|
![]() |
#5281 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5282 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nije i je za sw probleme, na starom FF 52.3.0 ESR mi to nije radio, sada na FF 91.6.0 ESR to radi ![]() Isto moram prepravljati ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5283 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#5285 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Epidemija, trazim lockdown!! Sent from my motorola edge using Tapatalk
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5286 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Valjda sam pogodio podforum... Ne mogu poslati privatnu poruku. Otvorim člana, napišem poruku ali gumb pregledaj i pošalji uopće ne reagira na klik. Evo npr. ovdje sve radi ali kad pokušam nekome poslati poruku onda neće. Kolačići i ostalo izbrisani i ne pomaže. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5287 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5288 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Drugi browser, restart kompa, provjeri antivirus jel blokira što god itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5289 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1338 nastavno na ovo, imam isti problem već 10ak dana, stisnem pošalji, ne reagira, tek kad skroz ugasim krom, i upalim opet, proradi button neznam jel do kroma ili foruma
![]() |
#5293 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Imam već godinama iste addonove i ovo mi se sam na PCE dešava. Al ne svaki put, i random je jako. Uglavnom sam na tapatalku, a tu sve radi ok. Na kompu sam rijetko i nisam skužio kaj ga muči |
![]() |
![]() |
![]() |
#5294 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Upomoć! Evo dolje je link SSa kako meni izgledaju svi YT hyperlinkovi na forumu. To već godinama traje, ali nikako da pitam nekoga za pomoć pa evo sada pitam. Ima li pomoći za mene? Ovako mi je na svim browserima ![]() BTW, imam adblock i antivirus, ali to sam imao i dok je ovo radilo. I ispričavam se ako je ovo već negdje u temi riješeno, tražio sam ali nisam uspio pronaći. https://imgur.com/vFP2Zdz
![]() |
#5295 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Za početak probaj ugasiti adblock za site / forum > refresh stranice, ako se YT pojavi znači da ga neko block pravilo blokira. Imaš one statistike / prikaz u adblock - u gdje se vidi šta je blokirano ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5296 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali išao sam provjeriti sve jedno opet kako si i rekao i ne, ne prikazuju mi se hyperlinkovi. Kaj dalje da gledam?
![]() |
![]() |
#5299 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nod32. Ne vidim nikakve addonove od njega u browseru i nikada ih ni ne dopuštam kada instalirma nekaj.
![]() |
![]() |
#5300 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Možeš probati portabilnu Vivaldi verziju i složiš ju na neki USB. Kaj se blokiranja tiče, kasnije si podesi uBlock Origin umjesto dosadašnjih AdBlock peripetija. ![]()
AMD Ryzen 7 Pro 4750G + Vega iGPU | be quiet! Pure Rock 2 Black | MSI B450 Tomahawk Max II | 32GB G.Skill DDR4-2666 Value | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Corsair CX450M |
![]() |
![]() |
![]() |
#5304 | |
Premium
|
Da, morao sam potražiti malo po drugim forumima jer ne koriste svi ovakvu metogu gdje samo postaš dio linka, ali pronašao sam i radi normalno prikaz, jedino nije isti naziv za hyperlink kao ovdje, dakle nije nego je [MEDIA=youtube][/MEDIA] i dio linka između, kao i ovdje na forumu. A znam, zato sam do sada to i ostavio jer mi se nije dalo s time zahebavati, ali ako se ne varam, to mi je ostalo i nakon friške instalacije prozora, ali nisam isguran 100%. To nisam nikada ni probavao, budem probao pa javim. Citiraj:
![]() E da, evo sada sam probao na drugom kompu i normalno rade hyperlinkovi od YTa. Dakle nekaj sam ja na svom kompu shebao, a to će biti nemoguće pronaći, ili?
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 28.02.2023. u 00:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5307 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5309 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Kad se ode pod statistike pod traži poruke od ... izbacuje 500: internal server error. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|