podataka. Za dodatnu provjeru sam se ručno ulogirao preko kompa i tu sve normalno radi. Probat ću sutra ili kasnije opet. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#94 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Evo ušao preko defaultnog browsera na tabletu ali tapatalk odbija suradnju. EDIT1: Riješeno, problem je bio u swiftkey tipkovnici / aplikaciji. EDIT2: Problem je bio u gotovo neprimjetnom razmaku koji mi je stavio Swiftkey nakon "}". Skužio kod logiranja na drugi forum. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 05.01.2014. u 19:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mozes ih iskljuciti. Vec sam to obavio ![]()
![]() |
#99 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Zbilja je čudan TT u zadnje vrijeme. Već tri dana ne dobivam nikakve notifikacije , pretplaćene teme itd. Nego moram ulaziti u sam forum i već vidim novosti. Na druge forume uredno stiže notifikacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#103 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Mamutarka je ajfonovac, ne vrijedi to verzija od androida. ![]() Mene isto muči 6.5.0 pro jer ne primam obavijesti od pceksperta. Preko tapatalka trebać ići direktno na PCE i uredno rade postovi - puno propuštam bez obzira da li sam pretplatio temu, odgovore itd.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Nema alternative Tapatalku. Androidaši mogu probat Forum Talker |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Imam cudan bug, tapatalk 6.5.6. na androidu 7.0. Ne vidim trznicu kad odem pod forums ni postove s nje u feedu. Dogada se svako toliko. Nekad vidim a nekad ne, a nisam detaljno proucavao uzorak kada se dogodi da je ne vidim. Je li itko od vas primjetio da mu se dogada isto? Sent from my LG-M250 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Fresh Juice
|
Mali bump vezan za Tapatalk. Jel dobio još tko obavijest da mu ističe VIP status i da mora preć na mjesečnu pretplatu? Kupio sam Tapatalk odmah u startu (prije 10 god kad je krenuo s plaćanjem) i tad je bilo lifetime kao. Čini se da ipak nije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
gladan sam
Datum registracije: Mar 2013
|
još uvijek koristim staru verziju 6.5.0. s novijima su mi totalno izmijenili UI i nije mi to nikako svidjelo. ovu koristim već godinama i super sam zadovoljan. Zadnje izmijenjeno od: devaa. 23.03.2022. u 09:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
49%winner
|
Kod mene je zadnjih 5+ godina u opticaju samo v6.5.6 (valjda zadnja dobra verzija za android), jos k tome na XDA ima b&w verzija pa se crna tema lepo slaze s amoledom.
![]() |
![]() |
#117 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja koristim 8.8.11 b&w edition. Nego, vas dva koji koristite jos starije verzije. .. 😄 Jel vam push uredno dolazi? Sto je s prikazom slika unutar tema, jel ih mozete otvoriti? Meni se desava da pojedine slike i linkove ne mogu otvoriti kad idu kroz tapatalk aplikaciju. U tom slucaju moram otvoriti web view da bih pogledao sliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Najveći problem na TT mi je kada netko stavi sliku, pa kada odaberem da pogledam original veličinu često ne radi jer ide redirect preko tapatal servera koji više ne rade nego rade. Push poruke kasne, ali ajde, ne dira ne puno. Osvježavanje nepročitanih tema isto radi pa malo neradi pa radi. TT 8.8.11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
49%winner
|
Push ne znam sto je ![]() Direktni linkovi na sliku prikazuju sliku u tapatalku u punoj rezoluciji. Ostali http linkovi se redirectaju preko viglinka i nisam primjetio probleme. Unread tab uredno refresha i prikazuje neprocitane teme. Ima bagova na koje sam se naviknuo i sad su mi featureovi ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ok, iskustva su dakle vise manje ista kao i moja. Sad mi je lakse😆 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas