|
![]() |
#32 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ova igra ako se ne proda u 5+ milijuna primjeraka ruši Ubisoft kakav smo poznavali. S obzirom kakve gluposti izbacuju zadnjih par godina ja sigurno neću postiti suzu zbog njih. Ljudi koji ste i zainteresirani za ovaj naslov... nemojte kupiti baš odmah, neka se znoje malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Cijena dionica i kratkotrajni pad prihoda mogu dovesti jedino do restrukturiranja i rezanja zaposlenih, s tim da postoje i nekakve muljaže u pozadini oko vlasničke strukture. U smislu ukupnog talent poola i IP potencijala, to je jedna od najvrijednijih gaming firmi na svijetu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
Za sada jakoooo slabo, ako ne bude bar 150,000+ igrača večeras mogao bi biti još jedan u nizu flopova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
|
Citiraj:
Zašto nisu izašli s podacima koliko su primjeraka prodali? To je jedini relevantni podatak. Sve drugo su gluposti i manipulacija podacima. Sam end game credits traje 2 sata ![]() Ne govorim da igra neće ostvariti solidan, možda i dobar prodajni rezultat ali to još moramo vidjeti. Stream je dosao oko 50.000 peak, samo to bi moglo biti oko milijun prodajnih primjeraka a na PS5 će se sigurno puno više prodati jer je AC puno više popularan na konzolama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Sad uz pretplatu ne namjeravam ju ni kupiti, to se odigra za jedan mjesec jer nije preduga....za razliku od Valhalle koju sam igrao preko 150 sati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ovo vise lici na Dragon Age. Preko vikenda nisu mogli prebaciti 100k all time peak na steamu. Bilo oko 75K prvi vikend. Neka igraju na Ubisoft pretplati ali svi znamo na je 90%+ igraca na Steamu. U prevedonom: epic fail. Ovo je tuga, all time peak 51K a azijatske igre u istom vremenu imale preko 1mil. Sto se same igre tice, svi kazu da je dosadna. Meni se graficki svidja. Svidja mi se setting. Da se moze igratio bez crnog gay japanca koji je u vezi sa tranđom, mi slim da bi je uzeo na popustu. Ovako zaoibilazim u sirokom luku. DEI garbage.
![]() |
#55 |
Premium
|
Sobzirom koji je nastavak po redu, da konstantno izlazi poput fife, koliko sati treba za odigrati brijem da ima i previše igrača. Taj serijal treba kompletnu rekonstrukciju u gameplayu, neku kombinaciju linearnih podužih linearnih nivoa na otvorenoj mapi uz bolje prezentiranu priču. Sve u svemu mislim da smo sve dalje od skupih AAA naslova, generiraju gubitak više manje svima po redu. Ljudi su siti takvih igara. Npr. Spiderman 2 je debelo opteretio Sony i malo tko je više zadovoljan zaradom od takvih igara. Ovo kaj je crnac samuraj u Japanu i može općit sa muškarcem me zaboli, i tak ne odaberem takav razvoj radnje...bilo ga je i u Cyberpanku gdje sam slučajno odabrao i koga briga, lol. I dalje mi je to jedna od najboljih igara jer je donijela neke nove razine u prezentaciji priče i gameplayu. AC je jako izlizan serijal, potrajao je debelo predugo a koncept igranja je isto kao i Far Cry igrama samo iz trećeg lica, i to smo svi odigrali na desetine puta. Svejedno aj bum ga odigral i po 101. puta zato jer je jednostavno igriv. Legnem se , na velikom TVu sa gamepoadom ta se igra igra sama, baciš dva tri sata ko od šale. Kad završiš pitaš se kaj mi je to trebalo ali eto novog nastavka pa idemo iz početka ![]() edit ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mladenxy. 22.03.2025. u 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Buying Bitcoin
|
Evo se i Asmongold nakačio na igru ![]() https://www.youtube.com/watch?v=8Gx9vbZTW7c Iz njegovog videa vidjeh da su neki developeri (igrom slučaja se zovu HistoryAccurateDevelopers) izbacili parodiju na ovu igru, zove se Yasuke Simulator: https://store.steampowered.com/app/3...uke_Simulator/ Koje ruganje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
|
Evo peak za vikend samo 60.000 na steamu-u, još je ostala nedjelja za spasiti situaciju ali nevjerujem da će biti prevelikog odstupanja. Ima i statistika na steamdb koja radi predpostavljenu prodaju kopija na broj playera i za sada iznost ~175.5k -239.4k. Ta statistika nije uvjek super precizna ali zna biti. A u vezi njihovih sada 2 miliuna playera nemojmo i zaboraviti da je Intel imao bundle akciju gdje se igra djelila šakom i kapom na svaki kupljeni Intel laptop, gpu i cpu. Sve ovo ide istim stopama kao i Dragon age i Avowed. Razlog zašto igru zovu dosadnom je što 8 sati kvalitetnog contenta rastegnu na 50 sati i stvari se maksimalno razvodne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Haha, ovo je jako ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ja nemam ni jednu ubisoft igru na steamu sve su na uplayu tj epicu. A imam ih gotovo sve kaj je ubisoft izbacio. Tako da steam nije revelantan. AC serijal je da poprilično izlizan i nakon indiane jonesa teško mi se natjerat igrat ovo. Možda probat jogurt verziju ili čekat neki popust jer za 6mj ta igra neće vrijediti više od 20-30€ što mi je ok cijena. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|