Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.03.2025., 19:04   #241
Silvio
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2016
a jbg onda
Silvio je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2025., 19:55   #242
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ja bum kupio 9070xt kad dode na ekupi i kad bude akcija na Master ili Visu, 10%. Onda jos ukucam kod za popust od 5% i tak se kod nas najjeftinije kupi grafa.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.03.2025., 22:16   #243
viper84
Premium
Moj komp

viper84's Avatar

Datum registracije: Dec 2012
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ja bum kupio 9070xt kad dode na ekupi i kad bude akcija na Master ili Visu, 10%. Onda jos ukucam kod za popust od 5% i tak se kod nas najjeftinije kupi grafa.

Prati i Mall.hr, tamo sam u sličnim akcijama uzeo 7900xt i 7900x3d kad su u drugim shopovima cijene bile veće po 150-200€.
Staro 16.03.2025., 08:31   #244
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Gledam malo kako se ekipi po netu ponašaju 9070 kod UV/OC i vidim da ta čudesa boostaju ko mutava, još malo pa će se grafe vrtiti na istim frekvama kao i CPU-i.

Staro 16.03.2025., 09:17   #245
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Samo šta je jedno sintetika, drugo igre.

Meni isto prođe par benchmarka i onda se ruši u igrama. Ali jako dobro se overklockaju i undervoltaju.

Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2025., 17:52   #246
Silvio
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Gledam malo kako se ekipi po netu ponašaju 9070 kod UV/OC i vidim da ta čudesa boostaju ko mutava, još malo pa će se grafe vrtiti na istim frekvama kao i CPU-i.

Testiraj u svim igrama koje igras, doslovno ti moze prec stress test od 24 sata a srusit se u loading screenu od GTA 5... a u drugim moze radit bez problema. Zato najbolje ignorirat stress test i testirat direktno u igrama.
Staro 16.03.2025., 22:31   #247
Silvio
Premium
Moj komp

Btw, tko god je narucio ili ima XFX 9070 XT Mercury (znaci obicna verzija a ne OC), racunajte da unutra imate Quicksilver pcb, quicksilver hladjenje ali Mercury "oklop". Ja sam bio narucio tu karticu ali sam ju sva sreca cancelao dok nije bila u dispachu, na discorud sam sa dosta njih koji imaju karticu i XFX je dosta sjebao... Prvo, doticna kartica je bila oglasena kao 3x8 pin, sa vapor chamberom i mercury hladjenjem. Ispalo je da je da non oc Mercury zapravo 2x8 pin, bez vapor chambera i sa obicnim quicksilver hladjenjem i PCBom. Oni su brze bolje htjeli ispravit greske preko stranice ali nisu uspjeli na vrijeme (i nisu majmuni sve ispravili). Uglavnom, ispravili su na 2x8 i stavili jedino tu mercury izvedbu bez vapor chamera (i pod mercury izadnjem nadodali da vapor chamber imaju samo OC modeli, a to nije pisalo prije par dana). Znaci netko je htio premium model a zauzvrat je dobio mid model... Ako je tko uzeo doticnu grafu nek se joina na doticni discord jer tu ih ima dosta sa tom grafom i pokusat ce izvuc nesto iz te stvari, ili novu grafu (sa vapor chamberom i 3x8) tj. OC model ili kompenzaciju ili zadnju rutu a to je charge back kartice jer je to protuzakonito u EU.

https://discord.gg/fhs36PE4

https://www.reddit.com/r/pcmasterrac...res/?rdt=63528

I ta jos jedna greska koju nisu ispravili je pod ovim dole linkom..

https://www.xfxforce.com/shop/xfx-me...gaming-edition

Znaci to je ta grafa koja je bila oglasena kao 3x8 pin i da ima vapor chamber, na kraju to nista nema.. a pod slikama i textom pri dnu jos uvijek stoji ovo:

"With each iteration of the XFX Mercury class, we try to simplify the design while also improving thermal performance. Our nickel-plated copper vapor chamber, double ball bearing fans, and 6mm heatpipes all come together to give amazing cooler performance and thermal dissipation."

I sta je zalosno, na slici se nalazi ta grafa ali iz nekog razloga ima 3x8 pin, znaci greska rendera jer ta graficka ne postoji, tj. sa bijelom ledicom i 3x8.
Staro 17.03.2025., 09:30   #248
BELIAL
Premium
Moj komp

BELIAL's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
na zalost ja sam jedan od tih... kartica je u italiji trenutno i dolazi danas / sutra najkasnije

nadam se da ce nesto bit od cijele situacije, ali su ga izjebali zesce, specificno sam uzimao taj model zbog 3 pin i vapor chambera / boljeg coolera ...
BELIAL je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2025., 10:15   #249
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Mislim da u ovim okolnostima vratiš to nazad bez problema. Lažno oglašavanje je zadnja postaja prije nego sve ode u krasni *urac.
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2025., 11:31   #250
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Super, ovo je baš u stilu The way it's meant to be advertised.

Možda je ovo pokušaj da dobiju licencu za izdavanje nV grafi.
Oglas

Oglas
Staro 17.03.2025., 12:33   #251
R3nchi
Registered User
Moj komp

R3nchi's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Pa moraš istestirat grafu kao da si radio OC.
Radiš to sa AF i krivuljom, i nemoj mislit da možeš dizat takt u nebesa.
Moja je npr kao fol boostala više bez UV, ali bi pala u roku od par sek ispod fiksnog takta koji sam postavio UVom. Ja sam još digao i VRAM za 1ghz jer to radi bez greške. Inače furmark ti npr može prolaziti, ali će ti se kršit tu i tamo u nekim igrama ili će biti artefakata. Zato to nije postupak od 2min, nego malo pratiš pa digneš voltažu. Snagu ne diraj, to pusti na 100%.
Baci malo oko po netu/redditu što su ljudi otprilike dobivali sa tvojom grafom (mislim na 4070, nebitan je proizvođač i model). Usput si upali i vsync na 60 kao ja ako ti je nebitno ili ako nemaš HRR monitor i to će ti poprilično spustiti potrošnju i grijanje.

Jesam brate, cak u biti nij ebilo problem s crashom vec bi mi se s vremenom vrijednosti jednostavno vratile na staro iako je sacuvan bio profil..
Mislm da nisam bas ubo model koji je nesto sklon Uv.
na kraju sam odusto od svega..Stavio power limit na 80% i bmk.
Al evo i kad je na fullu potrisnja kartica je ok.Ne grije , i nije nesto bucna..
R3nchi je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2025., 12:52   #252
Silvio
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor BELIAL Pregled postova
na zalost ja sam jedan od tih... kartica je u italiji trenutno i dolazi danas / sutra najkasnije

nadam se da ce nesto bit od cijele situacije, ali su ga izjebali zesce, specificno sam uzimao taj model zbog 3 pin i vapor chambera / boljeg coolera ...
Nesto ce se desit 100% samo ne znamo sta. Jos se ne zna dal je informacija dosla do gamers nexusa pa da od napravi nekakvu investigaciju, ako se to desi onda je XFX nadrapao... jucer predvecer je objavljen clanak na videocardz koji dosta ljudi prati.

Edit: dosao odgovor od NR Info.. da skratim.. nude povrat novca i "pre paid" naljepnicu za povrat (znaci ne placas povrat), i govore da su koristili krivu kutiju i krive slike, performanse su onakve kakve su i trebale bit (znaci boost kako treba) ali nisu nista rekli za to sto nema vapor chamber i manji hladnjak... ekipa ce za sad poslat mail nrinfo za djelomicni povrat novca zbog toga sto nema vapor chamber

Zadnje izmijenjeno od: Silvio. 17.03.2025. u 13:39.
Staro 17.03.2025., 13:51   #253
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Aj bar su priznali djelomično jer dns je moderno pravit se mutav upirat prstom u druge

Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
Tajl3r je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2025., 14:22   #254
Silvio
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Tajl3r Pregled postova
Aj bar su priznali djelomično jer dns je moderno pravit se mutav upirat prstom u druge

Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
Evo odgovor od staffa XFXa na redditu...

https://prnt.sc/45qvkCEX6Fd2

Ako je ikako moguce, posaljem ti u privatne poruke.. posalji poruku direktno NR Info za svoju karticu da trazis mali refund ali da ostavis karticu kod sebe ili da ju zamijenis sa OC modelom (koji je u trenutku kad je bila dostupna bila 20€ skuplja). Ili se jednostavno joinaj gore na discord pa ti ekipa bude rekla (ili ces sam vidjet, ima tekst) sta trebas poslat. Sto vise ljudi posalje i pobuni se, to ce bit bolje za vas koji imate tu karticu.

Edit: isprike, mislio sam na ove koji imaju tu karticu da posalju, ne na tebe direkt
Staro 18.03.2025., 11:23   #255
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Vidim da su cijene u DE krenule pomalo na dole, trenutno je najjeftinija XFX non XT 689€, Pulse je 699 (jučer su bile 10ak€ skuplje, Fun Fact: U hrvatistanu je pulsica 799). Ide na to poštarina od 5 ili 7€ te mailboxde. Pretpostavljam da se od svih dućana u DE može to naručiti na mailboxde?

XT verzija je 850€ najjeftinija, e to je već poštena razlika u cijeni...vj će XT dulje držat skalpersku cijenu.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 18.03.2025. u 11:29.
Disco je online   Reply With Quote
Staro 18.03.2025., 11:54   #256
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
PowerColor RX 9070 Hellhound za 699€ u Njemačkoj ili 779€ kod nas se IMHO od svih običnih RX 9070 modela čini kao najbolji izbor.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2025., 12:06   #257
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
PowerColor RX 9070 Hellhound za 699€ u Njemačkoj ili 779€ kod nas se IMHO od svih običnih RX 9070 modela čini kao najbolji izbor.
Ta mi ne stane. Zato gledam Pulse ili Steel Legend (gledam i sa 2X8pin, nemam 3 na napajanju), gnjidabajt nema šanse da kupim nakon GN izvještaja o njihovom vrhunskom RMA.

Nego nešto mi je malo čudno u cijeloj priči sa RDNA4 grafama, kaže griju se sve na 50-60 stupnjeva što god da im radiš. Ventovi se jedva vrte...a grafe super hladne...sve dok ne baciš oko na hotspot i VRAM. Vidim da je sada novo normalno da je hotpost 30 stupnjeva topliji (na 3060Ti je max 15 stupnjeva, ali je i manja razlika, VRAM senzor nema ), a VRAM je uredno na 85-90+ stupnjeva. Nije li to sve skupa malo previše?
Čini mi se kao da su namjerno ograničili to sve skupa kako bi grafe bile tiše i na papiru hladnije.
Ne znam jesam li ja lud da mis e to čini nenormalno, nisam primijetio da se iti jednom rivjuu bave tim čudnim temperaturama.

Da ne bi bilo za 1-2-3g plakanja jer se grafa kuhala.
Vidim da na redditu ekipa preporuča da se malo nafrlje te krivulje za ventove zbog VRAM-a.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 18.03.2025. u 12:11.
Staro 18.03.2025., 12:21   #258
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Spomenuli su VRAM temperature u inicijalnim recenzijama u kontekstu da zapravo nema problema, jer je sve unutar specifikacija, ali ukoliko bude problema s pregrijavanjem i krepavanjem, začas to ispliva, pa opet imaju materijala. Kaj se kartice tiče, kak smo već prije komentirali, moral budeš kad-tad promijeniti kućište ili maknuti taj kavez za diskove, jer ovak s Pulse modelom zapravo dobiš lošiju karticu za više novaca. Od svih običnih RX 9070 modela, PowerColor Hellhound nudi dual-BIOS, općenito pošteno hlađenje i 2x8-pin konektore. I za neko čudo od prvog dana su dostupne čak i po našim dućanima.
EDIT:
Fractal Design Meshify 2 (ili Compact) + PowerColor RX 9070 Hellhound iz Švabije te ispadne kakvih 850€ i miran si kasnije godinama po pitanju kućišta.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5

Zadnje izmijenjeno od: The Exiled. 18.03.2025. u 12:32.
Staro 18.03.2025., 12:34   #259
maXonja
bu
Moj komp

maXonja's Avatar

Datum registracije: Jan 2017
30° razlike između hotspota i gpu je previše, barem je dosad bilo
Čim je razlika više od 20° meni je znak da je vrijeme za promjenu paste
Doduše, ne konzumiram AMD grafe više tak da neznam jel kod njih možda to i stvarno jeste normalno?
Jedina AMD koja mi je ostala je 6900 XT od Sapphirea (Toxic Limited Edition model) sa vodenim hlađenjem i kod nje je razlika max 10° između global temp i hotspota
maXonja je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2025., 12:40   #260
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Da, kod novih RDNA 4 modela je ta temperaturna razlika postala sasvim normalna, mada je s prijašnjim generacijama to bil znak za uzbunu.

Staro 18.03.2025., 12:41   #261
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Meni se čini da je hladenje super napravljeno.

Gledam samo ovu glavnu temp i vidim ispod 50c i tjesim se kako je to super naspram starije 3080 koja je išla na 80c.
Dao sam 100e vise samo da ne moram slusat lose ventove koji su kao turbine u loads.

Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2025., 13:40   #262
Odinarius
All-rounder
Moj komp

Datum registracije: Sep 2013
AMD još ima hotspot, Nvidia ga je sakrila na Blackwellu

Nije ni ta temp hotspota za uzbunu. Da je troznamenkasto, onda bi bilo neugodno.
Odinarius je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2025., 19:57   #263
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Zanimljiv članak, mislim nije da se ne zna i da nije logično....ali ipak...
Naslov je malo čudan i zvuči glupo na ENG :

Does AMD distribute RX 9070 GPUs like a lord? XFX, ASUS and PowerColor seem to be favored

Pretpostavljam da se Asus AMDu "uvukao pod kožu" kao prvo zbog ASmedia-e, a onda zbog ROG Ally-a i slično, pa za njih ne važe ista pravila kao za gnjidabajt Asrock i Acer.
Inače sam bacio oko i na Yeston, čisto jer su mi baš kul te njihove waifu grafe...ali cijene su baš paprene.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 18.03.2025. u 20:18.
Staro 18.03.2025., 20:26   #264
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Mislim da je kod ASUSa u pitanju i njihova veličina diljem globalnog tržišta, posebice u usporedbi s ostalim tajvanskim proizvođačima.
Citiraj:
As of 2024, ASUS is the world's fifth-largest personal computer vendor by unit sales.
Lenovo, Dell i HP su ispred. I onda neovisno o ciganluku koji firma provodi prema krajnjim kupcima - bilo AMD, bilo Intel, bilo nVidia - svima im je ASUS jako bitan kao partner.
Staro 19.03.2025., 10:41   #265
R3nchi
Registered User
Moj komp

R3nchi's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
799€ najjeftinija 9070xt u .de
R3nchi je offline   Reply With Quote
Staro 19.03.2025., 13:07   #266
NoNic2
Premium

NoNic2's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Odinarius Pregled postova
AMD još ima hotspot, Nvidia ga je sakrila na Blackwellu

Nije ni ta temp hotspota za uzbunu. Da je troznamenkasto, onda bi bilo neugodno.

Taj hotspot je isto koristan podatak jer može otkriti i nekakavu tvorničku grešku pri sklapanju kartice ili slabo postavljenu termalnu pastu. Nvidia je sakrila taj podatak jer se 5090 sigurno kuva troznamenkasto. Ipak prolazi 500w + kroz nju na zraku. Nebi me čudili 110°C+ hotspotovi .
NoNic2 je offline   Reply With Quote
Staro 19.03.2025., 14:08   #267
Odinarius
All-rounder
Moj komp

Datum registracije: Sep 2013
Zna se da su Sapphire i XFX favored, oni rade jedino s AMD, bez njih bi bili tko zna gdje. Sapphire im i radi referentne (dok su postojale)?
Odinarius je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2025., 05:32   #268
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Ovo mi zvuči malo kao SF:

AMD reportedly shipped 200,000 Radeon RX 9070 graphics cards already

OK shipped ne znači prodano, ali svejedno.
BTW ispod je zanimljiv komentar za koji ne znam ima li ikakve veze sa stvarnošću...premda zvuči uvjerljivo:

This is a note for AMD and RDNA 4 graphics card design producers. I have AMD and Nvidia graphics channel supply and sales trend data updated back from Polaris and Volta up through current generations and will report tomorrow.

AMD card design manufacturers and design producers (reported by Videocardz) of which some are also Nvidia card design manufacturers and producers;

Asus, Acer, Yeston, Gigabyte produce for AMD and Nvidia.
Vastarmor, I've never heard of.
AMD exclusive, XFX, Powercolor, Sapphire and ASRock.

On the volume of Pascal, Turing and Ampere total production volume under misrepresented by all the usual sources, Nvidia seat base is on the move, used professional platforms are clearing and Geforce coming back to the secondary market in large volumes. The mass of RTX back generation trade-in shows a wave that AMD back generations cannot compare on the volume of the Nvidia installed base.

RDNA 1/2/3 = 100 M units
Turing and Ampere = 419 M units
Ada = 155 M units

The big question in mass market graphic's sales right now is RDNA 4 and Blackwell installed base defection and conversion. AMD and Nvidia objective on production aim is to upgrade minimally 30% of their installed base in the next 18 months. For AMD at 15% and Nvidia at 85% share, simply to run in place, AMD needs to sell 30 M RDNA 4 and Nvidia 168 M Geforce Blackwell over the next 18 to 24 months. AMD on average moves 15 M units annually and Nvidia on Turing and Ampere long tails 114 M units.

On Turing and Ampere extended production tails, 168 M units of Blackwell might be a stretch for Nvidia enabling AMD to wedge in and gain + 5% share.

The big question for AMD and RDNA 4 design producers is their ability to convert Nvidia seats to AMD seats. On the mass volume of Nvidia Geforce RTX trade-in currently in relation to AMD trade-in I can't see much conversion, simply AMD maintaining its seat base.

Subsequently AMD and AMD card design producers ahead of new product warranty registration data that must query for Nvidia to AMD conversion, requires that AMD and design producers go into the field to end sales outlets and determine the conversion rate ahead of registration data and all other sales data that will lag critical production decisions.

Mike Bruzzone, Camp Marketing

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 20.03.2025. u 07:56.
Staro 20.03.2025., 07:47   #269
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Citiraj:
AMD representatives have reached out to us here at HotHardware to note that nothing in the previously reported Benchlife article was factual with respect to quantities shipped, and at no time did AMD claim specific quantities shipped in its AI PC Innovation Summit presentation. Further, Benchlife's article has since been taken down.
Staro 20.03.2025., 07:55   #270
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

LOL, toliko o tome. Eto kako sam napisao, SF.
Da su toliko shippali, bili bi krcati e-taileri i sumnjam da bi se sve razgrabilo prvih par dana.
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno