|
![]() |
#541 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
K: 7950GX2, 8800 Ultra, GTX295 Zadnje izmijenjeno od: fran123456. 17.03.2023. u 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#542 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Zapravo nisam ni postavio cijeli tlocrt ovdje jer nisam htio odvlačiti pažnju od boravka koji mi je problematičan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Premium
|
Nikad nisam bio u svjetlijem stanu, s obje strane imam 3 dvokrilna prozora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Premija
|
![]() |
#547 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Voljan sam ti stručno pomoći oko ovoga ali daj malo ovo bolje iskotiraj i okini koju fotografiju unutra. Također, označi mi položaj odvodnje kuhinje. Ako dobro razumijem, trenutna dužina prostora u koju namjeravaš staviti kuhinju i sjedenje je cca360+160= 520? To ti je premalo za dvostranu kuhinju + sjedenje + TV. Kuhinjski element ti je 60. Između moraš imati MINIMALNO 90 (standard je 110-120), zatim druga strana kuhinjskih elemenata 60. Znači dvostrana kuhinja ti zauzima minimalno 210 cm tj od kuhinje do zida na kojem planiraš tv je 310cm. To je premalo za normalno sjedenje i TV čak i ako sjedenje nasloniš na kuhinju, što je po meni besmisleno. Ako je taj "otok" zamišljen da bude stol za blagovanje onda imaš još veći problem jer onda između njega i sjedenja moraš opet imati minimalno 80-90 cm do sjedenja što znači da su ti leđa sofe sad udaljena 220cm od zida na kojem je TV. Realna udaljenost očiju do TV-a u tom slučaju je ispod 200cm. Daj bar neku kotu u suprotnom smjeru da vidimo može li se dubina kako iskoristiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 | |
Debeli gad
|
Citiraj:
Tada bi donji prostor u cijeloj svojoj dužini ostao za blagovanje i sjedenje i to se može dobro iskoristiti. Ljudi imaju fiksacije kako oni žele nekakve otoke/šankove u prostorima u kojima takva rješenja nemaju smisla. Ovo se može složiti jednostavno a opet prostrano i funkcionalno ili zakomplicirati i uništiti prostor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Premium
|
Hvala svima. @skitnica, sutra sam u tom stanu, fotkam sve i napravim novi, konkretniji, tloct. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Debeli gad
|
Ajde molim te kad to napraviš pošalji mi privatnu poruku da se mogu vratiti u temu jer ne bi volio zaboraviti a glava mi je na sto mjesta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Pitanje. Preporuka firme, ili nekoga u fušu ko to radi. Treba mi staklena stijena, ići će u kuhinju između elemenata gornjih i donjih na zid. Na staklu bi trebale biti otisnute stare fotografije koje smo pripremili. U cijenu uračunati i prijevoz i ugradnju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#554 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
NITKOV
|
Radijatori su dolje lijevo i dolje desno. Iznad ovog dolje lijevo je ploca šanka, a kutna je malo odmaknuta od prozora i radijatora. Generalno, ti radijatori su ugašeni cijelo vrijeme, stan griju samo one debele cijevi grijanja koje nastavljaju dalje u druge stanove. Stolarija je odlična, okruzeni sa svih strana drugim stanovima. Da smo na vrhu ili ćošku zgrade, sumnjam da bi nam uspjelo. Ako je vani baš gadan minus, upalimo radijator. Račun za grijanje smiješan.
![]() |
#556 |
Premium
|
Pa ti trebaš staviti video na jobito "GRIJEM SE DŽABE, OGREBEM SE OD SUSJEDA!!11!!1!!". Zgrnuo biš milione pogleda ![]() U biti me zanima koliko se blizu radijatoru smije staviti neki veći komad namještaja, kao kauč? Ili uopće niti ne koristiš taj iza kauča? |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
NITKOV
|
Pa rekoh da su nam radijatori ugašeni. Kajaznam, 10 cm od radijatora je kutna. Bio prije mislim dvije godine sastanak stanara, neko htio da se glasa o ukidanju razdjelnika na radijatorima i da se grijanje ponovno plaća tak da se dijeli po tom kolko m˛ stana imaš. To pokrenuli ovi kaj nisu stolariju promjenili. Ogromnom većinom prijedlog odbijen.
![]() |
#559 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ima li blocker za vrata da se može zalijepiti za pločice? Mali neki dan razbio stalko na vratima u kuhinji pa bi zalijepio nešto da ih ne može skroz gurati jer je polica iza vrata koja direktno udara u staklo ako se vrata skroz gurnu.
![]() |
#560 |
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Ima... Mislim da sam ih vidio u Bauhausu. Ja sam svoje kupio u lokalnoj željezari i imam ih zalijepljene na pločicama i laminatu. Drže već par godina... |
![]() |
![]() |
![]() |
#561 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2020
|
Citiraj:
https://www.manualslib.com/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#562 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
https://vidam.hr/odbojnik-za-vrata-s...za-pod-stoper/
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2018
|
Ako moze pomoc, trenutno sam u potrazi za drvenih letvicama za ogradu pa ako je tko kupovao u zadnje vrijeme moze javiti gdje uzeti. I muci me s cime ih je najbolje premazati, sadolin impregnacija + sadolin extra ili ima sta bolje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Što bi preporučili za podnu oblogu ispod click vinil ploča? Uzea sam Rocko vinil 5mm koji nema nikakvu integriranu podlogu i imam vrlo dobar ravni strojni estrih. Mislim se između 3 i 5mm XPSa.
![]() |
#565 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Teoretski,jel moguce spavaću sobu koja se ne koristi (zgrada od pet katova izgradena 70-tih, prizemlje ) preurediti u neku vrstu lođe ? Dole je parket,soba je sjeverno orijentirana i visina zida je 1.5m. Uz to problemi su sa vlagom u toj sobi pa bi mozda izolirao sa unutarnje strane Poslano sa mog 21081111RG koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Radio sam ručno glazuru u kupaonici prije 2 dana. Koristio sam Samoborkin cementni estrih. Piše da treba glazuru pokriti najlonom da se ne posuši pre brzo, kaj sam i napravio. Koliko dugo bi trebala ostati pokrivena?
![]() |
#567 | |
Premium
|
Citiraj:
Inace majstori su prije rekli 1cm = 1 tjedan. A danas vise nitko to ne postiva.(brza gradnja) Kod mene u kupaoni su plocice isle treci dan na glazuru. Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#569 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Trebao bih visoke ljestve za pokrpati neke dvije rupe na zgradi, zgrada je visoka prizemlje + 2 kata, rupa je taman iznad toga. Ima li neka tvrtka ili majstor koji ima tako visoke ljestve (cca 9m otprilike) pa da mi da kontakt, lokacija je ZG. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Premium
|
A da probaš naći nekoga tko ima korpu? |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |