|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Imas globalno za server postavke za character encoding. To ti je pod server settings dolje na accountu od newsi. Dok vec jednom ucitas grupe s krivim charsetom onda desni klik na grupu, properties i dolje pod "general information" imas "default character encoding". U oba slucaja stavis "central european iso-8859-2". |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Pa jesi barem probao upisat? Ne koristim freemail pa ne mogu probat, ali trebalo bi radit, a za slanje kao sto si gore iskopirao moras bit korisnik Iskon interneta. @Gabre A kako su podeseni filtri? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
...imam još jedan problem, sporo mi otvara poruke, a neke uopće ne želi otvoriti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Thunderbird replay
pozz moze li se ikako narihtati da kada odgovaram na mail i stavim 4 primatelja (ista) da taj primatelj primi sve 4 poruke, a ne samo jednu? EDIT: krivo sam napisao, mislio sam na "reply" |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne kužim, ti želiš poslati isti email 4 puta na istu adresu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
da, ali tako da pod reply po primatelj stavim vise njih (ali istih!) i da mail primi onoliko puta koliko primatelja stavim EDIT: a moze li se oznaciti par mailova koji su vec poslani (odgovoreni) i opet ih poslati, ali istovremeno, znaci ne jedan po jedan? Zadnje izmijenjeno od: Zagorhac. 30.07.2010. u 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koliko se sjećam, kad označiš te mailove i stisneš RMB, bila je opcija send as attachment...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
ah, sad je ionako vec prekasno. bilo je rijec o jednoj nagradnoj igri u kojoj se mail mogao poslati neogranicen broj puta. pa sad da ne saljem mail po mail, mislio sam odjednom par mailova poslati i toe to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Pozdrav! Instalirao sam novi Thunderbird ali ga neznam podesiti odnosni račun. Inače koristim Incredimail. Htjeo sam nešto novo pa sam odabrao Mozillu. Incredimail mi radi a incoming mail server mi je (mail.vip.hr) dok mi je outgoing mail server (mail.t-com.hr). portovi za out... SMTP 25 a inco... POP3 110 Sve te podatke unesem dok otvaram novi račun i neće pa neće. U čemiu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Zašto? Zašto svi slijede ono sranje od windowsa u sučelju? Uskoro će doći do promjena na Thunderbirdu (koristim betu i danas je stigao update). Sad sam stopirao i update na FF-u... Da me ne bi iznenadilo. Prvo kaj me smeta ovaj gornji bar, pa nema sortiranja mejlova po datumu direkt nego moraš u menu. Sranje. Očito ću sve probati u Roundcubeu napraviti pa makar lokalno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Koliko sam shvatio, staro sučelje će ostati, paralelno uz novo. Vjerojatno će postojećim korisnicima ostaviti staro, sa mogućnosti prebacivanja na novo, dok će kod novih instalacija biti novo odmah vidljivo. Bilo je na TB blogu nekoliko članaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne vidim gdje bi sada prebacio na staro sučelje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uopće ne zma o čemu pričaš. Najnovija 102.9.0 verzija mi i dalje izgleda isto kao i do sada. Vjerojatno je to do toga što imaš beta verziju.
![]() |
#50 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|