|
![]() |
#31592 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Night of the creeps - zabavan trash iz 80-ih sa svemirski uvjetovanim zombijima. OK je film za ljubitelje žanra. Near Dark - nekakvi vampiri i postava iz aliena 2. Ok je film, ništa posebno. E, ovaj novi Starship Troopers navodno radi Neill Blomkamp i slijedit će knjigu. https://www.hollywoodreporter.com/mo...ks-1236163598/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31593 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Beekeeper - tu i tamo ti treba nekakav film kao ovaj da baciš mozak na pašu, taman prije nego krene naporan tjedna na poslu. Ali ovo je baš onako, malo previše, na momente sam se osjećao kao da gledam film koji je pisao nekakav sedmogodišnjak. Gdje sve moguće agencije u svijetu izgledaju kao da im je na policijskoj akademiji Lassard bio zapovjednik. Blagi pokušaj John Wich-a, rekao bi, sve John Wickovi su bolji od ovog pčelara. Čak i zadnji koji je blago rečeno odron. Kaže žena, ima taj Statham koji ozbiljan film ili su svi njegovi na istu šemu? Ovo drugo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31595 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nakon Lock, Stock & 2 Smoking Barrels i Snatch je sve otišlo nizbrdo ![]() Jel uopće imao karijeru prije tog? Transporter, Crank, Mechanic, Expendables, F&F, Meg, pa sad Beekeper i Working Man. Kod njega bar znaš što očekivati ![]()
![]() |
#31597 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Užas. -1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31598 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Da, +1 za revolver, koji ima u dva izdanja. I taj je bio 2005te, tako da je to stvarno 20 godina upitnih filmova. Većinu ih nisam i neću gledati pa ne mogu kazati da su sranje, ali kada bih rekao da je to sranje, bilo bi to vjerojatno samo pitanje statističke pogreške. Redemption 2013 nisam pogledao, budem stavio na spisak.
![]() |
#31599 |
¯\_(ツ)_/¯
|
Fright night -opet vampiri, ali ovog puta klasični. Dobro je za godinu u kojoj je izašao, pristojni efekti i gluma od kurca. Volim te stare horore pa samo njih gledam a zbog stremia napokon je sve na jednom mjestu tj napokon ih zapravo i imaš gdje pogledat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31600 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Imao je ![]() Na 00:35 https://youtu.be/uWu3JqLMImY?si=ItKEE86AtlwCn4m0&t=28 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31603 |
¯\_(ツ)_/¯
|
Wrong turn, valjda 6 iliti The foundation - nekakav reboot franšize, nisam do sinoć ni znao da su toliko daleko otišli s nastavcima i onda po komentarima da su svi gori od goreg, ali ovaj da je kao najbolji... Nakon što sam ga pogledao, moje pitanje je bilo kakav odron su tek ostali... bezveze, sranje i zaobići u širokom luku - čak i za ljubitelje horora. Ima fora premisu, ali sve ostalo je šit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31604 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
The Gorge Gledalo mi se nešto za mozak na pašu, a i tu ga je netko spominjao da je kao ok. Znači dugo nisam gledao takav odron od filma, ne znam ima li ijedan aspekt filma koji nije totalni treš. Priča, scenarij, gluma... koma. Ova mala šta u zadnje vrijeme svugdje iskače iz paštete je kriminalno odglumila. Ne znam kako drugdje glumi, al ovo je bilo baš krinđ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31606 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Sto ljudi, sto ćudi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31607 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Potpis, filmu bi trebalo naplatiti porez na treš, i ja sam nažalost popušio preporuku tu na forumu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31609 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Gorge... jebiga, nakon nekoliko novomodernih, ovaj film je super u usporedbi s njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31610 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Evo došao i Snow White u kina, nemam želju ici to gledati ali nadam se da će film zadati zadnji čavao na lijesu modernim Disneyevim adaptacima klasika. The Jungle Book iz 2016 mi je bio dobar ali sve nakon toga progresivno sve gore i gore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31611 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Eto još malo sive zone, YouBoob full move: The Arrival (1996 ne 2016) https://www.youtube.com/watch?v=jOgXLpyJPFo https://www.imdb.com/title/tt0115571 Charlie Sheen i Ron Silver. Zanimljiva kombinacija, da ne spoilam. Nisam ni znao za ovaj filmić dok mi nije izletio na jobito.
![]() |
#31614 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
A Complete Unknown Solidan film, njegova muzika mi je tak tak ali Timothée Chalamet je zaslužio Oscara za ulogu, mali briljira u svakom filmu. Last Breath solidan film, rađen prema šabloni za tu vrstu filma...nisam imao pojma o događaju iz filma pa mi je bio zanimljiv cijelo vrijeme. The Gorge Ok za pogledat ak nema niš bolje, polje pogledat nego ne pogledat ![]() Captain America: Brave New World Šarena limunadica za klince, u biti mi je drago da franšiza umire. The Brutalist Prva polovica filma odlična, druga smor i predugačka. Shebali su film. Den of Thieves 2: Pantera Prvi dio je duplo bolji, razočaran ali gledljivo. Heretic Dobar i zanimljiv, odlična atmosfera. Carry-On šablonski ali gledljivo, već ga i zaboravio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31615 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31618 |