|
![]() |
#91 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
District b13 - odličan francuski film. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 13.09.2006. u 13:44. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ko nije pogleda Freddy Got Fingered (Freddy je popušio) ne zna šta je boleština od filma ![]() http://thecia.com.au/reviews/f/image...fingered-2.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Sad sam pogledao Hostel,film je totalno smeče,nisam ga ni pogledao do kraja,ali po radnji bio je gotovo kraj... Saw 1 je puno bolji,dvojka mi je također dobra...iako se vidi da ga nije isti tim radio.
![]() |
#98 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Meni je Hostel dobar, jako dobar, ali se vidi na kraju da je to ipak amerikazirani stereotip, glavni pobjegne, vrati se, spasi curu, usput ubije i zloću, i tako....
![]() |
#99 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
OT: Crash imas prekrasan avatar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Preporucujem vam film "Rose Red". Odlican horor po knjizi Stevena Kingsa. Traje cca 4 h (na dva dvd-a). Pogledajte odlican je. Malo je stariji ali je vrhunski. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#104 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
sta nitko nije gledo bonda ? meni je onak .... drukčiji . Mislim naravno da je drukciji , ali kao da je Bond izgubio neku osobnost i svoje karakteristike , s ovim glumcem .. Nekak nisam siguran da je on pravi za ulogu bonda (vise mi je za baustelu , ak se mene pita , no dobro ) a radnja glavmna smjestena u Crnu goru lol - taman su potrosili sav budžet an onaj socijalni Ford focus u kojem se djelomicno vozi novi bond , pa nisu mogli iznajmit neku eminentniju kockarnicu (Monako?Las vegas?you name it..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#106 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
ako je mozhda uzmem za vikend..: goood : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Premium
|
http://en.wikipedia.org/wiki/A_Scanner_Darkly_(film) jako dobar film, radjen po istoimenoj knjizi, rijec je o 'novoj vrsti droge' i drustvu koji to ne rijesava bas najbolje, al nije ono neki preteski film, a opet dobro prica svoju pricu. Takodjer koristili su i tehniku zvanu Rotoscoping, tak da Keanu Reeves izgleda animirano (kao i manje vise sve) Preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Premium
|
Ja bi svima preporučio film Football Factory iliti Tvornica nogometa,uglavnom navijačka tematika,ali je film predobar...Film je rađen po knjizi od S. Kinga,knjigu još nisam pročitao,ali svakako namjeravam. I još jedan film,Generacija X,radi se o skinsima u SAD-u,pre dobra radnja,...svakako pogledati.Neda mi se pisati,ali obavezno štivo... A od domaćih Munje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Preporučio bih vam sljedeća tri filma koje ste jamačno propustili : DELIVERANCE , kod nas preveden kao OSLOBAĐANJE, režiser John Boorman, 1972. godine tri nominacije za Oscara. Odlična akcijska avantura. Bit će vam drago kad čujete glavnu glazbenu podlogu u filmu a pogotovo sekvencu u kojoj je nastala...svi je vjerojatno znate. BITTER MOON tj. GORKI MJESEC, režiser Roman Polanski 1992. godine, glazba Vangelis. Film o kojem poslije razmišljate ( naročito ako ste s nekim u ozbiljnoj vezi ) BALKANSKI ŠPIJUN, komedija, 1984. godine, gl. uloga Bata Stojković. Po mojem mišljenju, najbolja srpska komedija koja uz puno gegova razotkriva koliko duboko može ići ljudska opsjednutost državom, sistemom i onima koji to navodno potkopavaju...
![]() |
#114 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Jučer gledao onaj vestern na rtl-u (zbroravio kak se zove) al je yeben film, sama radnja je zakon. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
The Revolver je perfektan film. tko voli Guy Ritchie-a kuži, ko ne voli netreba ni gledat njegove filmove, on je jednostavno takav. gledao sam "The Good Sheapherd" jucer. odlican film ako mozete podnjeti dugacke i polagane drame. ako ne, nemojte ni gledati. skoro 3 sata a u nema niti jedne scene u kojoj se Matt Damon ne pojavljuje. film po meni odlican ali kazem, mnogi ce biti u potpunosti drugacijeg misljenja. jako mracno, dosta tesko shvatljivo, obavezno poznavanje povijesti za gledanje filma. od mene petica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
tek nedavno sam ga gledo i film me je odusevio The Terminal sa Tom Hanks-om. Inace, nisam jos gledao los film (subjektivno) sa njegovom glavnom ulogom. Zajedno sa Morgan Freeman-om... meni dva naj glumca. "The Shawshank Redemption" - tko nije gledao nek se ubije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Premium
|
A o čemu se točno tu radi?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 24.03.2007. u 04:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Četiri gradska lika odluče se kanuima spustiti niz divlju rijeku, posljednji puta prije nego što izgradnja brane i umjetno jezero promjene krajolik. Sve se čini pitomo i za 5 ali neće biti baš tako. Odvoji malo vremena i pogledaj film, nisu bez veze tri nominacije za Oscara... Ako želiš saznati više, evo linka http://www.destgulch.com/movies/deliver/
![]() |
#120 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Saw 3 malo dosadniji ali mnogo brutalniji nego protekla 2 nastavka. 300 Borbe su kick ass ,film strahovito brzo prođe i teški SF kod neprijatelja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|